Subiect tabu: Numărul ideal de foşti parteneri sexuali, dezvăluit de cercetători

De în Dragoste & Sex 31 aug 2016

Un subiect sensibil la primele întâlniri cu un nou partener este cel legat de istoricul intim al fiecăruia. Există, însă, un număr de foşti parteneri considerat acceptabil, ce a fost dezvăluit în urma unui studiu realizat recent.

Dacă eşti singură şi te temi că partenerul te-ar putea judeca prin prisma experienţelor anterioare, potrivit unui studiu realizat de experţii în materie de dating de la Match, există un număr optim şi unul maxim de foşti parteneri sexuali.

Potrivit cercetării, cei singuri aflaţi în căutarea unei relaţii consideră nepotrivit un număr de peste 23 de foşti parteneri sexuali. Nu este privită cu ochi buni nici o experienţă care include mai puţin de trei foşti parteneri intimi. Cifra la care te poţi opri, însă, este 12, acesta fiind numărul de parteneri sexuali considerat ideal de majoritatea indivizilor singuri.

Există, desigur, o discrepanţă între reprezentanţii sexului feminin şi masculin la acest capitol. Femeile cred că partenerul ideal ar trebui să aibă între trei şi 16 foşti parteneri sexuali, considerând cea mai potrivită situaţie ca fiind cea în care nu a avut nici mai mult, nici mai puţin de 10.

În schimb, bărbaţii preferă mai degrabă o femeie mai experimentată. Astfel, femeia ideală are 15 foşti parteneri sexuali, dar limitele acceptabile se situează între patru şi 27.

În Danemarca, însă, se află cei mai permisivi parteneri, întrucât susţin că un istoric sexual care implică mai mult de 40 de foşti parteneri ar fi considerat ca inacceptabil.

Tag-uri: , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 1

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

...un număr de foşti parteneri considerat acceptabil, ce a fost dezvăluit în urma unui studiu realizat recent. Citește mai departe… Sursa: feminis.ro ...
Spune-ţi părerea
Alte articole din Dragoste & Sex
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
21 sep