Prajitura economica

In Reţete de 29 noi 2010
Timp: 100
Porţii: 10
Ingrediente:

200 g stafide galbene
120 ml rom
350 g paine alba veche
800 ml lapte
100 g unt
250 g zahar
5 oua
coaja rasa a unei lamai
unt si pesmet pentru uns forma de copt

Mod de preparare:

Se macereaza stafidele in rom, 30 de minute. Se rupe painea in bucatele si se pun intr-un castron. Se toarne peste paine laptele incalzit pana la punctul de fierbere, amestecat cu untul si zaharul. Se lasa 30 de minute, timp in care painea absoarbe laptele. Se adauga ouale batute usor, stafidele macerate si coaja de lamaie rasa. Se amesteca totul foarte bine, apoi se pune compozitia in forma unsa cu unt si tapetata cu pesmet. Se coace circa 30 de minute, la temperatura potrivita. Se consuma fierbinte, calda sau rece.

Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
21 oct