Fructe in ciocolata

In Reţete de 4 noi 2009
Timp: 20
Porţii: 4
Ingrediente:

4 capsune
2 bananele
4 struguri
4 fructe physalis
4 fructe uscate
ciocolata amaruie sau alba
lapte

Mod de preparare:

Se pregatesc capsunele, bananele, strugurii, fructele physalis sau chiar fructe uscate.
Se topesc ciocolata amaruie, ciocolata cu lapte sau ciocolata alba.
Se cufunda fructele pregatite in ciocolata se pune preparatul la frigider si se lasa sa se intareasca.

Pentru glazura sau decor:

Ciocolata topita: se taie ciocolata cu cutitul sau se rupe bucati, se pune intr-un vas deschis.Intr-o cratita in care incape vasul se pune apa pana la 3 cm inaltime, se da in clocot, se pune vasul in cratita si se lasa ciocolata sa se inmoaie.

Autor: Editura Mladinska - Mancare si Savoare

Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
14 oct