Testul PUMNULUI: Află cum te trădează limbajul trupului

De în Teste 3 mar 2016

Un gest banal poate trăda trăsături de caracter ascunse. Dacă vrei să afli mai multe despre tine, dar şi despre cei din jur, pumnul te ajută să o faci. Fă şi tu acest test pentru a afla lucruri noi despre tine, dar şi pentru a decoperi informaţii preţioase despre cei din jur!

Limbajul trupului trădează lucruri pe care noi le ascundem în mod inconştient sau chiar intenţionat. Există însă o serie de trucuri pe care specialiştii le cunosc foarte bine, care te ajuta imediat să "citeşti" o persoană.

Strânge bine pumnul şi apoi uită-te la imaginea de mai jos pentru a vedea care imagine te reprezintă. Citeşte apoi interpretarea de mai jos!

A. Laşi să se vadă că eşti o persoană sensibilă, că ai temerile tale şi, totodată, o imaginaţie foarte bogată. În adâncul sufletului simţi nevoia să fii protejată şi să ţi se spună întotdeauna adevărul, oricât de dur ar fi acesta.

Ai o intuiţie de invidiat, îţi place să ajuţi oamenii, însă nu stai grozav la capitolul răbdare. Eşti curioasă şi nu te sfieşti să faci glume pe seama propriei persoane.

În ceea ce priveşte viaţa ta personală, nu reuşeşti întotdeauna să îţi exprimi sentimentele aşa cum ţi-ai dori. Ai tendinţa de a îţi suprima sentimentele. Eşti altruistă şi pui pe primul loc dorinţele şi nevoile partenerului.

B. Cei din jur te percep ca fiind o persoană talentată, creativă şi plină de şarm. Îţi faci cu uşurinţă prieteni, eşti generoasă, inteligentă şi stăpână pe tine.

În adâncul sufletului, eşti sensibilă şi uşor de rănit. Ai aşteptări mari şi ţinteşti sus, însă îţi este teamă de eşec aşa că, de multe ori, ţii gândurile măreţe pentru tine. Simţi nevoia să fii încurajată.

În dragoste eşti foarte tipicară, analizezi totul până în cele mai mici detalii şi cu greu te detaşezi de trecut. Pentru că îţi iubeşti partenerul foarte mult şi îţi e teamă să nu îl pierzi sau să nu îl dezamăgeşti, te prefaci că nu îţi pasă. Ştii şi tu că te minţi când faci asta.

C. Din exterior, eşti percepută ca fiind creativă, vigilentă, înţeleaptă şi emotivă. Eşti atrasă de tot ce este frumos, cauţi echilibrul în toate şi ai o putere de convingere care te ajută să obţii tot ce îţi doreşti.

În adâncul sufletului, faci tot posibilul pentru a nu răni pe nimeni, chiar dacă asta înseamnă că tu trebuie să faci un sacrificiu. Nu îţi doreşti prea multe, nu eşti foarte greu de mulţumit pentru că eşti o persoană fericită. Dacă ai câteva persoane care te fac să te simţi înţeleasă, eşti mai mult decât mulţumită.

În ceea ce priveşte dragostea, îţi exteriorizezi sentimentele şi oferi multe şanse oamenilor. Pui mare preţ însă pe scuze, pe care te aştepţi să le primeşti de fiecare dată când eşti rănită.

Galerie foto
Tag-uri: , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Teste
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
24 mai