Pui întreg la oală

In Reţete de 3 aug 2015

Ţi-e dor să consumi un pui gătit ca la mama acasă? Iată o reţetă nemaipomenită, pe care o poţi prepara dacă eşti înzestrată cu ceva mai multă răbdare. 

pui la oala
Timp: 4 - 5 ore
Dificultate: Redusă
Porţii: 4 - 6
Kilocalorii: 184 kcal / 100 g
Ingrediente:

2 linguri de sare, 2 linguri de boia de ardei, o linguriţă de piper, o linguriţă de praf de ceapă, o linguriţă de cimbru, o linguriţă de piper alb, un vârf de lingură de praf de usturoi, un vârf de lingură de piper alb, un pui curăţat şi pregătit pentru gătit, o cană de ceapă albă tocată.

Mod de preparare:

1. Într-un castron, combină condimentele. 

2. Îndepărtează orice urmă de măruntaie de pui şi spală bine carnea.

3. Freacă puiul cu amestecul de condimente, pune-l într-o pungă de plastic, închide-o ermetic şi bag-o la frigider peste noapte.

4. A doua zi, pune o cană de ceapă tocată pe fundul oalei, adaugă carnea de pui şi găteşte-o în suc propriu la cuptor, la foc foarte mic, pentru 4-5 ore.

Preparatul se serveşte cald, cu garnitură de cartofi sau legume.

Poftă bună!

Sursa

Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
17 ian