Pui în crustă de parmezan

In Reţete de 23 feb 2016

Îţi place puiul crispy? Atunci o să fii dată pe spate de această reţetă simplă de pui în crustă de parmezan, făcut la cuptor, pentru care nu ai nevoie de mai mult de 30 de minute la dispoziţie!

Timp: 30 min
Dificultate: Medie
Porţii: 4
Ingrediente:

170 de grame de piept de pui dezosat, 1/2 cană de smântână dulce, 2/3 cană de pesmet, 2/3 cană de  parmezan ras, sare, piper, pătrunjel tocat mărunt

Mod de preparare:

1. Încălzeşte cuptorul la temperatur maximă. Pregăteşte o tavă, tapetând-o cu hârtie de copt.

2. Taie pieptul de pui fâşii.

3. Pune smântâna dulce într-un bol, adaugă sare şi piper, dar şi pătrunjelul tocat foarte fin. Într-un alt bol, amestecă pesmetul cu parmezanul ras.

4. Ia apoi fiecare fâşie de pui, trece-o prin smântână, apoi acoper-o cu amestecul din parmezan şi pesmet. Întinde apoi fâşiile de pui, una lângă cealaltă, pe hârtia de copt din tavă.

5. Introdu tava în cuptor şi lasă puiul să se gătească preţ de 20-25 de minute.

Poftă bună!

Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
25 noi