Peste cu sos verde

In Reţete de 2 feb 2011
Timp: 30
Porţii: 4
Ingrediente:

8 felii de peste
1 ceapa
100 ml vin alb
100 ml apa
1 lingura otet
ulei
4 linguri patrunjel verde tocat
nucsoara
faina
sare, piper
Pentru garnitura
2 cartofi
2 morcovi

Mod de preparare:

Pestele condimentat, dupa gust, se prajeste usor in ulei bine incins, apoi se  scoate pe un platou si se pastreaza cald. In uleiul ramas, se caleste ceapa tocata marunt, la care se adauga apa, vinul si otetul. Dupa ce fierbe 5 minute, se adauga patrunjelul tocat, se condimenteaza cu sare, piper si nucsoara, dupa gust si se lasa sa mai fiarba 2 minute. Separat, se taie cartofii si morcovii in cubulete si se fierb in apa cu sare. Se servesc feliile de peste cu garnitura de legume si se asezoneaza cu sosul verde de patrunjel.

Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
14 oct