Horoscop IULIE 2016 - Zodiile care îşi fac NOROCUL cu...

Citeste mai mult»

Poarta către Iad, descoperită în Brazilia

Citeste mai mult»

Cum dai jos 50 de kilograme - SECRETELE femeilor care au...

Citeste mai mult»

Cum îndepărtezi mirosurile neplăcute din pantofi, peste...

Citeste mai mult»

La ce folosesc găurile laterale ale tenişilor

Citeste mai mult»

Zodiile, aşa cum nu le-ai mai văzut: Eşti NOROCOS dacă...

Citeste mai mult»

A slăbit 18 kilograme cu ACESTE 4 trucuri JAPONEZE

Citeste mai mult»

Metoda indiană de îndepărtare a punctelor negre

Citeste mai mult»

Nu te-a mai sunat? Iată explicaţia: Ce vor, de fapt,...

Citeste mai mult»

Ai grijă când cumperi cartofi - Dacă arată AŞA sunt TOXICI!

Citeste mai mult»

Licoarea pe bază de piper, care te scapă de kilogramele...

Citeste mai mult»

Horoscopul APARENŢELOR: Ai judecat GREŞIT fiecare zodie

Citeste mai mult»

Nu abdomenele te scapă de grăsimea nedorită, ci...

Citeste mai mult»

TOT ce ştiai despre uleiul de măsline este GREŞIT

Citeste mai mult»

Adevăratul MOTIV pentru care NU ai noroc în dragoste,...

Citeste mai mult»

Omul care a zguduit planeta: CANCERUL poate fi vindecat...

Citeste mai mult»

Horoscop MAI 2016 - Evenimente NEPLĂCUTE pentru Fecioare,...

Citeste mai mult»

Ce sunt demisexualii: Cum îţi dai seama dacă şi tu eşti unul

Citeste mai mult»

Când devine otrăvitor SPANACUL

Citeste mai mult»

Bărbaţii vor doar sex: Adevărul NEAŞTEPTAT din spatele...

Citeste mai mult»

Ai citit horoscopul GREŞIT până acum - Cum afli, de fapt,...

Citeste mai mult»

A slăbit 18 kilograme cu APĂ caldă - Dieta garantată de o...

Citeste mai mult»

NUMEROLOGIE: Povestea din spatele datei tale de naștere

Citeste mai mult»

Ai zdrobit usturoiul GREŞIT - Iată cum se face, de fapt!

Citeste mai mult»

A slăbit 89 de kilograme schimbând COMPLET alimentaţia:...

Citeste mai mult»

De ce să-i dai partenerului să mănânce SEMINŢE de pin

Citeste mai mult»

Metoda rapidă prin care poţi împăca partenerul, în...

Citeste mai mult»

Horoscop: De ce te INVIDIAZĂ cei din jur, în funcţie de...

Citeste mai mult»

Horoscopul atracţiei: MAGNETUL care te ajută să atragi...

Citeste mai mult»

Horoscopul secretelor: Ce SEMNE îl dau de gol atunci când...

Citeste mai mult»
idele lui marte

Idele lui Martie, ziua în care Cezar a fost ucis - De ce...

Citeste mai mult»

Băutura SACRĂ misterioasă din India antică: "Am băut...

Citeste mai mult»

Ce sursă de stres te doboară în funcţie de zodie

Citeste mai mult»

Ghinionul te pândeşte la tot pasul? Aceste 7 plante aduc...

Citeste mai mult»

Testul UMBRELEI te descrie scurt şi la obiect

Citeste mai mult»
Ioana Dichiseanu

Ioana Dichiseanu, prima dietă la 14 ani: "Ajunsesem să...

Citeste mai mult»

Testul MASCOTEI personale te dă de gol: Pe tine care te...

Citeste mai mult»

De ce NU e bine să mănânci banane la micul dejun

Citeste mai mult»
pufuleti hrana bebe

De ce nu e bine să dai pufuleţi şi cereale copiilor mici

Citeste mai mult»

Ce se întâmplă dacă îţi masezi axila cu o felie de lămâie

Citeste mai mult»

Pârjoale de somon cu mărar, în 4 paşi simpli

In Reţete de 10 feb 2016

Te-ai săturat de banalele chiftele şi te dai în vânt după carnea de peşte? Ei bine, ţi-am pregătit o reţetă delicioasă, pe care o poţi servi atât la cină, cât şi la birou, a doua zi!

parjoale_somon
Timp: 60 de minute
Dificultate: Redusă
Porţii: 8
Kilocalorii: 430 kcal/porţie
Ingrediente:

800 gr file de somon, fără piele, 2 foi de dafin, o legătură de mărar, 600 gr cartofi albastri, zeama de la o lămâie, 500 ml lapte, 4 linguri maioneză, 1 linguriţă muştar de Dijon, 4 linguri de capere (spalate şi uscate), 100 gr pesmet, 1 ou bătut, 4 linguri de ulei vegetal

Mod de preparare:

Pasul 1:

Aşază somonul într-o tigaie, împreună cu frunzele de dafin şi mărarul tocat. Toarnă suficient lapte cât să acopere peştele (s-ar putea să nu fie nevoie de toată cantitatea de lapte) şi adu-l la temperatura de fierbere, după care lasă-l să fiarbă timp de 4 minute la foc mic. Stinge focul şi lasă peştele în laptele fierbinte timp de încă 5 minute. Scoate peştele pe un platou întins, rupe-l în bucăţi măricele cu o furculiţă şi lasă-l să se răcească.

Pasul 2:

Fierbe cartofii, curăţaţi de coajă şi tăiaţi în sferturi, în apă cu sare timp de 10 minute sau până se înmoaie. Lasă-i la scurs într-o strecurătoare timp de 2 minute. Adaugă-i în tigaia cu lapte şi găteşte-i la foc mic, pasându-i cu furculiţa şi amestecând, având grijă să nu se lipească de fundul tigăii. Lasă-i pe foc timp de 2-3 minute până când obţii un piure uscat şi pufos. Stinge focul, adaugă maioneza, zeama de lămâie, muştarul, caperele, asezonează cu sare şi piper după gust şi amestecă până se omogenizează.

Pasul 3:

Scurge orice picătură de lapte de pe carnea de peşte, după care adaugă bucăţile în tigaia unde ai deja compoziţia de cartofi. Amestecă uşor cu mâinile, având grijă să nu rupi şi mai mult bucăţile de peşte. Trece-ţi mâinile prin făină şi întinde puţină şi pe suprafaţa de lucru, apoi ia câte o mână zdravănă de compoziţie, dă-i o formă rotundă şi apoi aplatizeaz-o până capătă o grosime de aproximativ 2.5 cm. Vei obţine în jur de 8 pârjoale din compoziţia respectivă.

Pasul 4:

Trece, cu grijă, fiecare pârjoală prin oul bătut, după care o dai prin pesmet. Încinge două linguri de ulei, prăjeşte în el 4 pârjoale timp de 5 minute sau până când se rumenesc pe ambele părţi. Aşază pârjoalele pe un platou, îndepărtează uleiul folosit şi repetă procedura cu ultimele 4 pârjoale, folosind alte 2 linguri de ulei.

Se servesc alături de sferturi de lămâie şi presărate cu frunze de creson.

Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
25 iul