Desert pentru Halloween: Fantome trase în ciocolată

In Reţete de 26 oct 2016

Prepară un desert ideal pentru petrecerea de Halloween, simplu şi rapid de realizat.

Timp: 10 min
Dificultate: Redusă
Porţii: 8
Kilocalorii: 251
Ingrediente:

200 g de ciocolată albă mărunţită, 4 banane mari, 85 g fulgi de cocos, chipsuri mici de ciocolată

Mod de preparare:

1. Într-un bol, topeşte ciocolata albă în cuptorul cu microunde.

2. Curăţă bananele de coajă şi taie-le pe jumătate. Acoperă o tavă cu hârtie de copt.

3. Folosind o pensulă, acoperă jumătăţile de banană cu ciocolată albă şi pune-le în tavă. Apoi, presară fulgii de cocos peste bananele învelite în ciocolată.

4. Introdu tava în congelator, unde o vei lăsa preţ de 4 ore. Scoate-o apoi din congelator şi serveşte desertul înfricoşător de delicios.

Poftă bună!

Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
15 sep