Testul psihologic elveţian îţi dezvăluie 8 trăsături SECRETE

Dezvoltat de psihologul elveţian Max Lüscher in 1947, testul îţi determină profilul psiholohic în baza culorilor care îţi plac şi a celor pe care le deteşti.

Priveşte fiecare culoare din imaginea de mai jos şi notează dacă îţi place, dacă îţi este indiferentă sau dacă îţi displace, apoi citeşte interpretarea de mai jos pentru fiecare culoare în parte:

GRI

Îţi place: Este culoarea terenului de mijloc, a compromisului. Îţi place să nu îţi asumi angajamente şi să găseşti înţelegere din partea celor din jur.

Îţi este indiferentă: Eşti un observator liniştit, care nu se ambalează pentru orice fleac.

Îţi displace: Îţi place să te alături unor grupuri şi să îţi îndeplineşti scopurile cu energie şi entuziasm.

NEGRU

Îţi place: Această culoare spune "Nu." Ţi-ar plăcea să ai încredere în forţele proprii şi să fii recunoscută pentru faptul că te revolţi împotriva destinului.

Îţi este indiferentă: Te ţii pe poziţie ori de câte ori trebuie să îţi îndeplineşti un scop.

Îţi displace: Eşti în control în ceea ce priveşte propria viaţă, eşti cu picioarele pe pământ însă poţi fi reticentă în a trece la acţiune când te confrunţi cu situaţii stresante.

MARO

Îţi place: Eşti, cel mai probabil, neliniştită şi nesigură, însă îţi doreşti să ai un farmec aparte şi vrei ca cei din jur să te găsească atrăgătoare.

Îţi este indiferentă: Ai un simţ subtil al discriminării, te preocupă starea ta de sănătate şi eşti probabil într-o formă fizică de invidiat. Îţi place să te afli într-o atmosferă sigură şi rafinată, cu un aer de intimitate.

Îţi displace: Nu eşti prea preocupată de propriul corp şi eşti stresată fiindcă cei din jur îţi ating corzile sensibile frecvent.

VERDE

Îţi place: Îţi place confortul, îţi place să deţii lucruri şi te bucuri de lucrurile fine în viaţă. Îţi propui ţeluri măreţe şi îţi place să îi impresionezi pe cei din jur, dar îţi este teamă de eşec.

Îţi este indiferentă: Se prea poate să fi fost dezamăgită de faptul că nu ai primit întotdeauna ceea ce ţi-ai dorit şi speră să ajungi într-un mediu ceva mai amiabil şi plin de simpatie, poate pentru că eşti prietenoasă, iar latura ta erotică simte nevoia de mai multă atenţie.

Îţi displace: Orgoliul ţi-a fost rănit şi ai o dorinţă nesatisfăcută de a interacţiona cu oameni care au standarde la fel de înalte la fel ca şi tine. Nemulţumită de ceea ce ai, s-ar putea să fii mult prea critică, sarcastică şi încăpăţânată.

GALBEN

Îţi place: Eşti fericită şi pozitivă, îţi place să treci la acţiune şi să obţii rezultate.

Îţi este indiferentă: Abordezi viaţa foarte relaxat şi eşti convinsă de teoria potrivit căreia dacă nu curge, măcar pică. Eşti optimistă şi munceşti cât poţi de mult, de cele mai multe ori.

Îţi displace: Ai avut parte de câteva dificultăţi şi eşti uşor dezamăgită. Dacă visul ţi-a fost nimicit, acum eşti de cele mai multe ori defensivă şi retrasă.

ROŞU

Îţi place: Te definesc pasiunea şi energia. Eşti impulsivă, sexy şi ambiţioasă. Îţi place să îţi trăieşti viaţa la intensitate maximă.

Îţi este indiferentă: Eşti plină de speranţă şi ai mari aşteptări de la viaţă. Vrei, totuşi, mai mult entuziasm în viaţa ta.

Îţi displace: Pofta ta de viaţă s-a diminuat, pentru că simţi, de ceva vreme, că ar trebui să laşi baltă jocurile şi distracţia.

ALBASTRU

Îţi place: Eşti calmă şi loială, dar sensibilă şi uşor de rănit; îţi place viaţa bună şi adori să fii liniştită. Eşti foarte agitată dacă lucrurile nu decurg aşa cum te aşteptai. Ai nevoie de o relaţie stabilă. Cu toate acestea, ai tendinţa să te îngraşi atunci când eşti fericită.

Îţi este indiferentă: Ştii că viaţa se încheie la un moment dat, aşa că eşti adesea flegmatică şi faci compromisuri, chiar şi atunci când vrei un răspuns clar la întrebările pe care le ai.

Îţi displace: Nu eşti fericită şi tânjeşti după libertate. Vrei să scapi de lanţurile care te leagă.

MOV

Îţi place: Eşti împărţită între impulsivitate şi acceptare, între a domina şi a te supune. Eşti atrasă de latura mistică, magică, în cadrul relaţiilor. Imaturitatea emoţională ţi se traduce prin tendinţa de a visa mult cu ochii deschişi şi de a crede că tot ce zboară se mănâncă. Trebuie să eviţi factorii care te agită, fiindcă eşti destul de agitată şi fără ajutor din exterior.

Îţi este indiferentă: Îţi place să colaborezi, să te implici, câtă vreme nu ţi se cere prea mult. Îţi place atât de mult fantezia încât îţi este greu să te maturizezi.

Îţi displace: Eşti matură şi poţi face faţă cu succes realităţii dure. Vrei să experimentezi tot ce are viaţa de oferit fără să simţi că eşti epuizată psihic.

Galerie foto
Tag-uri: , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 2

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

...faţă cu succes realităţii dure. Vrei să experimentezi tot ce are viaţa de oferit fără să simţi că eşti epuizată psihic. Sursa


you might also like

...
...îţi determină profilul psiholohic în baza culorilor care îţi plac şi a celor pe care le deteşti. Citește mai departe… Sursa: feminis.ro ...
Spune-ţi părerea
Alte articole din Astrologie & Numerologie
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
22 iun