Sfatul expertului pentru cei singuri: Cum să cunoşti pe cineva în viaţa reală, în era internetului

De în Feed RomaniaTV 17 apr 2017

Numărul tot mai mare de utilizatori ai reţelelor şi aplicaţiilor de dating online creează impresia că şansele de a cunoaşte pe cineva în viaţa reală în ziua de astăzi scad considerabil.

Ţi s-a întâmplat, şi ţie, cu siguranţă, să te întrebi, în timp ce analizai imagini cu indivizi care mai de care mai arătoşi pe Tinder sau OkCupid, dacă mai ai şanse să cunoşti pe cineva interacţionând în viaţa reală. Denzel Jones, expert în materie de dating, îţi oferă câteva indicii care să te ajute să creezi legături autentice dincolo de ecranul laptopului sau al telefonului mobil.

Limbajul trupului este mai important decât crezi

Când intri într-o cafenea şi comanzi o cafea, în aşteptarea celei mai bune prietene, e util să ştii câteva detalii legate de comportament şi limbajul trupului, astfel încât să îţi dai seama dintr-o privire dacă tipul drăguţ de la masa din colţ este interesat sau pur şi simplu îşi clăteşte privirea uitându-se în jur.

Denzel, de la School of Attraction, spune că dacă un bărbat te priveşte de mai multe ori, e semn clar că e interesat. Potrivit cercetărilor, majoritatea bărbaţilor vor arunca o privire asupra oricărei femei care intră într-o încăpere, însă vor repeta gestul numai dacă persoana respectivă le-a trezit interesul cu adevărat. Având acest atu în mânecă, îţi va fi mult mai uşor să cunoşti oameni noi fără teama de a fi refuzată.

În plus, fii atentă la modul în care bărbatul îţi imită gesturile. Dacă face acest lucru, înseamnă că legătura dintre voi are mari şanse de reuşită, întrucât i-ai trezit deja interesul.

Laşi lucrurile să vină de la tine sau eşti, mai degrabă, proactivă?

Ai auzit de multe ori replica "dragostea vine atunci când te aştepţi mai puţin", însă cum să îţi găseşti sortitul dacă tu stai cu mâinile în sân şi nu transmiţi că ai fi interesată? Denzel susţine că trebuie să ai un plan, însă acest plan trebuie pus în aplicare într-o manieră relaxată. E greu la început, însă trebuie să arăţi că eşti disponibilă şi interesată, fără să pară, însă, că este singurul tău ţel pe această lume.

Cum să cunoşti pe cineva dincolo de reţelele de dating online?

Expertul în materie de dating susţine că este posibil, doar că majoritatea indivizilor nu privesc cu adevărat în jurul lor.

"Cred că există câte o oportunitate la fiecare pas. Suntem doar prea ocupaţi în drum spre locul de muncă, facem orice altceva în loc să privim în jur. Stând cu nasul în telefon sau într-o carte, uităm că avem ocazia de a interacţiona cu cineva nou în fiecare clipă. Priveşte în jur şi zâmbeşte. Nu ai idee câţi bărbaţi aşteaptă, la rândul lor, să îţi zâmbească."

Tag-uri: , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 1

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

...creează impresia că şansele de a cunoaşte pe cineva în viaţa reală în ziua de astăzi scad considerabil. Citește mai departe… Sursa: feminis.ro ...
Spune-ţi părerea
Alte articole din Feed RomaniaTV
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
19 noi