Fursecuri cu ciocolata si nuca
 
						
							200 g unt moale 
75 g zahar 
175 g faina 
2 linguri pudra de cacao  
50 g fulgi de porumb maruntiti 
ciocolata 
30 jumatati de miez de nuca
Intr-un castron mare, se bate untul cu zaharul pana se obtine o crema neteda si spumoasa. Se cerne faina si pudra de cacao deasupra, se adauga fulgii de porumb si se amesteca bine. Se formeaza apoi bilute din aluatul preparat, se asaza pe o tava de copt unsa cu unt si se coc aproximativ 15 minute, la 190 grade C. Se lasa sa se raceasca si se glaseaza cu ciocolata topita. Se decoreaza cu miez de nuca.
Articolul anterior Biscuiti umpluti cu gem Articolul următor Fursecuri cu crema 
		 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
			 
					
					 
					
					 
					
					 
					
					 
					
					 
					
					 
					
					 
					
					 
					
					 
					
					 
					
					 
					
					 
					
					 
					
					 
					
					 
					
					 
					
					 
					
					 
					
					 
					
					 
					
					


