Testul celor 5 ELEMENTE care îţi definesc VIITORUL

De în Teste 1 apr 2016

Testul acesta va dezvălui multe lucruri despre tine, unele dintre ele fiind necunoscute chiar şi pentru tine. Important este să dai frâu liber imaginaţiei, altfel rezultatele nu vor fi concludente.

Ia o foaie şi un pix pentru că va trebui să îţi notezi câteva lucruri. Nu te speria, nu este un test de durată, dar notiţele te vor ajuta apoi să analizezi mai bine propriile răspunsuri.

1. Imaginează-ţi un deşert nesfârşit. În deşert de află un cub. Imaginează-ţi cubul şi descrie-l: cum arată, ce dimensiuni are, din ce este făcut şi unde este amplasat.

2. Imediat după ce vezi cubul, observi şi o scară. Descrie-o. Cât de mare este, din ce este făcută şi ce legătură are cu cubul, cum este amplasat faţă de acesta (aproape, departe). Cu cât detaliezi mai mult, cu atât interpretarea testului va fi mai precisă.

3. Acum trebuie să îţi imaginezi un cal pe care îl vei descrie cu lux de amănunte. Ce culoare are, unde se află în raport cu cubul şi ce activitate întreprinde.

4. E momentul să îţi imaginezi nişte flori - Câte sunt, unde sunt poziţionate în raport cu celelalte obiecte şi ce culori au?

5. La final, trebuie să îţi imaginezi o furtună. Cum este furtuna? Agresivă, liniştită, aproape de celelalte obiecte sau în depărtare? Menţionează dacă are vreun impact asupra obiectelor din peisajul imaginat.

INTERPRETARE

Cubul eşti chiar tu. Modul în care ţi-ai imaginat cubul simbolizează percepţia pe care o ai asupra propriei persoane. Spre exemplu, dacă ţi-ai imaginat cubul în mijlocul peisajului, atunci vrei să fii în centrul atenţiei. Dacă, pe de altă parte cubul tău este mic şi aflat în colţul imaginii, te desconsideri şi nu ai deloc încredere în tine. Crezi, de asemenea, că eşti un simplu pion în această lume. Culoarea şi materialul din care este făcut cubul are, de asemenea, legătură cu percepţia pe care o ai asupra ta.

Scara simbolizează prietenii pe care îi ai. Dacă scara este sprijinită de cub, atunci prietenii tăi se bazează pe tine. Dacă scara este sub cub, susţinându-l, atunci prietenii sunt cei care te susţin, iar tu eşti dependentă de prezenţa acestora. În cazul în care scara este departe de cub, ai o relaţie uşor rece cu prietenii răi.

Calul este simbolul pentru partenerul tău actual sau ideal. Distanţa dintre cal şi cub reprezintă gradul de apropiere dintre voi doi. În cazul în care calul este preocupat de cub, atunci vrei să fii răsfăţată de partener. Dacă însă acesta este legat, atunci simţi nevoia să îţi controlezi partenerul. Un cal liber simbolizează un partener foarte independent.

Florile simbolizează copiii. Cu cât florile sunt mai aproape de cub, cu atât dorinţa de a deveni mamă este mai mare. Numărul florilor este, de asemenea, un simbol pentru numărul de copii pe care ţi-i doreşti.

Furtuna reprezintă obstacolele şi problemele care se ivesc în viaţă. Dacă furtuna este foarte intensă, atunci haosul este prezent în viaţa ta. În cazul în care ia pe sus obiectele imaginate, te simţi copleşită de probleme. Pe de altă parte, dacă furtuna se află în zare, departe, atunci reuşeşti să controlezi situaţiile dificile.

Tag-uri: , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Teste
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
18 feb