Pui cu cartofi la cuptor, în stil grecesc

In Reţete de 14 oct 2016

Vrei să pregăteşti, în weekend, un prânz gustos, dar simplu de preparat? Încearcă reţeta de pui cu cartofi la cuptor, preparat în stil grecesc!

Timp: 1 h 10 min
Dificultate: Medie
Porţii: 4
Kilocalorii: 500
Ingrediente:

4 pulpe de pui, 700 g de cartofi de dimensiuni reduse, 1/2 cană de ulei de măsline, 2 lămâi stoarse, 2 linguri de busuioc, 2 linguri de oregano uscat, 1 lingură de sare, 1 lingură de piper, 350 g de fasole verde proaspătă

Mod de preparare:

1. Încălzeşte cuptorul la 220 grade Celsius. Acoperă apoi o tavă cu hârtie de copt.

2. Pune pulpele de pui pe hârtia de copt. Într-un bol, amestecă uleiul de măsline cu zeama de la o lămâie, busuioc, oregano, sare şi piper, iar apoi adaugă cartofii.

3. Pune cartofii şi uleiul cu condimente în tavă, alături de pui. Adaugă apoi fasolea verde şi zeama de la cealaltă lămâie.

4. Introdu tava la cuptorşi găteşte până când puiul este gătit.

Poftă bună!

Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
27 apr