Stufat de miel

In Reţete de 7 ian 2011
Timp: 70
Porţii: 7
Ingrediente:

1 kg carne de miel
1 lingura faina
1 pahar ulei
1 ceapa uscata
5-7 legaturi de ceapa verde
5-7 legaturi de usturoi verde
2 legaturi patrunjel verde
2 legaturi marar verde
boia
sare

Mod de preparare:

Ceapa si usturoiul verde se impletesc in coronita si se rumenesc in ulei. Ceapa uscata se toaca, iar carnea se portioneaza. Cand s-au inmuiat, usturoiul si ceapa verde se scot si se dau deoparte. In acelasi ulei, se pune carnea si ceapa tocata la calit, cu boia si piper boabe. Cand s-au rumenit usor, se ”sting” cu apa si se lasa sa fiarba, la foc mic, cam o jumatate de ora, pana se patrunde carnea. Se adauga faina, "desfacuta" in putina apa calda, se amesteca si se lasa sa dea un clocot. Se adauga coronitele de ceapa si usturoi, se lasa sa fiarba totul inca un sfert de ora. Se sareaza, dupa gust, se presara verdeata tocata si se serveste cald.

E bine sa stii
In loc de a fi impletite coronite, ceapa si usturoiul se pot prepara taiate bucati de aproximativ 2-3 cm.

Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
04 dec