Paste Puttanesca

In Reţete de 2 mar 2018

Delicioasa și ușoară bucătărie italienească ne împrumută încă o rețetă minunată, de preparat rapid și de mâncat cu întreaga familie.

Timp: 20 minute
Dificultate: ușoară
Porţii: 4
Kilocalorii: 321/porție
Ingrediente:

1/8 linguriță fulgi de ardei, 1/4 cană parmesan ras, 1/4 ceașcă măsline, 1/3 ceașcă pătrunjel, 1 lingură pastă de anchoa, 1 linguriță oregano uscat, 1 conservă roșii feliate nesărate, 1 lingură ulei de măsline extravirgin, 2 căței usturoi, 2 linguri capere, 3/4 ceașcă rucola, 300 g spaghete

Mod de preparare:

1. Se fierbe apă într-un vas mare și se adaugă spaghetele conform instrucțiunilor de pe pachet.

2. Se încinge uleiul într-o cratiță mare, pe foc mediu, și se gătește usturoiul pisat pentru aproximativ 1 minut, după care se adaugă pătrunjelul tocat mărunt, măslinele fără sâmbure tăiate felii subțiri, caperele scurse de zeamă, pasta de anchoa, oregano și fulgii de ardei și se mai sotează încă 2 minute.

3. Se adaugă roșiile și se amestecă timp de 5 minute, apoi se adaugă rucola și se mai amestecă 1 minut.

4. Se scurg spaghetele de apă și se adaugă în cratița cu sos, pentru a se combina, iar la sfârșit de presară parmesan ras.

Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
21 sep