Paradoxul Vărsătorului: Găseşte dragostea ADEVĂRATĂ alături de...

Vărsătorul, fire prietenoasă, energică şi cu un magnetism extraordinar, caută dragostea, dar în egală măsură, în acelaşi timp, caută o prietenie profundă. Relaţia cu acest nativ nu va funcţiona dacă nu se îndrăgostesc de un om pe care să îl poată considera un prieten de nădejde. Vărsătorul va tânji mereu după confortul oferit de un amic în cadrul unei relaţii amoroase intense.

Pentru a înţelege paradoxul care îl face pe Vărsător să fie adesea nefericit, trebuie să ai în vedere că printre calităţile pe care acesta le preţuieşte la o relaţie se numără atât dorinţa de libertate, cât şi nevoia de avea pe cineva care să îl ţină cu picioarele pe pământ. Aceste două nevoi esenţiale ale Vărsătorului sunt dificil de împăcat, motiv pentru care cu greu îşi găseşte un partener pe măsură.

Iată ce caută, cu adevărat, Vărsătorul într-o relaţie:

Conversaţii antrenante

Vărsătorul are nevoie să îşi hrănească mintea şi sufletul cu ceva mai mult decât discuţii superficiale despre vreme. Dezamăgirea se va instala cu siguranţă dacă zi după zi dacă nu este încurajat să îşi exprime interesele şi observaţiile sau dacă partenerul nu face acest lucru la rândul lui.

Spaţiu pentru a se desfăşura

Independenţa este cheia relaţiei cu un nativ din zodia Vărsătorului. Da, poţi conta pe el pentru activităţi desfăşurate în doi, însă dacă se simte presat în vreun fel, vei constata că devine agitat şi pregătit să părăsească spaţiul comun. Îşi doreşte să îi înţelegi firea independentă fără prea multe întrebări sau comentarii.

Deşi îşi doreşte să fii la dispoziţia lui ori de câte ori are nevoie de tine, s-ar putea ca tu să trebuiască să aştepţi la rând pentru a te bucura de întreaga lui atenţie. Cu toate acestea, câtă vreme simte adierea libertăţii, aripile proverbiale ale Vărsătorului rămân strânse. Cum îl lipseşti de această adiere, s-ar putea să te trezeşti că a dispărut subit din peisaj. Vărsătorul este o pasăre liberă şi nu o poţi ţine într-o cuşcă.

Libertatea de a-şi exprima creativitatea

Vărsătorul este un copil rebel, care creează constant câte ceva din te miri ce. Vede posibilităţi infinite acolo unde alţii văd un capăt de drum. Vărsătorul caută o relaţie care îi stimulează şi îi sprijină creativitatea. Adesea îl vei găsi în compania unor artişti, poeţi, scriitori sau vizionari. Dacă se întâmplă să se îndrăgostească de cineva care nu are o latură artistică foarte bine pusă la punct, îşi va dori din tot sufletul să fie o sursă de inspiraţie pentru cel drag. Câtă vreme partenerul pune preţ pe această latură a Vărsătorului, lucrurile decurg fără probleme. Dacă alegi să ignori, însă, creativitatea nativului din zodia Vărsătorului, nu va rămâne prea mult într-o relaţie în care se simte neînţeles.

Nevoia de a fi ţinut în frâu

Vărsătorul pare că trăieşte mereu într-un univers alternativ, visând la modalităţi de a schimba situaţia actuală. Este un romantic incurabil cu idealuri înalte. Astfel, se găseşte adesea blocat energetic şi fizic, cu foarte puţine resurse pentru a face într-adevăr ceva în direcţia dorită.

Un partener potrivit pentru un Vărsător îl va încuraja şi îi va sprijini ţelurile aparent imposibile, oferindu-i o fundaţie sigură şi solidă la care să se poată întoarce atunci când a zburat prea mult. Problema apare atunci când partenerul nu ştie să îl ţină în frâu în mod subtil, fără a părea că îi lezează independenţa.

Vărsătorul trece rapid de la o stare a alta şi nu poate sta prea mult într-un loc, motiv pentru care este văzut adesea ca fiind neserios. Un partener care îi înţelege firea "curgătoare" şi reuşeşte să îi ofere acestui nativ stabilitate atunci când uită că a sta locului este o opţiune care are avantajele ei, este cel care îl va păstra pe veşnic neliniştitul Vărsător alături pentru totdeauna.

Tag-uri: , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Astrologie & Numerologie
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
21 mai