Crap prajit cu usturoi si lamaie

In Reţete de 2 feb 2011
Timp: 25
Porţii: 4
Ingrediente:

1 kg crap taiat felii
5 catei de usturoi zdrobiti
4 linguri suc de rosii
2 linguri otet
1 lamaie
ulei
marar
maioneza
cartofi fierti
patrunjel verde
sare, piper macinat

Mod de preparare:

Se face un sos din usturoi, sare, piper, otet, suc de rosii, ulei. Se ung feliile de peste cu acest sos si se lasa la rece 30 de minute.  Se prajesc feliile de peste la foc potrivit. Se orneaza cu lamaie, marar si se serveste cu cartofi fierti amestecati cu maioneza si patrunjel  .

Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
29 noi