Piept de pui picant cu vinete

In Reţete de 31 ian 2011
Timp: 45
Porţii: 4
Ingrediente:

500 g piept de pui
1 vanata subtire
1-2 ardei iuti rosii
1 lamaie
1 legatura marar si patrunjel
50 ml ulei
2 linguri ulei de masline
5 catei de usturoi
chili
paprika
cimbru
sare, piper

Mod de preparare:

Pieptul de pui, curatat de piele se taie fasii, se stropesc cu ulei de masline,  se condimenteaza cu cimbru, paprika, chili, sare, piper. Se lasa 20 de minute la rece. Separat, se curata vanata, se taie cubulete, se stropesc cu zeama de lamaie si se condimenteaza cu cateva feliute de ardei iute. Se prajesc bucatile de carne cu 2 linguri de ulei, se adauga cubuletele de vinete si se calesc impreuna 10 minute. Se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust, se condimenteaza cu verdeata tocata si cateva feliute de ardei iute si usturoi. Se serveste carnea garnisita cu vinete si asezonate cu sosul picant.

Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
04 dec