Varză de Bruxelles la cuptor

In Reţete de 24 mai 2018

O rețetă sănătoasă, clasic americană, rapidă, ușoară și delicioasă.

Timp: 50 min
Dificultate: ușoară
Porţii: 6
Kilocalorii: 109/porție
Ingrediente:

1/2 linguriță piper negru proaspăt măcinat, 3/4 linguriță sare, 3 linguri ulei de măsline extra-virgin, 700 g varză de Bruxelles

Mod de preparare:

1. Se preîncălzește cuptorul la 200 grade Celsius și se taie capetele verzelor de Bruxelles, apoi se curăță de orice frunze galbene.

2. Se amestecă verzele cu uleiul de măsline, sarea și piperul, apoi se toarnă într-o tavă căptușită cu hârtie de copt și se lasă 35-40 de minute la cuptor, până devine crocantă pe dinafară și moale înauntru.

3. Se agită din când în când tava, pentru a permite tuturor verzelor să se coacă uniform, apoi se mai presară sare și se servește imediat.

Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
21 sep