Ce să nu faci în avion: 11 sfaturi esenţiale de la...

Citeste mai mult»

9 legi INCREDIBILE care există doar în Coreea de Nord

Citeste mai mult»

De ce avem spaţii între degete şi alte explicaţii care...

Citeste mai mult»

Cercetătorii explică ce se întâmplă cu organismul tău...

Citeste mai mult»

Cum previi osteoporoza în doar un minut

Citeste mai mult»

TEST de personalitate: Unde se află omul din imagine?

Citeste mai mult»

Miracolul din ghimbir și cum să arzi grăsimea abdominală

Citeste mai mult»

Leacul anti-cancer a fost în sfârșit DESCOPERIT

Citeste mai mult»

Ușa destinului îți dictează viitorul

Citeste mai mult»

Test: Răspunde la următoarea întrebare fără a te gândi......

Citeste mai mult»

7 uleiuri care îți vor transforma înfățișarea în 7 zile

Citeste mai mult»

TEST: 2 întrebări determină IQ-ul tău

Citeste mai mult»

Vezi ce aliment minune te scapă de ORICE boală

Citeste mai mult»

Dovedit ştiinţific: Acest TRIO declanşează orgasmul feminin

Citeste mai mult»

Chiromanţie: Forma şi lungimea degetului mic trădează...

Citeste mai mult»

60 de secunde împotriva kilogramelor în plus: 2 trucuri...

Citeste mai mult»

Nu te vei mai certa NICIODATĂ cu partenerul dacă ţii cont...

Citeste mai mult»

Femeile care fac asta în dormitor sunt predispuse la...

Citeste mai mult»

Horoscop 2017 - Un an al EXTREMELOR pentru Balanţe,...

Citeste mai mult»

Nu reîncălzi niciodată aceste 7 alimente - Devin TOXICE!

Citeste mai mult»

Adaugă SARE în şampon pentru...

Citeste mai mult»

De ce e bine să ţii în cameră un pahar cu apă, sare şi oţet

Citeste mai mult»

Pui fript la cuptor cu lapte bătut

In Reţete de 11 oct 2017

Chiar dacă pielea de pui prăjită nu se află printre cele mai sănătoase preparate, deliciul acestui pui fript apoi băgat la cuptor îi va surprinde până și pe cei mai pretențioși gurmazi preocupați de siluetă.

Timp: 10 ore și 55 minute
Dificultate: medie
Porţii: 6
Ingrediente:

1 linguriță sare, 1 linguriță piper negru proaspăt măcinat, 2 pui, 2 căni făină integrală, 950 g lapte bătut, ulei vegetal

Mod de preparare:

1. Se taie puii în câte 8 bucăți și se pun într-o oală mare, apoi se toarnă laptele bătut peste ei și se acoperă cu folie alimentară, după care se bagă oala la frigider, peste noapte.

2. Se preîncălzește cuptorul la 180 de grade Celsius, timp în care, într-un bol mare, se amestecă făina, sarea și piper după gust, apoi fiecare bucată de pui se dă bine, pe toate părțile, prin acest amestec.

3. Se toarnă mult ulei într-o tavă adâncă și se încălzește până la 200 de grade Celsius, apoi se pun bucățile de pui în tavă, pe un ochi de aragaz cu focul mediu, și se lasă câte 3 minut pe fiecare parte sau până când prind o ușoară crustă aurie, care se va mai închide la culoare odată băgate bucățile la cuptor.

4. Se scot bucățile de pui din tava cu ulei și se așează răsfirat pe un grătar tapetat cu hârtie de copt, care se bagă la cuptor, unde se mai lasă încă 30-40 de minute.

Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
16 dec