Kate Middleton

Prințesa de Wales și prințul William, văzuți la o fermă...

Citeste mai mult»
Naomi Campbell

Cariera îndelungată în lumea modei a lui Naomi Campbell,...

Citeste mai mult»
meta

O psiholoagă care sfătuia Meta a demisionat pentru că...

Citeste mai mult»
Pierce Brosnan

Pierce Brosnan a pledat vinovat pentru drumeţie în afara...

Citeste mai mult»
Meghan Markle

Meghan Markle a lansat un brand de lifestyle

Citeste mai mult»
Olivia Munn

Actriţa Olivia Munn a dezvăluit că a făcut dublă...

Citeste mai mult»
florin

Florin Salam, ridicat şi dus la audieri, sub acuzaţia de...

Citeste mai mult»
Matthew Perry

Testamentul actorului Matthew Perry a fost făcut public

Citeste mai mult»
camilla

Regina Camilla a primit propria păpuşă Barbie şi a glumit...

Citeste mai mult»
ponor

Cătălina Ponor, din nou mamă: “A doua noastră medalie”

Citeste mai mult»
al pacino

Al Pacino va lansa un volum de memorii în octombrie

Citeste mai mult»
bagaj

Lista pentru bagajul de maternitate: 3 lucruri absolut...

Citeste mai mult»
alergie

6 tipuri de alergii și ce trebuie să știi despre ele

Citeste mai mult»
bronsiolita

Un tratament preventiv privind bronșiolita are o...

Citeste mai mult»
gina

Smiley, declarații sincere despre despărțire și iubire:...

Citeste mai mult»
Al Pacino tată

De ce nu a menționat Al Pacino toţi nominalizaţii la...

Citeste mai mult»
oscar

Filmul "Oppenheimer", marele câştigător al celei de-a...

Citeste mai mult»
avion

Un pilot şi un copilot, suspendaţi după ce au adormit...

Citeste mai mult»
kate

Cea mai recentă fotografie oficială cu prinţesa Kate ar...

Citeste mai mult»
adam sandler

Adam Sandler, cel mai bine plătit actor de la Hollywood...

Citeste mai mult»
Rupert Murdoch

Magnatul Rupert Murdoch, în vârstă de 92 de ani, s-a...

Citeste mai mult»
Jane Fonda

Julianne Moore, Jane Fonda şi Emma Thompson se numără...

Citeste mai mult»
oscar

Ce cadouri vor primi vedetele nominalizate la premiile Oscar

Citeste mai mult»
Hannah Gutierrez-Reed

Armuriera filmului ''Rust'', găsită vinovată de omor prin...

Citeste mai mult»
Colin

Cămaşa albă purtată de Colin Firth în "Mândrie şi...

Citeste mai mult»
Karl Lagerfeld

Apartamentul din Paris al lui Karl Lagerfeld va fi scos...

Citeste mai mult»

Rihanna, criticată pentru performanța „leneșă” de la...

Citeste mai mult»
Kate Middleton

Kate Middleton revine la angajamentele oficiale la 8...

Citeste mai mult»
Sinead O'Connor

Administratorii averii lui Sinéad O'Connor denunţă...

Citeste mai mult»
stela

Stella McCartney atrage atenţia asupra a efectelor nocive...

Citeste mai mult»
Elon Musk

Elon Musk a dat în judecată OpenAI şi pe CEO-ul Sam...

Citeste mai mult»
iris

Iris Apfel, simbol al modei şi "starletă geriatrică", a...

Citeste mai mult»
Victoria Beckham

Prezentarea de modă a Victoriei Beckham la Paris,...

Citeste mai mult»
furla

Lux în fiecare Detaliu - Descoperiți Frumusețea...

Citeste mai mult»
Kate Middleton

Palatul Kensington face o actualizare cu privire la...

Citeste mai mult»
 Elton John

O colecţie a lui Elton John a obţinut peste 20 de...

Citeste mai mult»

Rihanna şi Zuckerberg se află în India, invitaţi la...

Citeste mai mult»
Kanye West

Kanye West, dat în judecată de moştenitorii Donnei Summer...

Citeste mai mult»
richard

Actorul american Richard Lewis a murit la vârsta de 76 de...

Citeste mai mult»
anxietate

Ce este anxietatea socială și cum poate fi depășită?

Citeste mai mult»

Zodiile influenţează ce culoare de ojă ţi se potriveşte

În Frumusete 3 apr 2017

Probabil că fiecăreia dintre voi i s-a întâmplat cel puţin o dată să meargă la salon pentru a-şi face unghiile şi să stea mult şi bine să se holbeze în faţa paletei de culori.

A decide asupra culorii pe care unghiile tale o vor purta câteva zile este un lucru foarte important, la fel ca alegerea balsamului de buze, culoarea pe care alegem s-o purtăm pe unghii ne influenţează starea de spirit.

Dar ce ne facem atunci când alegerea nuanţei nu mai este chiar atât de întâmplătoare şi mai degrabă prestabilită de Univers. Potrivit manichiuristei Theodora Rose, de la salonul Enamel Diction din LA, lacurile de unghii de care suntem atrase sunt scrise în stele.

Citeşte în continuare dacă vrei să afli ce ojă ţi se potriveşte în funcţie de semnul zodiacal în care te-ai născut.

Berbec

Berbecii vor trebui să se concentreze asupra propriei persoane primăvara această, atât fizic cât şi psihic. Dacă se vor simţi frumoase, reprezentantele acestei zodii o vor emana prin toţi porii. În plus, asta le va face să fie sigure pe ceea ce afirmă. Culoarea care le va face să se simtă în al nouălea cer este un roz pal, care le va scoate în evidenţă atât frumuseţea interioară cât şi pe cea exterioară.

Taur

Acest sezon este despre independenţă. Părinţii şi partenerul este posibil să forţeze maturizarea femeilor Taur, dar asta nu însemană că ele nu pot putea întoarce situaţia în favoarea lor. Tocmai de aceeea vor dori să facă mici economii, pentru a-şi putea permite să se ducă pe cont prorpiu la salon. Turcoazul care să aducă aminte de verdele marin le va ajuta să aibă perpective largi şi totodată să fie în trend.

Gemeni

Cele născute în această zodie trebuie să fie mai relaxate, să se bucure de viaţă, să aibă grijă de ele însele. Asta pentru că în caz contrar, relaţiile s-ar putea să aibă de suferit mai mult decât era de aşteptat. Un albastru deschis ca cerul le va face să zâmbească de câte ori se vor uită la unghii, cu atât mai mult cu cât îşi îngrijesc şi cuticulele.

Rac

Pentru Raci, primăvară continuă sub semnul romantismului, deci trebuie să profite de orice oportunitate li se oferă. Să stea acasă se poate să pare o idee bună, însă odată ce vor ieşi la aer se vor felicta singuri pentru asta, deoarece se vor distra la maxim. Dacă îşi vor îmbrăţişa această latură jucăuşă purtând un galben aprins, reprezentantele sexului frumos se vor simţi energizate de culoarea Soarelui.

Leu

Chiar dacă nu vor fi foarte siguri de ce, Leii vor fi în mod natural atraşi de culori nude şi nuanţe de bej. Culorile pământii îi vor face să se reaproprie de origini şi să descopere la ce se pricep cel mai bine, iar asta poate fi chiar făcutul unghiilor. Vor face dintr-un hobby o meserie şi vor putea să viseze cu ochii deschişi din ce în ce mai mult, în ciuda reacţiilor primite de la familie şi prieteni. În plus, culorile naturale îi vor calma şi face mai maleabili.

Fecioara

În această perioadă, comunicarea cu Fecioarele va fi minunată. Nimic nu reuşeşte să le supere şi dacă îşi găsesc cuvintele potrivite pot primi chiar o promovare. Pentru cele care sunt încă prea tinere ca să muncească sau prea în vârstă, cuvintele potrivite vor face totuşi minuni. Atunci când vor purta ojă de un roşu aprins vor fi precum stăpânele tuturor.

Balanţă

Acum va fi greu pentru Balante să colaboreze cu cineva, însă vor înţelege că este şi în avantajul lor. Este posibil să apară unele dificultăţi de exprimare, cu atât mai mult cu cât în minte revin perioade din trecut, iar de obicei acesta nu este considerat un lucru măgulitor pentru actualul partener. Purtând o nuanţă delicată de mov deschis, Balanţele vor fi în ton cu pomii fructiferi, iar asta le va echilibra starea interioară de zbucium, pentru că vor simţi cum renasc odată cu natura.

Scorpion

Reprezentantele acestei zodii vor avea un traseu ascendent. Deşi vor mai avea de lucrat la anumite aspecte ale vieţii lor, în mare parte totul va merge bine. Acest lucru se va întâmpla mai ales dacă reuşesc să-şi menţină starea pozitivă şi să-şi ignore energiile negative, care plutesc în jurul lor. Dacă vine vorba despre investirea timpului, energiei şi banilor într-o manichiură, vor alege un salon cochet, care să le poată oferi exact acea nuanţă de portocaliu pe care o căutau de mult şi care le vine de minune. Vor purta cu entuziasm această ojă şi îşi vor descătuşa latura creativă.

Săgetător

Cum tema acestui sezon este metafizica, Săgetătorii vor fi mult prea serioşi pentru vârstă lor, asta poate şi pentru faptul că se vor afla la o răscruce de drumuri în viaţă lor şi vor trebui să ia unele decizii majore. Ar fi bine să se concentreze pe sentimentele proprii, să nu se lase influenţaţi de cei din jur şi să călătorească cât mai mult, pentru a redescoperi ce li se potriveşte şi ce le place să facă. În concordanţă cu această stare vor fi şi unghiile femeilor Săgetător, care vopsite în verde, vor atrage atenţia tuturor, şi le vor aduce complimente chiar şi atunci când ele nu se vor simţi foarte bine.

Capricorn

Capricornii vor lucra intens la abilităţile lor sociale şi îşi vor face mulţi prieteni. Astfel, se vor trezi puşi în faţa unor decizii foarte uşor de luat, deoarece orice ar alege să facă le va merge bine. Există mari şanse ca datorită reţelei mari de cunoştinţe acumulate acum să nu mai fie nevoiţi să ceară nimic, totul li se va servi pe tavă, atât mâncarea cât şi un job bun. Pentru că vor fi încrezătoare în forţele proprii vor purta bine mersi un lac de unghii denim şi chiar un albastu electrizant, precum privirile lor.

Vărsător

Cum primăvara e despre a-ţi găsi locul în lume indiferent de vârstă sau loc de muncă, descoperirea menirii va fi principala procupare a celor care sunt Vărsător. Cel mai bun mod să facă asta este cu paşi mici, dar siguri. Indicat este să facă în fiecare zi câte puţin din ceea ce le face plăcere, să vorbească cât mai des cu prietenii şi chiar să asculte muzică relaxantă. Spre sfârşitul primăverii vor ştii mai bine ce doresc de la viaţă şi ideal ar fi să poarte o ojă neon, care să arate cât de mult s-au schimbat în ultima vreme şi cât de  de creative şi exhuberante pot fi.

Peşti

Şi Peştii vor înota de acum pe terenuri mai stabile. Cel mai bine îi prinde culoarea coral, se vor simţi minunat purtând nuanţa care este în corcondanţă cu mediul lor natural. Vor putea acum să ia în cunoştinţă de cauza decizii importante pentru ei şi apropiaţii lor şi vor renunta la obiceiuri dăunătoare, precum fumatul sau alcoolul.

Tag-uri: , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Frumusete
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
19 mar