Burta a la Thurgau

In Reţete de 20 iun 2008
Timp: 50
Porţii: 4
Ingrediente:
600 g burta
100 g ceapa
3 buc ustoroi
20 g unt
200 ml suc de mere
200 ml sos de carne
Sare
Piper
15 g chimen
Suc de lamaie
Mod de preparare:
Taie burta in fasii si fierbe-o.
Curata ceapa si usturoiul si toaca-le marunt.
Incinge apoi untul si prajeste ceapa si usturoiul, pana capata un aspect sticlos.
Adauga burta si las-o sa mai fiarba 5 minute.
Stinge cu sucul de mere si sosul de la friptura, iar apoi condimenteaza cu sare si piper si mai fierbe-le inca 30 minute la foc mic.
Cu 10 minute inainte de servire, adauga chimenul si sucul de lamaie. Orneaza cu felii de mere. Autor: Jakob Hausmann
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
03 dec