Rulouri de scorțișoară cu toping de migdale

In Reţete de 13 sep 2017

Rulourile cu scorțișoară sunt acele tratații dulci pe care toată lumea ar vrea să le mănânce în fiecare zi. Prin intermediul acestei rețete vei face cele mai adorabile mini rulouri cu scorțișoară, cu efort minim și ingrediente puține.

Timp: 1 oră
Dificultate: ușoară
Porţii: 5
Kilocalorii: 353/100g
Ingrediente:

3/4 linguriță praf de copt, 2 lingurițe scorțișoară, 2 linguri zahăr brun, 2 linguri zahăr pudră, 4 linguri lapte de migdale, 6 linguri făină

Mod de preparare:

1. Se amestecă făina cu praful de copt și 3 linguri lapte de migdale. Dacă aluatul astfel obținut este prea lipicios, se mai adaugă făină.

2. Se tapetează masa cu făină și se întinde aluatul apoi se rulează sub forma unui cilindru.

3. Se amestecă zahărul brun cu scorțișoara și se presară peste rulou.

4. Se pune ruloul cu partea pudrată în sus, într-un recipient uns cu ulei, și se bagă la cuptorul cu microunde pentru 1 minut.

5. Se amestecă 2 linguri zahăr pudră cu 1 lingură lapte de migdale și se toarnă peste ruloul de aluat apoi se taie ruloul în rondele și se servește cald.

Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
23 noi