Maruntaie de pasare cu lamaie (Liban)

In Reţete de 26 ian 2011
Timp: 35
Porţii: 4
Ingrediente:

400 g maruntaie de pasare
2 linguri de unt (ghee) sau ulei
2 cepe potrivite, taiate fin
2 caţei de usturoi zdrobiţi
amestec de condimente
zeama de lamaie
patrunjel verde tocat
sare, piper

Mod de preparare:

Se spala bine maruntaiele, se scurg de apa şi se prajesc 15 minute in unt. Se adauga ceapa taiata fin, usturoiul şi se continua prajitul pana cand ceapa se inmoaie. Se condimenteaza, dupa gust, cu sare, piper, se incorporeaza amestecul de condimente şi se stropesc cu zeama de lamaie. Se mai calesc cateva minute. Se servesc calde sau reci, presarate cu patrunjel verde tocat marunt.

Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
27 noi