Salata berlineza (Germania)

In Reţete de 26 ian 2011
Timp: 25
Porţii: 4
Ingrediente:

300 g carne de vita fiarta
3 cartofi fierti
2 cepe taiate marunt
2 castraveti acri taiati cuburi
1ardei gras taiat cuburi

Pentru sos
2 linguri maioneza
1 lingura ketchup
mustar
boia
sare, piper

Pentru decor
2 oua fierte tari
frunze de salata verde
frunze de patrunjel

Mod de preparare:

Carnea fiarta se amesteca cu cartofii fierti, taiati cuburi, cu ceapa taiata marunt, castravetii acri si ardeii, de asemenea, taiati cuburi. Se asezoneaza cu sosul format din amestecarea  maionezei cu ketchup, boia, sare, piper, dupa gust. Se decoreaza cu felii de oua fierte, frunze de patrunjel si salata verde.

Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
04 dec