chef florin dumitrescu

Chef Florin Dumitrescu, adevărul despre motivul pentru...

Citeste mai mult»
dus

Care este cel mai bun moment al zilei pentru a face duș

Citeste mai mult»

Beyoncé, vedeta pop de culoare din Texas, îşi lansează...

Citeste mai mult»
Timothée Chalamet

Timothée Chalamet îl va interpreta pe legendarul muzician...

Citeste mai mult»
Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger spune că săptămâna trecută i-a fost...

Citeste mai mult»
Bruce Springsteen

Bruce Springsteen va primi cea mai prestigioasă...

Citeste mai mult»
daddy

Proprietăţile rapperului Sean "Diddy" Combs din Los...

Citeste mai mult»
Anne Hathaway

Anne Hathaway a suferit un avort spontan într-o perioadă...

Citeste mai mult»
buchete

Cele mai populare flori pentru buchetele de mireasă

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Regele Charles este "frustrat" de ritmul său de...

Citeste mai mult»
olivia

Actriţa Olivia Colman spune că ar fi plătită mai bine...

Citeste mai mult»
Cameron Diaz

Actriţa Cameron Diaz, în vârstă de 51 de ani, şi soţul ei...

Citeste mai mult»
covaci

Liderul trupei Phoenix, Nicu Covaci, operat de urgenţă pe...

Citeste mai mult»
shakira

Shakira a lansat un nou album, intitulat „Las Mujeres Ya...

Citeste mai mult»
somn

Poziția de somn care poate provoca hipertensiune...

Citeste mai mult»
Oprah Winfrey inainte

Oprah Winfrey mărturiseşte că, timp de 25 de ani, a fost...

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Regele Charles al III-lea se simte ''foarte bine'', a...

Citeste mai mult»
tatoiu

Monica Tatoiu, atac la adresa Erikăi Isac și a piesei...

Citeste mai mult»
Aaron Taylor-Johnson

Actorul britanic Aaron Taylor-Johnson, marele favorit...

Citeste mai mult»
finlanda

Finlanda, ''cea mai fericită ţară din lume'' pentru al...

Citeste mai mult»
ceara

Sezonul estival se apropie, ce poți face pentru a avea...

Citeste mai mult»

Firea: Nu am discutat despre europarlamentare; acum...

Citeste mai mult»
fam

Cum poți alege pantofi de damă eleganți și confortabili?

Citeste mai mult»
Printul William & Kate Middleton

Familia regală britanică infirmă speculaţiile despre Kate...

Citeste mai mult»
Elon Musk

Elon Musk sugerează că faptul că foloseşte ketamină pe...

Citeste mai mult»
stormy

Fosta actriţă porno Stormy Daniels îşi prezintă versiunea...

Citeste mai mult»
Kate Middleton

Prințesa de Wales și prințul William, văzuți la o fermă...

Citeste mai mult»

Cum poți alege pantofi de damă eleganți și confortabili?

Citeste mai mult»
Naomi Campbell

Cariera îndelungată în lumea modei a lui Naomi Campbell,...

Citeste mai mult»
meta

O psiholoagă care sfătuia Meta a demisionat pentru că...

Citeste mai mult»
Pierce Brosnan

Pierce Brosnan a pledat vinovat pentru drumeţie în afara...

Citeste mai mult»
Meghan Markle

Meghan Markle a lansat un brand de lifestyle

Citeste mai mult»
Olivia Munn

Actriţa Olivia Munn a dezvăluit că a făcut dublă...

Citeste mai mult»
florin

Florin Salam, ridicat şi dus la audieri, sub acuzaţia de...

Citeste mai mult»
Matthew Perry

Testamentul actorului Matthew Perry a fost făcut public

Citeste mai mult»
camilla

Regina Camilla a primit propria păpuşă Barbie şi a glumit...

Citeste mai mult»
ponor

Cătălina Ponor, din nou mamă: “A doua noastră medalie”

Citeste mai mult»
al pacino

Al Pacino va lansa un volum de memorii în octombrie

Citeste mai mult»
bagaj

Lista pentru bagajul de maternitate: 3 lucruri absolut...

Citeste mai mult»
alergie

6 tipuri de alergii și ce trebuie să știi despre ele

Citeste mai mult»

Horoscop saptamana 24 - 30 noiembrie 2014

În Astrologie & Numerologie 24 noi 2014
Afla ce ti-au rezervat astrele pentru aceasta saptamana in dragoste, cariera si familie!

Berbec - In prima parte a saptamanii s-ar putea sa nu obtii chiar ce iti doresti pe plan sentimental. Ar trebui sa iti raspunzi mai intai la intrebarea "ce a vrut sa insemne acel sarut". Pune piciorul in prag si pune-l sa aleaga ce isi doreste, nu mai este timp de joaca. Inainte sa se incheie saptamana apuca-te de planul pe care il ai in minte de ceva vreme cu privire la investitia pe care vrei sa o faci. Nu te implica intr-o relatie doar pentru ca iti este teama sa nu ramai singura. In weekend ar fi cazul sa iti faci putina ordine in lucruri si sa isi faci loc in camera ca sa poti respira. Duminica, nu ar fi o idee rea sa mergi sa te relaxezi la un spa sau la o sedinta de yoga.

Horoscop noiembrie 2014 - Relatii tensionate pentru Berbec, Fecioara si...

Taur - Relatia voastra este cu un picior in groapa in ultima vreme. Ar fi cazul sa nu mai lasati totul la voia intamplarii si sa discutati serios despre ceea ce se intampla. Nu este cazul sa te descurajezi, mai degraba ai profita de oportunitatile care iti tot ies in cale, fa compromisuri marete. Pe joi se anunta o schimbare de curs in ceea ce priveste comunicarea cu cei din jur. Nu te ingrijora, a venit momentul sa faci lucrurile asa cum consideri tu ca este corect. Duminica vei simti nevoia sa iti reincarci bateriile petrecand niste timp de calitate cu prietenii.

Gemeni - Nu te lasa invaluita de detalii, pentru ca nu faci decat sa lasi lucrurile sa isi scape printre degete. Daca vezi ca este posibil sa "tai frunza la caini", asta nu inseamna ca este si necesar sa o faci. Spre finalul saptamanii vrei sa evadezi fara sa dai prea multe explicatii. Stim ca iti place sa ii ajuti pe cei din jur, dar a venit momentul sa te ajuti si pe tine saptamana asta. Lasa-te pe mana terapeutului tau pentru a reusi sa revii la starea ta normala. Duminica, nu ar fi o idee rea sa iti faci putina ordine in prioritati. Vezi ce poti sa rezolvi anul acesta si ce ar trebui sa lasi pentru 2015. Relatia cu partenerul merge din ce in ce mai bine dar, ai grija sa comunici in continuare ce nu ti se pare in regula, nu te inchide in propria carapace cand vine vorba de dragoste.

Rac - Marti este o zi numai buna sa iti prezinti proiectul in fata colegilor. Este drept, la tine vin toti sa iti planga pe umar, poate ar fi cazul sa pui punct acestor obiceiuri si sa te concentrezi asupra problemelor personale, daca vrei sa excelezi. Incearca sa te apropii de familie din nou, nu este cazul sa pastrezi o atitudine severa fata de cei dragi. Joi vei fi pusa pe flirt dar, atentie, asta nu inseamna ca poate rezulta o relatie serioasa. Iei totul destul de superficial, asa ca nici nu ai cum sa obtii rezultate serioase. Nu mai fi atat de radicala in luarea deciziilor si cand dai sfaturi. In loc sa spui "Ar trebui sa faci asa", ar fi bine sa ai o abordare mai subtila: "Nu sunt sigura ca asta va functiona in cazul tau, pe mine asta m-a ajutat".

Leu - Inca mai tanjesti dupa fosta relatie, dar poate a venit momentul sa le dau drumul amintirilor sa plece si sa le faci loc intamplarilor noi si frumoase in viata ta. Chiar daca te gandesti sa ii mai dai o sansa, poate ar trebui sa te gandesti inca o data la motivul despatirii voastre. In a doua parte a saptamanii lasa-te purtata de val si bucura-te de momentele frumoase. Imbraca ceva ce iti place foarte mult, rasfata-te si lasa placerea sa fie prioritatea ta numarul unu. Duminica ai de gand sa te ocupi putin de traiectoria banilor, pentru ca muncesti din greu sa ii faci, iar ei te parasesc cam repede. Gandeste-te bine daca este cazul sa bagi banii intr-un cont de economii sau ar fi bine sa pui pe picioare o mica afacere.

Fecioara - Daca nu poti fi cu persoana pe care o iubesti, iubeste-l pe cel care este alaturi de tine. Prezentul e cel care conteaza cu adevarat, nu ce a fost, nici ce va fi, asa ca ramai ancorata in prezent in prima parte a saptamanii chiar daca ar putea parea putin frustrant la inceput. Ai grija la ceea ce scoti pe gura, este destul de usor sa plantezi samanta indoielii in mintea umana. Joi vrei sa te conectezi cu prietenii apropiati si cu familia si incerci sa pui la cale un eveniment care sa ii uneasca pe toti. Vineri, ai de gand sa iti achizitionezi ceva care sa dea viata casei tale, acum ca iarna isi intra in drepturi. Duminica, programezi o intalnire de afaceri si esti pusa pe fapte, vrei sa le arati celorlalti ca esti un partener de nadejde si nu te sperie nimic. Nu este nimic rau in a te scuza si a fi sincera. Asa ca, daca simti nevoia sa te retragi la un moment dat, multumeste politicos si planificati o noua intalnire.

Balanta - In prima parte a saptamanii te confrunti cu niste decizii financiare foarte importante. Nu ar fi o idee rea sa te mai gandesti la deciziile pe care le iei in ceea ce priveste rasfatul, s-ar putea sa arunci pe geam bani de care sa ai nevoie in alte situatii. Daca ai niste economii la banca asta nu inseamna ca trebuie sa incepi sa arunci cu banii in stanga si in dreapta. Joi, poti sa iei in calcul varianta unui parteneriat care sa te ajute sa iesi din impasul in care te afli. Fii putin atenta la ceea ce mananci, pentru ca nu stai prea bine la capitolul sanatate. Ar fi cazul sa apelezi la un regim alimentar care sa te pregateasca pentru perioada sarbatorilor, mai ales daca esti iubitoare de sarmale. In weekend poti sa petreci cateva momente placute alaturi de persoana iubita. Puteti merge la sala de dans sau la finess, unde sa va ingrijiti de starea fizica.

Scorpion - Bani, putere si succes. Te vei bucura de toate aceste lucruri saptamana aceasta. Cu siguranta vei straluci saptamana aceasta si vei relua legaturile cu cei din jur. Decat sa astepti sa te descopere ceilalti, invita-i pe ceilalti sa o faca singuri. Foloseste-te de social media, blogul personal sau site-ul pe care iti promovezi afacerea. Nu te lasa surprinsa de faptul ca joi vei avea de munca mai mult ca niciodata. Ramai linistita si multumeste-i lui Dumnezeu pentru lucrurile pe care le-ai realizat pana acum si roaga-te sa duci la bun sfarsit noile sarcini. Esti indragostita pana peste cap, asa ca, ai putea sa isi surprinzi placut iubitul in weekend. Imbraca-te cu ceva sexy si invita-l la cina, este cel mai sigur loc unde puteti sa fiti cand vi se aprind calcaiele.

Sagetator - De ce crezi ca se vor schimba lucrurile cand ai de-a face cu aceeasi oameni tot timpul. Aceasta ar putea fi saptamana in care te descoperi, iar zambetul ar putea fi medicamentul potrivit pentru toate starile prin care poti trece. Cine spune ca nu poti sa mergi sa iti faci de cap joi noapte. Poti fi un star chiar daca vei canta doar la karaoke, important este sa te iubesti asa cum esti si sa nu ai asteptari de la cei din jur. Felul in care te imbraci iti reflecta interesele si nevoile. Nu este neaparat nevoie sa iesi cu gasca in weekend, poti sa te relaxezi la o conversatie pe skype cu prietena ta care este plecata din tara si pe care nu ai mai vazut-o de vreme buna.

Capricorn - Cine zice ca trebuie sa fii lider in toate situatiile? Lasa locul acesta altcuiva si relaxeaza-te. Exprima-ti ingrijorarile cu privire la ceea ce se intampla la birou, in prima parte a saptamanii, iar joi multumeste-le celor care ti-au stat alaturi la bine si la greu. Familiei tale ii este dor de tine, iar pe weekend ar trebui sa ai in vedere o vizita si, de ce nu, o cina alaturi de cei alaturi de care ai crescut. Lasa-te pe mana partenerului cand simti ca nu mai faci fata sarcinilor. Sambata s-ar putea sa te simti coplesita de munca, iar singura mana de ajutor ar putea fi chiar din partea celui pe care il cam neglijezi de la un timp. De ce sa te strofoci sa muncesti singura la un proiect cand iti vin ajutoare de peste tot.

Varsator - Saptamana aceasta este posibil sa nu iasa totul asa cum ti-ai planificat. Asta nu inseamna ca trebuie sa te descurajezi. Fii atenta la oportunitatile care se intrevad si profita de energia pozitiva a celor din jurul tau. Miercuri spre joi invita cativa prieteni la tine si relaxati-va. Nu este nevoie sa te pregatesti prea mult, cateva fursecuri, o sticla cu suc si un joc este tot ce va trebuie. Sambata iti incoltesc niste idei pe care le poti pune in aplicare ca sa iti rotunjesti bugetul. Banii nu prea stau la tine, reusesti sa ii cheltui la fel de repede cum ii faci, dar ai grija sa investesti astfel incat sa nu iti para rau. Discuta cu partenerul despre planurile de viitor si lasati ziua de duminica pentru relaxare in doi, indiferent de locatia stabilita.

Pesti - Ciocanul adevarului va face dreptate saptamana aceasta, asa ca respira usor. Nu ar fi o idee rea sa te inscrii zilele astea la un curs de formare, unde sa inveti lucruri noi si in urma caruia sa obtii o diploma care sa iti fie de folos la locul de munca. In timp ce ceilalti sunt pusi pe distractie, tot ce vrei sa faci este sa te ocupi de aspiratiile profesionale. Ai grija si de partenerul tau, chiar daca, pentru moment ai pus cariera pe primul loc. Sambata ai putea sa iei o pauza si sa petreceti clipe in doi, sa ii povesteti partenerului de viata despre planurile pe care le ai si, cine stie, poate puteti construi ceva maret impreuna. Saptamana aceasta mingea este pe partea ta de teren, ai grija cum servesti ca meciul sa se incheie in folosul tau.

Tag-uri: , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Astrologie & Numerologie
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
29 mar