9 lucruri pe care să nu le bagi sub nicio formă la microunde

Citeste mai mult»

Alege cel mai fericit cuplu și îți vom spune cum reflectă...

Citeste mai mult»

9 legi INCREDIBILE care există doar în Coreea de Nord

Citeste mai mult»

Ce să nu faci în avion: 11 sfaturi esenţiale de la...

Citeste mai mult»

De ce avem spaţii între degete şi alte explicaţii care...

Citeste mai mult»

Nu ţi-a răspuns la mesaj? Află DE CE, în funcţie de zodia...

Citeste mai mult»

Cercetătorii explică ce se întâmplă cu organismul tău...

Citeste mai mult»

Cum previi osteoporoza în doar un minut

Citeste mai mult»

TEST de personalitate: Unde se află omul din imagine?

Citeste mai mult»

Miracolul din ghimbir și cum să arzi grăsimea abdominală

Citeste mai mult»

Leacul anti-cancer a fost în sfârșit DESCOPERIT

Citeste mai mult»

Ușa destinului îți dictează viitorul

Citeste mai mult»

Test: Răspunde la următoarea întrebare fără a te gândi......

Citeste mai mult»

7 uleiuri care îți vor transforma înfățișarea în 7 zile

Citeste mai mult»

TEST: 2 întrebări determină IQ-ul tău

Citeste mai mult»

Vezi ce aliment minune te scapă de ORICE boală

Citeste mai mult»

Dovedit ştiinţific: Acest TRIO declanşează orgasmul feminin

Citeste mai mult»

Chiromanţie: Forma şi lungimea degetului mic trădează...

Citeste mai mult»

60 de secunde împotriva kilogramelor în plus: 2 trucuri...

Citeste mai mult»

Nu te vei mai certa NICIODATĂ cu partenerul dacă ţii cont...

Citeste mai mult»

Femeile care fac asta în dormitor sunt predispuse la...

Citeste mai mult»

Horoscop 2017 - Un an al EXTREMELOR pentru Balanţe,...

Citeste mai mult»

Nu reîncălzi niciodată aceste 7 alimente - Devin TOXICE!

Citeste mai mult»

Adaugă SARE în şampon pentru...

Citeste mai mult»

De ce e bine să ţii în cameră un pahar cu apă, sare şi oţet

Citeste mai mult»

Prăjitură cu piersici şi pişcoturi

In Reţete de 14 iun 2017

O prăjitură gustoasă, uşoară, răcoritoare, perfectă pentru zilele toride de vară şi ideală pentru cei care iubesc torturile diplomat.

Timp: 7 ore
Dificultate: medie
Porţii: 10
Ingrediente:

esenţă de vanilie, 1 tub frişcă, 2 plicuri gelatină granule, 2 borcane compot piersici, 150g cremă de brânză, 150 g zahăr pudră, 200ml frişcă lichidă, 300g pişcoturi, 500 g iaurt gras

Mod de preparare:

1. Se pune plicul de gelatină la muiat în 200 ml compot, pentru 10 minute.

2. Se tapetează cu folie alimentară o formă de chec (sau o formă mică de tort) şi se taie câte un capăt de la pişcoturi, ca să intre pe înalţime în formă, nu înainte de la muia în compot.

3. Se topeşte gelatina la foc mic, dar fără a ajunge la fierbere, pentru că altfel nu mai încheagă şi se bate spumă frişca lichidă.

4. Se amestecă crema de brânză cu zahărul pudră, esenţa de vanilie, iaurtul, gelatina topită şi frişca bătută, după care se toarnă amestecul în forma de chec.

5. Se adaugă în compoziţie jumătăţi de piersici din compot, puse pe verticală şi se pune un capac din pişcoturi, peste cremă, apoi se dă la frigider câteva ore, de preferat o noapte întreagă.

6. Se decorează prăjitura cu piersici din compot sau orice alte fructe proaspete sau din compot şi cu frişcă, apoi se taie felii.

Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
18 dec