Conopida cu sos de spanac

In Reţete de 22 noi 2010
Timp: 30
Porţii: 4
Ingrediente:

1 conopida potrivita
600 g frunze de spanac
1 catel de usturoi 
3 linguri maioneza
nucsoara
sare, piper

Mod de preparare:

Se desface conopida in buchetele si se fierbe in apa cu sare, dupa care se scurge de apa si se pastreaza calda. Se spala frunzele de spanac sub jet de apa rece, se oparesc in apa cu sare, apoi se dau prin sita transformandu-se in piure. Piureul de spanac se amesteca cu usturoiul zdrobit, se asezoneaza cu nucsoara, sare si piper, dupa gust. Se adauga 100 ml apa si se caleste 5 minute, la foc mic. Se da deoparte de pe foc, si dupa ce se raceste complet, se adauga  maioneza, se amesteca bine pana cand piureul de spanac devine cremos. Se serveste alaturi de conopida.

E bine sa stii
Putin parmezan ras presarat deasupra va da salatei un gust si un aspect deosebit de bun.

Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
19 iul