Salată cu macaroane

In Reţete de 12 iun 2018

O salată delicioasă, ce poate fi făcută cu orice tip de paste și cu adaos de legume, dacă se preferă mai multe sortimente.

Timp: 30 min
Dificultate: ușoară
Porţii: 6
Kilocalorii: 286/porție
Ingrediente:

2 căni macaroane, 1/3 cană salată, 1/4 cană ceapă roșie, 1 lingură frunze de pătrunjel, 1/2 cană roșii, 1/2 cană maioneză, 3/4 linguriță muștar, 1 linguriță și 1/2 zahăr, 1 lingură și 1/2 oțet, 3 linguri smântână, 1/2 linguriță sare, piper negru proaspăt măcinat

Mod de preparare:

1. Se fierb macaroanele, se rupe fâșii salata, se rup frunzele de pătrunjel, se toacă mărunt ceapa roșie după ce a stat 5 minute în apă rece și se taie cubulețe mici roșiile.

2. Se amestecă într-un bol mare macaroanele, salata, ceapa, pătrunjelul și roșiile.

3. Se amestecă bine într-un bol mic maioneza, muștarul, zahărul, oțetul, smântâna și sarea, apoi se toarnă acest dressing peste salată și se amestecă viguros.

4. Se mai asezonează cu piper și sare (dacă este nevoie) și se servește salata imediat sau se poate păstra la frigider cel mult 3 zile.

Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
24 iun