Ciuperci cu maioneza si usturoi

In Reţete de 23 noi 2010
Timp: 25
Porţii: 4
Ingrediente:

400 g ciuperci Pleurotus
250 g maioneza
3-4 catei de usturoi
1 legatura de patrunjel verde
1 lingura otet
sare

Mod de preparare:

Se curata ciupercile, se spala bine si se pun la fiert, adaugand 50 ml apa, putina sare si 1 lingura de otet (pentru pastrarea culorii albe). Dupa ce au fiert, se scurg de zeama (care se poate folosi eventual la o supa). Se taie ciupercile feliute si se amesteca cu maioneza in care s-au incorporat cateii de usturoi zdrobiti. Se amesteca bine si se garniseste cu patrunjel verde tocat. Se poate servi, fie imediat, fie dupa ce au stat o ora la rece, cu felii de paine prajita.

E bine sa stii
Se pot folosi si ciuperci albe din specia Champignon. Acestea se calesc usor cu putin unt, fara a adauga apa.

Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
29 noi