Placinta de miel primavaratica

In Reţete de 22 feb 2010
Timp: 80
Porţii: 8-110
Ingrediente:

200 g aluat de patiserie (sau foi de placinta)
600 g file de miel
2 linguri suc lamaie
1 cana de frunze de anghinare
4 linguri de vin alb
2 galbenusuri
sare si piper

Mod de preparare:

- taie mielul bucatele foarte mici
- pune-le intr-o oala si acopera-le cu apa; fierbe carnea pana se inmoaie; scurge-le apoi, dar pastrand zeama
- unge tava, aseaza aluatul in tava, iar apoi pune in straturi carnea si anghinarea: un rand de carne, un rand de anghinare; inmoaie din cand in cand cu putina zeama;
- prepara sosul batand galbenusurile cu sucul de lamaie; incalzeste un pic vinul si adauga-l treptat peste oua, amestecand continuu - si pune-l peste carne la sfarsit; acopera apoi cu aluat si baga tava la cuptor (40 de minute), pana cand aluatul devine auriu

Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
01 dec