Pui cu ciuperci, porumb si capere

In Reţete de 31 ian 2011
Timp: 30
Porţii: 4
Ingrediente:

1 piept de pui
1 salata verde
150 g boabe de porumb dulce (conservat)
4 ciuperci proaspete (champignon)
2 linguri capere murate
1 ardei capia rosu
6-7 masline negre
3 fire ceapa verde
2 linguri mustar
4 linguri ulei masline
2 linguri zeama de lamaie
ierburi aromate
sare, piper

Mod de preparare:

Se taia pieptul de pui in fasii, se amesteca cu maslinele fara samburi, taiate rondele si ciupercile taiate felii subtiri. Se condimenteaz cu sare si piper, dupa gust, se presara cu ierburi aromate, se asaza intr-un vas termorezistent, se stropesc cu putin ulei de masline si se pun la cuptor. Intre timp, pe un platou, se face un pat de salata verde cu ceapa verde taiata rondele oblice si ardei taiat fasii. Se prepara un dressing din mustar, ulei, zeama de lamaie, sare si piper, care se toarna peste salata verde. Se asaza pieptul de pui cu ciupercile si maslinele pe patul de salata verde. Se presara deasupra boabe de porumb si capere. Se servesc calde.

Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
29 noi