Kate Middleton

Prințesa de Wales și prințul William, văzuți la o fermă...

Citeste mai mult»
Naomi Campbell

Cariera îndelungată în lumea modei a lui Naomi Campbell,...

Citeste mai mult»
meta

O psiholoagă care sfătuia Meta a demisionat pentru că...

Citeste mai mult»
Pierce Brosnan

Pierce Brosnan a pledat vinovat pentru drumeţie în afara...

Citeste mai mult»
Meghan Markle

Meghan Markle a lansat un brand de lifestyle

Citeste mai mult»
Olivia Munn

Actriţa Olivia Munn a dezvăluit că a făcut dublă...

Citeste mai mult»
florin

Florin Salam, ridicat şi dus la audieri, sub acuzaţia de...

Citeste mai mult»
Matthew Perry

Testamentul actorului Matthew Perry a fost făcut public

Citeste mai mult»
camilla

Regina Camilla a primit propria păpuşă Barbie şi a glumit...

Citeste mai mult»
ponor

Cătălina Ponor, din nou mamă: “A doua noastră medalie”

Citeste mai mult»
al pacino

Al Pacino va lansa un volum de memorii în octombrie

Citeste mai mult»
bagaj

Lista pentru bagajul de maternitate: 3 lucruri absolut...

Citeste mai mult»
alergie

6 tipuri de alergii și ce trebuie să știi despre ele

Citeste mai mult»
bronsiolita

Un tratament preventiv privind bronșiolita are o...

Citeste mai mult»
gina

Smiley, declarații sincere despre despărțire și iubire:...

Citeste mai mult»
Al Pacino tată

De ce nu a menționat Al Pacino toţi nominalizaţii la...

Citeste mai mult»
oscar

Filmul "Oppenheimer", marele câştigător al celei de-a...

Citeste mai mult»
avion

Un pilot şi un copilot, suspendaţi după ce au adormit...

Citeste mai mult»
kate

Cea mai recentă fotografie oficială cu prinţesa Kate ar...

Citeste mai mult»
adam sandler

Adam Sandler, cel mai bine plătit actor de la Hollywood...

Citeste mai mult»
Rupert Murdoch

Magnatul Rupert Murdoch, în vârstă de 92 de ani, s-a...

Citeste mai mult»
Jane Fonda

Julianne Moore, Jane Fonda şi Emma Thompson se numără...

Citeste mai mult»
oscar

Ce cadouri vor primi vedetele nominalizate la premiile Oscar

Citeste mai mult»
Hannah Gutierrez-Reed

Armuriera filmului ''Rust'', găsită vinovată de omor prin...

Citeste mai mult»
Colin

Cămaşa albă purtată de Colin Firth în "Mândrie şi...

Citeste mai mult»
Karl Lagerfeld

Apartamentul din Paris al lui Karl Lagerfeld va fi scos...

Citeste mai mult»

Rihanna, criticată pentru performanța „leneșă” de la...

Citeste mai mult»
Kate Middleton

Kate Middleton revine la angajamentele oficiale la 8...

Citeste mai mult»
Sinead O'Connor

Administratorii averii lui Sinéad O'Connor denunţă...

Citeste mai mult»
stela

Stella McCartney atrage atenţia asupra a efectelor nocive...

Citeste mai mult»
Elon Musk

Elon Musk a dat în judecată OpenAI şi pe CEO-ul Sam...

Citeste mai mult»
iris

Iris Apfel, simbol al modei şi "starletă geriatrică", a...

Citeste mai mult»
Victoria Beckham

Prezentarea de modă a Victoriei Beckham la Paris,...

Citeste mai mult»
furla

Lux în fiecare Detaliu - Descoperiți Frumusețea...

Citeste mai mult»
Kate Middleton

Palatul Kensington face o actualizare cu privire la...

Citeste mai mult»
 Elton John

O colecţie a lui Elton John a obţinut peste 20 de...

Citeste mai mult»

Rihanna şi Zuckerberg se află în India, invitaţi la...

Citeste mai mult»
Kanye West

Kanye West, dat în judecată de moştenitorii Donnei Summer...

Citeste mai mult»
richard

Actorul american Richard Lewis a murit la vârsta de 76 de...

Citeste mai mult»
anxietate

Ce este anxietatea socială și cum poate fi depășită?

Citeste mai mult»

Unde ar trebui să te căsătoreşti în funcţie de zodie

De în Nunţi 24 mar 2017

Unii spun că alesul ţi se arată în vise, alţii că dragostea se citeşte în stele, dar cea mai grea parte în a te căsători nu este a spune "Da" ci tot ce urmează după.

Să planifici o nuntă poate fi un proces complicat şi de durată, presărat de momente în care trebuie să iei decizii grele, de genul pe cine inviţi şi pe cine nu, iar o mireasă are nevoie de tot ajutorul pe care-l poate obţine. Înainte de toate, cele mai importante decizii pe care trebuie să le ia o mireasă e să stabilească unde şi când vrea să se mărite. Răspunsurile la aceste întrebări vor influenţa toate celelalte aspecte, inclusiv ce tip de rochie să poarte sau din ce flori să fie buchetul.

Cine simte totuşi că nu ştie de unde să înceapă îşi poate consulta horoscopul, acesta oferă indicii preţioase despre când, unde şi cum este prielnic să se petreacă marele eveniment. De altfel, în Japonia există un adevărat cult în jurul citirii horoscopului înainte de a ieşi cineva din casă, nu doar înaintea unui mare eveniment.

Vărsător

Intelectual din fire, Vărsătorul este cunoscut drept o persoană timidă, dar care ştie să se distreze la o petrecere. Femeile născute în această zodie ar trebui să se uite după o zonă care să reflecte latura lor intelectuală, care să fie în concordanţă cu dorinţa lor continuă de a învăţa câte ceva nou. Opţiuni pentru locaţie pot fi o biblioteca publică, o librărie mai specială de unde eventual să-şi fi luat o cartea care a dus la întâlnirea partenerului sau chiar un muzeu, dacă obţine autorizaţiile necesare sau cunoaşte pe cineva din conducere. Există şi varianta recreării unei scene de film sau dintr-o carte, spre deliciul invitaţiilor. Pe de altă parte, cum Vărsătorii au tendinţa să se implice în activităţi de voluntariat se poate face ceva în acest sens. Eventual, dacă unul dintre miri se dedică bătrâneilor dintr-un azil, recepţia poate avea loc în cantina azilului, bineînţeles cu toţi bătrâneii invitaţi. Sau dacă tinerii însurăţei sunt într-o organizaţie eco ce a avut grijă de curăţarea unui parc se poate face şedinţa foto în locul respectiv.

Peşti

Deoarece Peştii sunt romantici, incurabili şi amorezi perfecţi, un parc feeric sau grădina bunicii de la ţară sunt locuri perfecte pentru visătorii din ei. A se alege o dată primăvară sau vara, când florile sunt cu adevărat înflorite. Cu atât mai mult dacă grădina este pe lângă un lac, loc în care acest semn de apă se va simţi în largul lui.
Aceşti nativi sunt de asemenea cunoscuţi pentru abilităţile lor artistice şi legătura lor profundă cu muzică. Din această cauza, trebuie avută mare grijă la programul artistic şi la DJ-ul ales, pentru că muzică este oricum cea mai importantă parte a unei petreceri. Ei sunt şi foarte devotaţi, prieteni de încredere şi familişti convinşi, deci nu este exclus să aibă parte de mai multe pahare închinate în cinstea lor şi alte momente emoţionante.

Berbec

Nativii acestei zodii se vor simţi cel mai bine într-o nuntă care să înglobeze cumva aventurile pe care le-au avut de-a lungul vieţii cu spiritul lor foarte dezvoltat de competiţie. Asta pentru că ei se vor simţi în largul lor în centrul atenţiei şi când preiau conducerea într-un joc menit să ridice invitaţii de pe scaune. Să planifice o nuntă extravagantă n-ar trebui să fie o problema dacă aleg un local care să fie memorabil. Poate o fermă ecologică sau o herghelie de cai care să ofere scurte plimbări invitaţilor sau în funcţie de zona geografică, poate chiar drumeţii pe munte. Cel mai bun moment al zilei este apusul soarelui, în timp ce diverse culori se revarsă peste câmpuri, că doar roşu este culoarea favorită a zodiilor de foc.

Taur

Taurii preferă să simtă lucrurile şi să facă cu mâna lor totul. Ei merg pe principiul "dacă nu văd nu cred" şi deci dacă nu merg la vizionari şi degustări de meniuri parcă li se pare ceva în neregulă. Pentru aceştia, varianta ideală ar fi să-şi facă petrecerea de nuntă într-o cramă şi să aranjeze ca meniul de băuturi să cuprindă cât mai multe sortimente de vinuri din soiuri româneşti. Şi mai bine li s-ar potrivi un local în mijlocul unei vii imense, care să ofere privelişti cu dealuri nesfârşite şi eventual o căbănuţă în care să se retragă în miez de noapte mirii, să se relaxeze pentru vreo jumătate de oră în timp ce petrecăreţii beau şi mănâncă liniştiţi.

Gemeni

Pentru a face un Geamăn cu adevărat fericit, petrecerea ar trebui să aibă loc într-un loc care să ofere cât mai multe posibilităţi, cum ar fi: plimbări în natură, locuri de jocă pentru cei mici, piscină încălzită, posibilitatea unor focuri de artificii exterioare, o scenă pentru karaoke sau un loc pentru berbecuţ la proţap făcut pe loc... o adevărată încântare. Nunta oricum va avea mulţi invitaţi şi se vor primi multe cadouri diverse, de la bani, vaze de flori, cântăreţi aduşi special pentru un scurt recital, plimbări cu barca şi până la maşini sau excursii în locuri exotice. Întrucât petrecerea va fi una foarte mare, probabil că mirelui şi miresei le va fi foarte uşor să treacă pe la fiecare masă ca să întreţină atmosfera, se vor simţi în largul lor şi vor dori să retrăiască noaptea respectivă.

Rac

Căsătoria este un eveniment deosebit, mai ales pentru Raci, deoarece familia lor micuţă se va extinde. Aceia care sunt mai emotivi se pot simţi presaţi de împrejurări să facă sau să zică ceva anume, dar cel mai bine este să fie ei înşişi, să fie relaxaţi, deoarece noaptea respectivă nu se va mai întoarce şi deşi petrecerea se face pentru a oficializa relaţia, totul trebuie să fie pe placul mirilor. Planificarea unui eveniment de această anvergură poate suprasolicită pe oricine, deci lucrurile trebuie să rămână simple şi uşor de schimbat. Cel mai bun loc pentru organizarea nunţii unui Rac (şi cel mai ieftin) este casa în care au crescut. Desigur, asta presupune o nuntă mai mică, cu prietenii apropiaţi şi rudele de gradul 1-2, dar nu înseamnă că nu poate fi ceva memorabil.

Leu

Din moment ce Leii iubesc prezenţa lucrurilor fine şi sofisticate în viaţa lor, ar fi bine să ia în considerare o destinaţie exotică sau un castel. Astfel se vor simţi în al nouălea cer, prinţi şi prinţese, şi nu vor uita experienţa niciodată. Aventurierilor Lei le va face o foarte mare plăcere să-şi transforme nunta într-o mini-vacanţă pentru toţi invitaţii lor. Asta se poate face relativ uşor dacă se caută din timp o vilă de închiriat în altă localitate decât cea natală şi dacă se investesc mai puţini bani în decoraţiuni şi meniu şi mai mulţi în transport şi cazare. Lucrurile simple sunt uneori cele mai elegante. Totuşi, luxul şi confortul nu trebuie să lipsească, chiar dacă se alege o plajă izolată pentru ceremonia în aer liber.

Fecioară

Foarte atente la detalii şi cu un simţ practic exagerat, Fecioarele au tendinţa să fie mai tradiţionaliste, deşi asta nu înseamnă neapărat să respecte absolut toate obiceiurile de nuntă. Deci, spre deosebire de Lei, să se ducă pe o insula pustie cu invitaţii nu este stilul lor. Un loc idilic, o clădire construită special pentru a fi restaurant, care să aibă un bar şi personal profesionist care să prepare diverse băuturi s-ar putea să fie perfect pentru cuplurile în care există cel puţin o Fecioară. Persoanele născute în acest semn zodiacal de pământ iubesc natura şi animalele, cărora le-ar oferi şi ultimele economii numai să le fie bine, dar nu li s-ar potrivi sub nici o formă o nuntă la cort, în care invitatul special să fie o capra sau un ţap. Cu toate acestea, s-ar simţi bine dacă restaurantul lor de vis s-ar afla în mijlocul unui câmp cu flori plin de animale sau a unei păduri care să ofere acompaniament muzical prin păsărelele ciripind la prima ora a dimineţii de după, când echipele de prestatori de servicii încă nu au fost plătite.

Balanţă

În ciuda firii echilibrate, Balanţele s-au dovedit a fi destul de indecise când vine vorba de planificarea propriei nunţi. A alege restaurantul pentru nuntă va fi cel mai greu pentru ele, care mereu îşi doresc să mulţumească pe toată lumea. Ceea ce trebuie să înţeleagă nativele acestei zodii este că e nunta lor şi oricum vor exista mereu cârcotaşi care să fie nemulţumiţi de câte ceva, deci ar trebui să aleagă locul care să fie în concordanţă cu felul lor boem de a fi. O galerie de artă sau o sală de spectacole poate fi exact ce le trebuie.

Scorpion

Ingenioşii Scorpioni au probabil amintiri foarte plăcute din vacanţele de vară, aşadar ar trebui ca nunta lor să fie programată în sezonul cald, ceea ce le va atrage simpatia celor din jur, deoarcee posibilităţile de alegere a ţinutelor vor fi mult mai mari. Ţinând cont de perioada aleasă, meniul va trebui să conţină obligatoriu bere şi îngheţată, chiar dacă nu par să se potrivească, aceste două preparate vor fi foarte apreciate. În plus, nunta poate fi transformată într-o petrecere la piscină, dacă este ţinută peste zi, când oricum multe localuri fac reduceri de preţuri la aproape orice.

Săgetător

În căutarea restaurantului, extrovertiţii Săgetători îşi vor face mulţi prieteni şi îşi vor lărgi reţeaua de cunostinţe şi parteneri de afaceri. Lor le va plăcea tot ce iese din banalitate, tot ce sparge tiparele, fie prin foarte multe oglinzi, fie prin arcade deosebite sau alte elemente arhitecturale unice. Clasicul ballroom de la hotel nu va fi conform dorinţelor şi îi va copleşi, lor le trebuie ceva care să reflecte spiritul aventurier pe care îl au, curiozitatea extraordinară şi simţul umorului cu care sunt înzestraţi. Acest semn de foc adoră locurile noi şi neobişnuite deci pot încerca la zoo, într-un teatru sau parc de distracţii. Asta va da un aer special şi va semăna cu filmele americane romantice. S-ar putea ca miresele Săgetător să vrea să călătorească într-un loc exotic pentru nuntă, dar ar fi mai bine dacă ar păstra acest voiaj pentru luna de miere.

Capricorn

Pentru ei totul se învârte în jurul succesului evenimentului. Scopul principal al Capricornilor este să organizeze un eveniment care să-i şocheze în mod plăcut pe toţi cei prezenţi. Cel mai bun loc ar fi un club retras, exclusivist, care să exprime şi aspiraţiile lor la un statut social mai important. Deşi la extrema opusă, un alt exemplu foarte bun ar fi campusul studenţesc al unuia dintre miri, pentru a simboliza creşterea lor şi trecerea în altă etapă a vieţii lor. Sau dacă invitaţii sunt mai mult tineri şi colegi de facultate ar putea face o nuntă noncoformistă într-un club în care ieşeau nopţile să se distreze între sesiuni.

Tag-uri: , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Nunţi
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
19 mar