Supa cu galuste din ficat

In Reţete de 10 dec 2010
Timp: 90
Porţii: 4
Ingrediente:

300 g ficat de vaca sau de vitel fiert
supa de vita (sau din legume si rasol de vita)
1½ lingura unt
3 oua
½ ceapa rasa
patrunjel verde tocat       
enibahar
pesmet
sare, piper

Mod de preparare:

Ficatul fiert se trece prin razatoare, inlaturand pielitele si zgarciurile. Se freaca untul spuma, se amesteca cu cele trei oua, adaugandu-se apoi ficatul ras, ceapa patrunjel, sare, piper si enibahar. Se adauga atata pesmet cat sa se obtina un aluat nici prea moale nici prea vartos, dar omogen. Din acest aluat, cu o lingura, se taie galuste, care se lasa sa fiarba 30 de minute in supa, la foc mic. Supa se serveste cat mai calda.

Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
23 aug