Oua cu sos de ciuperci

In Reţete de 10 dec 2010
Timp: 45
Porţii: 4
Ingrediente:

4 oua fierte tari
300 g ciuperci
2 cepe
1 legatura patrunjel verde
1 lingurita faina
unt
3 linguri smantana
supa de carne
zeama de la ½ lamaie.
sare, piper

Mod de preparare:

Se toaca ceapa si ciupercile si se calesc in unt impreuna cu verdeata. Se presara faina, continuand calirea si amestecand mereu sa nu se prinda. Se stinge  cu supa de carne, se adauga smantana. Se asezoneaza cu  sare, piper, zeama de lamaie, dupa gust  si se lasa sa clocoteasca, la foc mic inca 2-3 minute. Acest sos se toarna peste ouale fierte tari, curatate de coaja si taiate sferturi. Se servesc imediat.

Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
29 noi