Paste raw vegane cu sos de avocado şi castravete

In Reţete de 26 apr 2016

Nu ştii ce să mai găteşti de post? Încearcă o reţetă de paste de dovlecei şi sos de avocado şi castravete.

Timp: 30 de minute
Dificultate: redusă
Porţii: 1
Kilocalorii: 150 cal/porţie
Ingrediente:

pentru paste - 1 dovlecel/porţie, jumătăţi de roşii mici sau cherry, rucola, ardei jalapeno, tocat fin (opţional), coajă de lămâie; pentru sos - 1 avocado, 1 castravete curăţat şi feliat, câteva frunze de busuioc, 1 căţei de usturoi, 1/4 linguriţă de piper alb sau negru, sare după gust

Mod de preparare:

1. Pregăteşte pastele de dovlecel, folosind un dispozitiv de curăţat cartofi sau o răzătoare specială.

2. Pentru sos, introdu toate ingredientele într-un blender şi amestecă până obţii o pastă omogenă.

3. Amestecă pastele de dovlecel cu sosul de avocado şi o mână de frunze de rucola.

4. Serveşte cu jumătăţi de roşii, ardei jalapeno, coajă de lămâie, sferturi de lămîie şi piper proaspăt măcinat.

Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 1

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

...ştii ce să mai găteşti de post? Încearcă o reţetă de paste de dovlecei şi sos de avocado şi castravete. Citește mai departe… Sursa: feminis.ro ...
Spune-ţi părerea
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
22 sep