Sparanghel la cuptor, cu sos de oțet balsamic

In Reţete de 21 noi 2016

Prepară o garnitură simplă, rapidă, dar extrem de gustoasă, cu care îi vei da pe cei dragi pe spate!

Timp: 25 min
Dificultate: Redusă
Porţii: 4
Kilocalorii: 77
Ingrediente:

O legătură de sparanghel, 2 linguri de unt, sare și piper după gust, 1 lingură de sos de soia și o lingură de oțet balsamic

Mod de preparare:

1. Încălzește cuptorul la 200 de grade Celsius.

2. Spală sparanghelul și așază-l într-o tavă acoperită cu hârtie de copt. Aezonează-l cu sare și piper.

3. Coace sparanghelul preț de 12 minute.

4. Separat, într-o tigaie, încălzește untul la foc mic. Îndepărtează tigaia de pe foc și amestecă untul cu sosul de soia și cu oțetul balsamic. Acoperă sparanghelul cu sosul de oțet balsamic.

Poftă bună!

Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
21 sep