Rulouri de peste la tigaie

In Reţete de 2 feb 2011
Timp: 35
Porţii: 4
Ingrediente:

5 fileuri de salau
condimente pentru peste
200 g rosii cherry
patrunjel verde tocat
1 lamaie
ulei
Pentru sosul de patrunjel
20 ml lapte
50 g unt
50 g faina
1 legatura de patrunjel verde
sare si piper verde

Mod de preparare:

Fileurile de peste se condimenteaza cu sare si piper, dupa dorinta, apoi se ruleaza si se pun la prajit in ulei bine incins. Cand sunt aproape gata, se adauga rosiile si se stropesc cu lamaie. Se servesc cu sosul de patrunjel verde care se prepara separat. Se topeste untul, se adauga faina amestecand mereu sa nu se arda si se stinge totul cu lapte. Aceasta ciulama se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust si se amesteca cu patrunjelul taiat marunt.

Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
17 ian