Pui asiatic cu portocale, miere și sos de soia

In Reţete de 10 oct 2017

Aceasta este o rețetă dulce și lipicioasă, de care se va bucura întreaga familie.

Timp: 35 minute
Dificultate: uşoară
Porţii: 2
Ingrediente:

1/4 cană miere, 1/4 cană sos de soia, 1 linguriță pastă de usturoi, 1 linguriță ghimbir, 2 bucăți piept de pui fără oase sau pielițe, 2 portocale, piper negru măcinat

Mod de preparare:

1. Se storc bine portocalele, se pasează câțiva căței de usturoi pentru a obține pasta, se dă pe rozătoare o bucățică de ghimbir, se spală și se taie cuburi puiul.

2. Se aprinde un ochi de la aragaz la foc mediu și într-o tigaie mare, neaderentă, se amestecă puiul cu sucul de portocale, sosul de soia, mierea, pasta de usturoi, ghimbirul ras și piperul proaspăt măcinat.

3. Se amestecă continuu până ce se reduce sosul și devine lipicios, iar puiul este bine făcut, adică timp de aproximativ 20 de minute.

Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
21 oct