Friptura de pui marinat

In Reţete de 31 ian 2011
Timp: 45
Porţii: 4
Ingrediente:

2 bucati piept de pui dezosat             
50 g masline verzi
50 g masline negre              
2 lingurite  cu miere lichida
zeama de la ½ lamaie
1 lingura ulei
½ lingurita paprica
1 catel de usturoi zdrobit
cateva rosii cherry
patrunjel verde
sare, piper

Mod de preparare:

Se amesteca, intr-un castron, mierea, zeama de lamaie, paprica, uleiul, usturoiul zdrobit, sare si piper, dupa gust, formand un sos marinat. Se indeparteaza pielea de pe pieptul de pui, se taie felii si se aplatizeaza usor cu ciocanul de snitetele, dupa care, se asaza in sosul marinat si se lasa la frigider 20 de minute. Feliile de piept marinate se frig pe gratarul bine incins, pe fiecare parte cate 4-5 minute. Se servesc calde, garnisite cu felii de rosii, felii de masline (negre si verzi) si patrunjel verde.

Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
05 dec