Crema aromata cu lamaie

In Reţete de 2 dec 2010
Timp: 135
Porţii: 9
Ingrediente:

125 g zahar
125 g faina
coaja rasa a 2 lamai
1 l lapte

Mod de preparare:

Se amesteca zaharul, faina si coaja rasa a unei lamai, intr-o cratita cu fundul gros. Se adauga laptele, putin cate putin, avand grija sa nu se faca cocoloase. Se pune la fiert, la foc mic, amestecand permanent, pana ajunge la punctul de fierbere. Se lasa sa clocoteasca 1 min, apoi se ia de pe foc. Se toarna in cupe si se lasa la rece 2 h inainte de a fi servita. Se serveste rece, decorata cu coaja rasa de lamaie.

Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
05 dec