Salată de creveţi în avocado

In Reţete de 12 apr 2018

Oamenii iubesc când masa este plină de mâncare, dar nu este nevoie să stai ore întregi în bucătărie ca să impresionezi pe cineva. Această rețetă se prepară rapid și cultivă gusturile pasionaților de gourmet.

Timp: 25 min
Dificultate: ușoară
Porţii: 4
Ingrediente:

2 bucăți avocado, 200 g creveți, maioneză, sare, piper

Mod de preparare:

1. Se taie bucățile de avocado pe jumătate, fără a le decoji, și se îndepărtează sâmburii.

2. Se scobesc jumătățile de avocado, iar miezul se amestecă într-un bol cu maioneza (cantitatea în funcție de preferințe) și creveții fierți sau din conservă și se umplu găurile cu umplutura rezultată.

3. Se asezonează cu sare și piper după gust, apoi se servește preparatul pe post de aperitiv.

Pont: Pentru o salată mai light poţi adăuga iaurt grecesc în cantităţi egale cu maioneza, iar pentru un plus de aromă, poţi adăuga pătrunjel tocat şi un strop de zeamă de limetă.

Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
25 apr