chef florin dumitrescu

Chef Florin Dumitrescu, adevărul despre motivul pentru...

Citeste mai mult»
dus

Care este cel mai bun moment al zilei pentru a face duș

Citeste mai mult»

Beyoncé, vedeta pop de culoare din Texas, îşi lansează...

Citeste mai mult»
Timothée Chalamet

Timothée Chalamet îl va interpreta pe legendarul muzician...

Citeste mai mult»
Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger spune că săptămâna trecută i-a fost...

Citeste mai mult»
Bruce Springsteen

Bruce Springsteen va primi cea mai prestigioasă...

Citeste mai mult»
daddy

Proprietăţile rapperului Sean "Diddy" Combs din Los...

Citeste mai mult»
Anne Hathaway

Anne Hathaway a suferit un avort spontan într-o perioadă...

Citeste mai mult»
buchete

Cele mai populare flori pentru buchetele de mireasă

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Regele Charles este "frustrat" de ritmul său de...

Citeste mai mult»
olivia

Actriţa Olivia Colman spune că ar fi plătită mai bine...

Citeste mai mult»
Cameron Diaz

Actriţa Cameron Diaz, în vârstă de 51 de ani, şi soţul ei...

Citeste mai mult»
covaci

Liderul trupei Phoenix, Nicu Covaci, operat de urgenţă pe...

Citeste mai mult»
shakira

Shakira a lansat un nou album, intitulat „Las Mujeres Ya...

Citeste mai mult»
somn

Poziția de somn care poate provoca hipertensiune...

Citeste mai mult»
Oprah Winfrey inainte

Oprah Winfrey mărturiseşte că, timp de 25 de ani, a fost...

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Regele Charles al III-lea se simte ''foarte bine'', a...

Citeste mai mult»
tatoiu

Monica Tatoiu, atac la adresa Erikăi Isac și a piesei...

Citeste mai mult»
Aaron Taylor-Johnson

Actorul britanic Aaron Taylor-Johnson, marele favorit...

Citeste mai mult»
finlanda

Finlanda, ''cea mai fericită ţară din lume'' pentru al...

Citeste mai mult»
ceara

Sezonul estival se apropie, ce poți face pentru a avea...

Citeste mai mult»

Firea: Nu am discutat despre europarlamentare; acum...

Citeste mai mult»
fam

Cum poți alege pantofi de damă eleganți și confortabili?

Citeste mai mult»
Printul William & Kate Middleton

Familia regală britanică infirmă speculaţiile despre Kate...

Citeste mai mult»
Elon Musk

Elon Musk sugerează că faptul că foloseşte ketamină pe...

Citeste mai mult»
stormy

Fosta actriţă porno Stormy Daniels îşi prezintă versiunea...

Citeste mai mult»
Kate Middleton

Prințesa de Wales și prințul William, văzuți la o fermă...

Citeste mai mult»

Cum poți alege pantofi de damă eleganți și confortabili?

Citeste mai mult»
Naomi Campbell

Cariera îndelungată în lumea modei a lui Naomi Campbell,...

Citeste mai mult»
meta

O psiholoagă care sfătuia Meta a demisionat pentru că...

Citeste mai mult»
Pierce Brosnan

Pierce Brosnan a pledat vinovat pentru drumeţie în afara...

Citeste mai mult»
Meghan Markle

Meghan Markle a lansat un brand de lifestyle

Citeste mai mult»
Olivia Munn

Actriţa Olivia Munn a dezvăluit că a făcut dublă...

Citeste mai mult»
florin

Florin Salam, ridicat şi dus la audieri, sub acuzaţia de...

Citeste mai mult»
Matthew Perry

Testamentul actorului Matthew Perry a fost făcut public

Citeste mai mult»
camilla

Regina Camilla a primit propria păpuşă Barbie şi a glumit...

Citeste mai mult»
ponor

Cătălina Ponor, din nou mamă: “A doua noastră medalie”

Citeste mai mult»
al pacino

Al Pacino va lansa un volum de memorii în octombrie

Citeste mai mult»
bagaj

Lista pentru bagajul de maternitate: 3 lucruri absolut...

Citeste mai mult»
alergie

6 tipuri de alergii și ce trebuie să știi despre ele

Citeste mai mult»

Un sarut furat sub o ploaie de Foc

Martie astrologic sau o declaratie de dragoste originala?

Un trigon in semne de pamant, intre Marte (14 gr 14 Fecioara, decanul lui Saturn, deci potentat oarecum de acesta, duadul de Berbec, uau!) - Jupiter (7 gr 18 Taur, decanul lui Venus - banii lichizi, sumele de care dispunem sau pe care ne bazam, duadul stapanit de Rac si este implicata astfel Luna, un alt semnificator financiar)  - Pluto (9 gr 09 Capricorn, decanul lui Saturn, duad stapanit de Berbec, deci Marte se implica si o face serios daca ne gandim la agitatia din ultimele luni), debuteaza furtunos pe 2 martie, la orele 10.40, ora Bucurestiului si va dura aproape intreaga luna.

La ce am putea sa ne asteptam, de la trei planete de Foc in semne de pamant, loc in care ele nu se simt deloc bine, ci pur si simplu dinamiteaza totul, mai mult una dintre ele este retrograda, iar pe 12 martie va intra in retrogradare si Mercur. Ia sa vedem, luandu-le pe rand, in cateva cuvinte: Marte in Fecioara, repara, dar si doboara, ne obliga la reevaluari; Jupiter in Taur, faciliteaza acumularea, bani proveniti din resurse proprii; Pluto, acest Marte la puterea a 3-a, rastoarna intreg sistemul de valori si obliga sa construim altceva in loc, sa gasim noi modalitati de a actiona.

Pe data de 13 martie cele trei se vor afla in ceea ce se numeste trigon regal, adica toate cele trei planete se vor afla la gradul 9, fiecare in semnul in care se petrece. Momentul culminat va fi 14 martie, cand diferenta de minute este extrem de mica si putem vorbi despre un trigon regal in toata splendoarea sa. Pe 15 martie cele trei planete isi vad de drum si intra in aspectul pe care l-am putea numi de-acum separant, ca pe 28 martie, acesta sa se desfaca.

Fiind vorba despre semne de Pamant, lucrurile vor cunoaste o exacerbare, o ierarhizare si o implicare puternica, cu reale efecte, benefice sau malefice, in functie de casele in care se formeaza aspectul. Avantajati din acest punct de vedere sunt nativii la care acest trigon are loc in case angulare pentru ca sporeste nu doar energia si dorinta de a actiona, ci chiar realizarea celor mai nebanuite lucruri.

Aspectul vizat este destul de restrans - finante, in general, finantele proprii, finantele nationale – posibile decizii surpriza, contracte fabuloase, totul in functie de cum stiu actorii implicati sa isi joace rolul, vor fi 3 zile in care domeniul real-estate-ului sa cunoasca o posibila relansare - pot creste pentru putin timp preturile caselor, se pot face achizitii sau vanzari de bunuri mobile si imobile la preturi neasteptate, se pot lansa prototipuri de diverse facturi care sa prinda imediat la nivelul pietei, posibile tranzactii de bursa neobisnuite, fluctuatii ale monedelor nationale in bine sau in rau in functie de temele natale ale tarilor respective.

Pentru Romania, aspectul se face la nivelul Casei a 2-a (Resursele nationale, dar si institutiile financiare implicate – posibile decizii vizand o minima crestere a veniturilor din munca proprie – 1 – 3 %, posibilia stabilitate si chiar riviriment, zilele acestea, ale monedei nationale), Casei a 7-a (Casa diplomatiei – posibile rezolvari ale unor stari internationale tensionate care vizeaza Romania – rezolvarea vizei Schengen, primirea unei noi transe de imprumut, Olanda se retrage de pe pozitiile belicoase, vom vedea) si a Casei a 11-a (Casa parlamentalilor, a alesilor – poate vor lua si acestia o serie de decizii care sa nu ne mai umileasca). Casele a 2-a si a 11-a sunt case succedante, echilibrate si stabile, Casa a 7-a este angulara, deci posibl ca rezolvarea unor probleme financiare pentru Romania sa vina pe cale diplomatica, din afara.

Aceste schimbari sunt cu atat mai posibile, cu cat trigonul regal in semne de pamant este acompaniat de un trigon in semne de Foc, intre Nodul Nord (in tranzit peste MC-ul Romaniei, 9 gr 92 Sagetator) – Neptun natal, conjunct cu Junona natala (9 gr 14 R, Leu, parerea mea ca vom asista la o rasturnare de situatie in ceea ce riveste sistemul sanitar din Romania, pe de o parte, iar pe de alta de o decizie menita sa reglementeze o serie de probleme de pe piata muncii; mai poate fi vorba si despre realizarile unor romani peste hotare – premii, recunoastere, oferte) – Uranus tranzit conjunct cu Mercur retrograd tranzit ( 3 gr 59, respectiv 6 gr 08 Berbec, in Casa identitatii nationale, posibile decizii care sa vizeze poporul roman si care vor zgandari orgoliul multora, sa nu uitam ca Mercur este totusi retrograd).
 
Mercur va intra in retrogradare pe 12 martie. Conjunctia cu Uranus nu face decat sa exacerbeze dorinta unora de a actiona si de aici o decizie nu tocmai buna de a face ceva care sa lezeze imaginea Romaniei. Pluto in aspecte benefice, posibile rasturnari de situatii financiare. Intotdeauna avem surpriza ca in spatele unui aspect benefic, Pluto de fapt, sa avertizeze asupra a altceva. Si in acest context, am putea asista la noi acuze de corptie aduse unor cunoscuti demnitari care sa implice factorul juridic, fapt care ar putea aduce un sprijin neasteptat noului Guvern din partea unor partide, dar si pierderea unor pozitii si unui sprijin neconditionat.

Avantajatii momentului din punct de vedere financiar si material sunt nativii semnelor implicate Taur – Fecioara – Capricorn, mai ales cei care au Soarele in preajma gradului 9, din punct de vedere a actiunii si a determinarii nativii semnelor de Foc: Berbec – Leu - Sagetator, mai ales cei care au Soarele in preajma gradului 9.

Efectele, prin polaritate, se vor resimti in preajma aceluiasi grad 9 si pentru nativii din celelalte semne, de Apa si de Aer. As spune ca tot ceea ce se petrece in luna martie, va avea forta unui sarut furat sub ploaie de Foc.
Tag-uri: , , , , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 26

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

maria vranceanu (04.05.2012, 17:54)
buna ziua sunt tot maria cea caruia ia-ti raspuns si va multumesc din suflet va rog daca doriti sa-mi spuneti cum voi sta cu partea financiara anul acesta sunt nascuta pe 13mai 1975 ora 13:20 in localitatea adjud acum sunt in germania aici lucrez credeti ca-mi va fi bine am si un baiat pe care ami doresc foarte tare sa al aduc aici crede-ti ca voi reusiu? va multumesc frumos sa aveti o zi frumoasa si multa sanatate va doresc
Răspunde-i
lady lady (04.05.2012, 13:43)
Nu reusesc sa intru in legatura pe favorit... revin cu un mesaj cu rugamintea de a-mi spune: Am vreo sansa de a avea o afacere proprie? Voi avea un om alaturi care sa ma respecte si pe care sa ma pot baza?- 28 iunie 1967 - ora intre 00.00 si 03 .00 Dej. Cu stima, Simona
Răspunde-i
Minerva (27.04.2012, 14:55)
Maria, parerea mea este ca ai sa-ti refaci viata mai repede decat crezi. Sa fii atenta pe cine vei cunoaste in urmatoarele saptamani.
Răspunde-i
maria vranceanu (26.04.2012, 14:01)
va urmares in fiecare seara pe favorit sunteti extraordinata si vad in privirea dumneavoastra o inima calda,am incercat sa va sun de multe ori dar nu reusesc ieu cred ca sunt o persoana cu cele mai multe probleme din viata si nu inteleg de ce am fost casatorita timp de 15 ani in acesti ani mi-am pirdut 2 copii la diferenta de 7 ani , acum mie foarte greu nu am pe umarul cui sa plang sunt departe de tara de copii sunt in germania si am o rugaminte la dumneavoastra sunt nascuta pe 13 mai 1975 in localitatea adjud judetul vrancea ora 13:30 credeti ca ma voi recasatorii,mentionez ca acum sunt in germania,va rog din sufllet sa-mi raspunde-ti,va multumesc cu respect maria
Răspunde-i
Teodora (04.04.2012, 01:05)
Buna ziua
Va multumesc mult pentru rasuns .
Răspunde-i
lady lady (26.03.2012, 23:37)
M-ati ajuta daca ati putea? Ma aflu in fata unui impas mare din mai multe puncte de vedere si m-ar ajuta foarte mult un sfat di partea dumneavoastra. E ca si cum ma aflu la o rascruce dar nu vad nici un drum pe care as putea sa merg. 28 iunie 1967 - ora nasterii intre 00.00 si 03 .00 Dej , Cluj- Cu multumiri Simona
Răspunde-i
Minerva (25.03.2012, 23:45)
Posibil sa te angajezi psiholog la Politie, la sectia Criminalistica. Dar pentru o femeie este o pozitie cam dura, nu crezi?
Răspunde-i
Minerva (25.03.2012, 23:44)
Posibil sa te angajezi psiholog la Politie, la sectia Criminalistica. Dar pentru o femeie este o pozitie cam dura, nu crezi?
Răspunde-i
Teodora (23.03.2012, 22:08)
Buna ziua
Imi puteti spune va rog spre profesie ma indrept cu soarele in Balanta in casa 1 ,Mercur si Ascendentul in Balanta ,Nodul Nord in balanta iar Mijlocul Cerului in Leu cu Saturn in casa 10 ( eu vroiam sa intru la psihologie criminal dar am intrat la biologie ) ?
Va multumesc
Răspunde-i
caramidaru lacramioara (22.03.2012, 08:51)
dupa rasunsu dumneavoastra sa imi fac o idee mentionez ca traesc in Germania .Va multumesc
Răspunde-i
caramidaru lacramioara (22.03.2012, 08:50)
dupa rasunsu dumneavoastra sa imi fac o idee mentionez ca traesc in Germania .Va multumesc
Răspunde-i
craciun Daniela (21.03.2012, 18:34)
sant nascuta 21 iunie1973 orasul petrosani ora nasteri nu am stiuto niciodata imi doresc sa ma ajutati caci sant intr-o perioada grea a vieti mele nimic nu-mi mai merge am numai piedici sfatuitima ce sa fac
Răspunde-i
Minerva (20.03.2012, 14:55)
Pai, acolo aveti adresa de mail.
Răspunde-i
mintu ecaterina (20.03.2012, 09:49)
am incercat si eu sa va contactez aici.....www.astrologiecuminerva.blogspot.com
dar nu am reusit,si nici pe pro tv , deoarece nu se prinde in toata italia va rog contactati/ma dumneavoastra ,,,,,sau lasati/mi un nr de telefon la adresa [email protected] SAU LASATI/MI O ADRESA DE MAILL VA MULTUMESC RESPECTUOS
Răspunde-i
Minerva (19.03.2012, 08:40)
Conactati-ma pe adresa de mail. www.astrologiecuminerva.blogspot.com
Răspunde-i
ioana (18.03.2012, 02:48)
eu va urmaresc la protv international si chiar cred in ce le spuneti oamenilor care va contacteaza,pt asta va scriu si va cer ajutorul legat de viata mea sentimentala care nu merge de fel cum gasesc pe cineva dupa un pic se termina sau chiar nici nu reusesc sa incep o relatie ,ma numesc ioana si sunt nascuta pe 19 02 1982 ora 9-10 dimineata SALONTA acum locuiesc in strainatate.VA MULTUMESC
Răspunde-i
maria rat (15.03.2012, 10:54)
Buna d-na Gabi! Va felicit pentru tot ce faceti si va multumesc pentru sfaturile pe care mi le-ati dat in urma cu un an si jumatate...ati avut dreptate...nu vreau sa intru in detalii aici...Va multumesc din nou si va doresc mult bine...
Răspunde-i
Minerva (09.03.2012, 23:36)
Cred ca aici intervine grija pentru felul cum ma exprim in scris, este o deformatie profesionala, scriind an de zile,e, cand vorbesti este altfel...imi permit fel de fel de licente care sa ma apropie de sufletul omului...Ca si profesionist intr-ale scrisului exista o stacheta pe care de urcat o urci dar nu o mai poti cobori.
Răspunde-i
Teodora (08.03.2012, 14:54)
Buna ziua ! Cum sa va spun ?...d-v scrieti Sadoveanu si vorbiti Ion Creanga iar eu la o consultatie astrologica nu vreau sa fac literatura ci mai degraba vreau sa inteleg si mesajele nonverbale pe care le transmite-ti .Eu prefer asa.
Multumesc
.
Răspunde-i
Minerva (08.03.2012, 03:30)
ProTv International. Nu inteleg, la ce bariera intelectuala va referiti?
Răspunde-i
Teodora Luta (07.03.2012, 13:22)
Buna ziua !
Eu nu reusesc sa va gasesc pe ProTv ....
Faceti consultatii online ? As dori mai multe date daca se poate . Stiti cand vorbiti aveti un dar de a transmite linistea iar cand scrieti se creeaza o bariera "intelectuala " care nu m-a lasa sa inteleg mesajul pe care il transmiteti .
Multumesc
Multumesc
Răspunde-i
Teodora Luta (07.03.2012, 13:22)
Buna ziua !
Eu nu reusesc sa va gasesc pe ProTv ....
Faceti consultatii online ? As dori mai multe date daca se poate . Stiti cand vorbiti aveti un dar de a transmite linistea iar cand scrieti se creeaza o bariera "intelectuala " care nu m-a lasa sa inteleg mesajul pe care il transmiteti .
Multumesc
Multumesc
Răspunde-i
mintu ecaterina (07.03.2012, 09:19)
FOARTE BUN ARTICOLUL , va multumesc ca existati .... Am mai vorbit cu dumneavoastra , si as indrasnii sa va rog sa/miexplicati si mie ce se intimpla cu mine . Am momente in care stau de vorba cu o persoana si stiu deja ce dialog vom purta , subiectul .....etc ca si cum e un serial pe care il revad . ALTADATA i/mi reamintesc doar ca am visat ,imi aduc aminte doar fracmente de vis.....pe care le aplic in realitate . I/MI PARE RAU CA NU /MI POT AMINTI TOT SAU DE UNDE STIU ....NU MEREU A EXISTAT UN VIS . AM VIZITAT ZONE IN CARE SIMT CA AM MAI FOST , CA LE CUNOSC DEJA ... VA MULTUMESC
Răspunde-i
Teodora Luta (02.03.2012, 15:48)
Buna ziua
Bine ati revenit !
Ma numesc Teodora sunt nascuta pe data de 19 octombrie 1977 in Fetesti judetul Ialomita la ora 6,40 (din cate mi-a spus mama) sunt o fire foarte sincera si deschisa vreau sa fac mereu bine dar mereu am numai gereutati si simt ca am numai dujmani .Ma refer in prmul rand la studii si in dragoste .Imi puteti da un sfat ?Acum locuiesc in strainatate. Va multumesc !
Răspunde-i
Minerva (26.02.2012, 23:59)
Ma regasesti ziua intre 15.00 - 16.00 pe ProTv Intern ational, dimineata de la 00.00 - 02.00 pe Favorit si de la 04.00 - 06.30 pe OTV.
Răspunde-i
Liliana (26.02.2012, 10:58)
Foarte interesant! Bine v-am regasit! Putin cam tarziu insa pentru cuvinte de bine "niciodata nu este prea tarziu".Sunt admiratoarea dvs.si-mi este dor de emisiunile pe care le aveati si la care eram nelipsita. Va doresc sa aveti un an plin de impliniri si va trimit toata dragostea mea!
Răspunde-i
Spune-ţi părerea
Alte articole din Putin cate putin din astrologie
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
29 mar