Vezi cum reacționează la furie în funcție de semnul zodiacal

De în Dragoste & Sex 31 iul 2017

Cu toții ne mai enervăm din când în când, dar putem învăța să facem față furiei în loc să o lăsăn să ne controleze viețile și fiecare semn zodiacal are felul său de a trece peste probleme.

Găsești mai jos ce face fiecare semn zodiacal să se enerveze și cum se descurcă persoanele respective în aceste situații.

Berbec

Fiind unul dintre cele trei semne de foc, Vărsătorii se enervează repede și de aceea, oamenii au impresia, de cele mai multe ori, că trebuie să se poarte cu mănuși, pentru a nu-i supăra, asta și pentru că au un temperament vulcanic. Când un Vărsător se enervează, acesta este foarte agitat și se manifestă violent, atacând verbal sau chiar fizic, pe oricine este în jur. Nu există cale de mijloc cu nativii acestei zodii, pentru că trăiesc la maxim fiecare emoție.

Taur

Taurii se enervează greu, dar țin ranchiură și aplică tratamentul tăcerii. De obicei, își păstrază emoțiile pentru ei și devin pasiv-agresivi dacă nu știi cum să îi iei. Dacă vrei să știi când un Taur este supărat va trebui să-l întrebi direct, pentru că altfel nu se va destăinui. Taurii sunt foarte mândri și nu le plac oamenii care încearcă să se strecoare pe sub pielea lor.

Gemeni

Gemenii se comportă în general politicos, dar dacă îi enervezi, vei observa cu siguranță acest lucru. Le trebuie mult să se adune și să confrunte pe cineva, deci s-ar putea să fii tratată cu răceală dacă îi superi. Probabil că va trebui să faci primul pas dacă vei dori să te împaci cu un Geamăn, pentru că au tendința să evite discuțiile prelungite și scuzele.

Rac

Ca un semn de apă veritabil, acești nativi sunt sensibili și empatici, ceea ce îi face să se atace ușor. Dacă îi enervezi nu vor spune acest lucru, dar la un moment dat vor izbucni când te aștepți mai puțin, deci dacă ai impresia că s-a întâmplat ceva, orice, va trebui să insisști un pic pe lângă ei, pentru a-i putea aduce pe linia de plutire. Dacă vor fi supărați vor ține totul în ei, dar când vei reuși să treci de această cochilie pe care și-o formează vei descoperi ce fel de oameni sunt în realitate.

Leu

Leii se enervează ușor, dar fiind un semn de foc le și trece foarte repede, mai ales pentru că nu se pot concentra prea mult pe aceeași chestiune. Acum sunt supărați pe tine pentru ceva ce ai spus și în secunda următoare uită ce s-a întâmplat și se concentrează pe un flutere frumos care zboară în spatele tău. Ținând cont de carcateristicile zodiei, nativii acesteia fac destul de bine față stresului, pentru că nu lasă ca temperamentul lor incendiar să le acapareze viața.

Fecioară

Reprezentanții acestei zodii nu se supără ușor și sunt extrem de calmi în situații critice. Sunt analitici, gândesc logic și nu se lasă influențați de emoțiile trecătoare. Cu toate acestea, din moment ce nu se exprimă foarte bine, au tendința de a ascunde cum se simt de fapt, fiindcă nu vor să îi afecteze și pe cei din jur cu problemele lor.

Balanță

Balanțele caută mereu un echilibru și să împace pe toată lumea, drept pentru care vor să treacă cât mai repede posibil peste orice supărare și dacă se poate, să nu se enerveze din start, dar asta poate rezulta în resentimente adânci. Au obiceiul de a folosi greșelile tale din trecut împotriva ta și chiar dacă trec pe moment peste supărare, nu uită niciodată cu adevărat.

Scorpion

Acești nativi se aprind foarte ușor, deși nu arată acest lucru. Vor plănui o răzbunare amănunțită  doar pentru că nu le place ca oamenii să se joace cu sentimentele lor. Odată enervați, Scorpionii se vor interioriza, așa că va trebui să îi lași să se calmeze înainte de a mai încerca să vorbești cu ei.

Săgetător

Săgetătorii se vor manifesta gălăgios dacă vor fi nervoși, pentru că nu prea știu să se controleze și cred în exprimarea emoțiilor  pe cât de mult posibil. Au tendința să explodeze când sunt supărați și se vor răzbuna pe oricine le stă în cale.

Capricorn

Zodia Capricorn este un semn de Pământ, deci se controlează bine și se enervează foarte rar. Reprezentanții acestei zodii se interiorizează, nu prea comunică și se exteriorizează abia peste câteva luni, când nu mai pot păstra în ei tot ce s-a acumulat. Ei se supără din lucruri mici, dar nu le place să declare acest lucru, de frică să nu pară prea copilăroși. Atunci când chiar se enervează, cei din jur nu prea știu cum să reacționeze, deoarece au un caracter greu de înțeles.

Vărsător

Vărsătorii stau mult și bine la discuții, dar urăsc să se certe. Dacă te enervezi, probabil că îți vor întoarce spatele și vor pleca. Nu le place să își exprime emoțiile, gândurile și sentimentele, drept pentru care se comportă cu moderație și dacă cineva reușește să-i enerveze, mai degrabă vor încerca să evite persoana respectivă decât să disece problema.

Pești

Ca orice semn de apă, Peștii trăisc la maxim fiecare emoție, deci prin înfuriere se poate scoate tot adevărul de la ei, dar îți va fi destul de greu să descoperi când este momentul potrivit să acționezi. Fac față situațiilor complicate cu calm și încearcă să se liniștească departe de ochii lumii și vor încerca să lămurească situația când se vor simți mai bine. Au tendința să poarte ranchiună, dar dacă aveți o legătură strânsă vor încerca să vă împăcați.

Tag-uri: , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Vizita prezidentiala

17 oct 2018

Ce v-ar placea

12 oct 2018

Doi prieteni maturi

10 oct 2018
Alte articole din Dragoste & Sex
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
18 oct