Sandvisuri cu ciocolata

In Reţete de 4 noi 2009
Timp: 25
Porţii: 4
Ingrediente:

Parfe de vanilie preparat astfel:
1 baton de zahar vanilat
4 galbenusuri
4 linguri de lapte
4 linguri de zahar
500 g frisca

Plus:

100 g ciocolata amaruie

40 bucati de chec cu ciocolata din comert

Mod de preparare:

Pasul 1:
Se rupe jumatatea de cantitate de ciocolata si se topeste pe baie de apa.Restul de ciocolata se taie in bucati si se da la o parte.

Pasul 2:
Se prepara parfeul de vanilie, ca mai sus, se amesteca apoi ciocolata topita in compozitia calda de ou si se incorporeaza bucatelele de ciocolata in masa preparata.Se toarna intr-o forma si se da la congelator.

Pasul 3:
Se portioneaza parfeul in bucati.Se lipesc cate 2 bucati de chec de ciocolata cu o portie de inghetata, se pun sandvisurile pe o tava si se dau la congelator.

Varianta: tipurile de inghetata si de chec se pot schimba dupa gust si dupa chef!

Autor: Editura Mladinska - Mancare si Savoare

Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
23 oct