Pită dulce cu banane și unt de arahide

In Reţete de 6 sep 2017

Un deliciu rapid de preparat, inspirat din desertul unui mare lanț de pizzerii.

Timp: 20 minute
Dificultate: uşoară
Porţii: 4
Ingrediente:

1/4 cană unt de arahide, 1/4 cremă de ciocolată, 1 banană, 4 mini pite, zahăr pudră

Mod de preparare:

1. Se despică fiecare pită și pe interior, într-o parte se dă cu câte o lingură unt de arahide și pe cealaltă parte cu cremă de ciocolată.

2. Se taie felii banana și se introduce câte un sfert dintre felii în interiorul fiecărei pite, după care se pun pitele pe un grătar încins sau într-o tigaie grill, la foc mediu, până ce se topește toată ciocolata, adică aproximativ 4-5 minute pe fiecare parte.

3. Se presară zahăr pudră și se consumă pitele calzi.

Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
24 sep