chef florin dumitrescu

Chef Florin Dumitrescu, adevărul despre motivul pentru...

Citeste mai mult»
dus

Care este cel mai bun moment al zilei pentru a face duș

Citeste mai mult»

Beyoncé, vedeta pop de culoare din Texas, îşi lansează...

Citeste mai mult»
Timothée Chalamet

Timothée Chalamet îl va interpreta pe legendarul muzician...

Citeste mai mult»
Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger spune că săptămâna trecută i-a fost...

Citeste mai mult»
Bruce Springsteen

Bruce Springsteen va primi cea mai prestigioasă...

Citeste mai mult»
daddy

Proprietăţile rapperului Sean "Diddy" Combs din Los...

Citeste mai mult»
Anne Hathaway

Anne Hathaway a suferit un avort spontan într-o perioadă...

Citeste mai mult»
buchete

Cele mai populare flori pentru buchetele de mireasă

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Regele Charles este "frustrat" de ritmul său de...

Citeste mai mult»
olivia

Actriţa Olivia Colman spune că ar fi plătită mai bine...

Citeste mai mult»
Cameron Diaz

Actriţa Cameron Diaz, în vârstă de 51 de ani, şi soţul ei...

Citeste mai mult»
covaci

Liderul trupei Phoenix, Nicu Covaci, operat de urgenţă pe...

Citeste mai mult»
shakira

Shakira a lansat un nou album, intitulat „Las Mujeres Ya...

Citeste mai mult»
somn

Poziția de somn care poate provoca hipertensiune...

Citeste mai mult»
Oprah Winfrey inainte

Oprah Winfrey mărturiseşte că, timp de 25 de ani, a fost...

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Regele Charles al III-lea se simte ''foarte bine'', a...

Citeste mai mult»
tatoiu

Monica Tatoiu, atac la adresa Erikăi Isac și a piesei...

Citeste mai mult»
Aaron Taylor-Johnson

Actorul britanic Aaron Taylor-Johnson, marele favorit...

Citeste mai mult»
finlanda

Finlanda, ''cea mai fericită ţară din lume'' pentru al...

Citeste mai mult»
ceara

Sezonul estival se apropie, ce poți face pentru a avea...

Citeste mai mult»

Firea: Nu am discutat despre europarlamentare; acum...

Citeste mai mult»
fam

Cum poți alege pantofi de damă eleganți și confortabili?

Citeste mai mult»
Printul William & Kate Middleton

Familia regală britanică infirmă speculaţiile despre Kate...

Citeste mai mult»
Elon Musk

Elon Musk sugerează că faptul că foloseşte ketamină pe...

Citeste mai mult»
stormy

Fosta actriţă porno Stormy Daniels îşi prezintă versiunea...

Citeste mai mult»
Kate Middleton

Prințesa de Wales și prințul William, văzuți la o fermă...

Citeste mai mult»

Cum poți alege pantofi de damă eleganți și confortabili?

Citeste mai mult»
Naomi Campbell

Cariera îndelungată în lumea modei a lui Naomi Campbell,...

Citeste mai mult»
meta

O psiholoagă care sfătuia Meta a demisionat pentru că...

Citeste mai mult»
Pierce Brosnan

Pierce Brosnan a pledat vinovat pentru drumeţie în afara...

Citeste mai mult»
Meghan Markle

Meghan Markle a lansat un brand de lifestyle

Citeste mai mult»
Olivia Munn

Actriţa Olivia Munn a dezvăluit că a făcut dublă...

Citeste mai mult»
florin

Florin Salam, ridicat şi dus la audieri, sub acuzaţia de...

Citeste mai mult»
Matthew Perry

Testamentul actorului Matthew Perry a fost făcut public

Citeste mai mult»
camilla

Regina Camilla a primit propria păpuşă Barbie şi a glumit...

Citeste mai mult»
ponor

Cătălina Ponor, din nou mamă: “A doua noastră medalie”

Citeste mai mult»
al pacino

Al Pacino va lansa un volum de memorii în octombrie

Citeste mai mult»
bagaj

Lista pentru bagajul de maternitate: 3 lucruri absolut...

Citeste mai mult»
alergie

6 tipuri de alergii și ce trebuie să știi despre ele

Citeste mai mult»

Nutriţionista lui Channing Tatum îţi dezvăluie 5 sfaturi pentru o dietă sănătoasă

De în Diete 21 ian 2016

Channing Tatum, chipeşul actor de la Hollywood cunoscut pentru rolurile sale din filme de comedie (Magic Mike, Magic Mike XXL), dar şi de acţiune (G.I. Joe: Retaliation, White House Down), are angajată o nutriţionistă ce îi ţine dieta sub strictă supraveghere.

Channing Tatum

Nutriţionista lui Channing Tatum spune că nu a avut niciodată un client pentru care singurul ei obiectiv să fie scăderea în greutate. Specialista în nutriţie vrea ca ai săi clienţi să aibă mai multă energie şi o piele mai frumoasă datorită alimentaţiei sănătoase.

"Oamenii îşi fac o listă de rezoluţii şi până la sfârşitul lui ianuarie termină cu ele. Putem să ţinem dieta Atkins sau dieta Paleo şi să scăpăm de multe kilograme într-o săptămână, dar acest lucru nu este sustenabil", spune Kimberly Snyder, nutriţionista din spatele unor trupuri "hot" de la Hollywood, precum cel al lui Channing Tatum (şi al soţiei lui, Jenna Dewan), Chris Hemsworth, Fergie şi alţii.

În loc să stabilească obiective nerealiste, Kimberly se concentrează pe starea generală de sănătate a clienţilor ei. "Eu nu am avut niciodată un client pentru care să spun că singurul meu scop este scăderea în greutate. Eu vreau ca ei să aibă mai multă energie şi să aibă o piele mai sănătoasă", spune Kimberly Snyder (foto jos).

1. Începe-ţi ziua în forţă

Nu spune vorbe goale, de genul "Voi fi mai sănătoasă anul acesta" sau "Îmi voi revizui întreaga dietă". Mai bine începe cu lucruri măsurabile încă de dimineaţă. Dacă vrei să faci diferenţa în ceea ce priveşte energia ta, va trebui să începi de dimineaţă.

Chiar dacă nu îţi poţi schimba imediat întreaga rutină, încearcă şi restructurează-ţi dimineţile, deoarece rutina matinală are cu adevărat un impact major asupra felului în care te simţi în restul zilei. Începe cu apă fierbinte şi lămâie înainte de a bea cafeaua, astfel încât primul lucru pe care îl faci dimineaţa să fie unul hrănitor.

Vitamina C, enzimele din paharul cu apă caldă şi lămâie sunt bune pentru ficatul tău, iar acest organ va reuşi să facă mai mult în restul zilei în ceea ce priveşte detoxifierea. Nu uita să faci din paharul cu apă caldă şi lămâie o rutină, chiar înainte de a-ţi bea cafeaua.

Apoi nutriţionista lui Channing Tatum recomandă un smoothie pentru o piele strălucitoare. Kimberly Snyder îl numeşte Glowing Green Smoothie.

(Ingredientele din acest smoothie verde sunt: 2 căni de apă, 1/2 legătură de spanac bio, 1 salată romaine, sucul de la o jumătate de lămâie bio, 3 sau 4 tulpini de ţelină bio, 1 banană bio, 1 pară bio, 1 măr bio. Cum se prepară: umple blenderul cu cele două căni de apă. Amestecă spanacul şi salata romaine până când obţii un lichid cremos. Adaugă ţelina, mprul, para şi amestecă din nou până când obţii un smoothie cremos. Apoi adaugă sucul de lămâie şi banana şi parcurge ultima etapă de amestecare la blender. Apoi toarnă într-un pahar şi consumă smoothie-ul proaspăt.)nutritionist

2. Albuşurile de ou sunt excluse

Unii oameni mănâncă dimineaţa alimente extrem de greu de digerat, precum omletele din albuş de ou. Dacă vrei să mănânci ouă, nutriţionista Kimberly Snyder spune să le mănânci mai târziu pe parcursul zilei şi nu dimineaţa. Albuşurile de ou sunt de fapt o proteină solubilă în apă numită albumină, care este de fapt un ingredient din adezivul pentru tapet. Albuşul de ou este precum un lipici care se adună în stomacul tău.

Aşa că imaginează-ţi că te trezeşti dimineaţa şi mănânci un aliment greu de digerat. În scurt timp vei observa că nu te simţi bine în restul zilei. Apoi vei începe să ai pofte de ceva dulce. Chiar dacă mănânci bine la prânz şi la cină, toate alimentele stau deasupra acelui "lipici". Aşa că nutriţionista le spune mereu clienţilor ei să renunţe la albuşul de ou în prima parte a zilei, de dimineaţă până la prânz.

3. Amestecă, nu stoarce

Kimberly Snyder spune că ea nu crede că un suc verde consumat dimineaţa este cea mai bună alegere. Un smoothie, pe de altă parte, te va ajuta şi va contribui la reglarea glicemiei tale. Smoothie-ul nu are acele calorii în plus, aşa că îţi va oferi o energie constantă. De cce să renunţi la fibre atunci când ştii că acestea sunt date de la natură. Profită de fructe şi legume cu tot cu fibre şi sucurile din ele. Prin amestecarea la blender, celula vegetală se desface, iar nutrienţii din plantă sunt disponibil astfel pntru tine.

Dacă ai alege să mănânci fructele şi legumele, corpul tău ar avea nevoie de multă energie pentru a descompune complet pereţii celulei vegetale. Asta înseamnă că tu le pre-digeri, iar aceasta este frumuseţea blenderului. Atunci când ai un smoothie, mestecă-l. Dacă îl bei prea repede, te vei balona. Aminteşte-ţi că smoothie-ul este un aliment integral care intră în stomacul tău, deci nu îl "înfuleca".

4. Regândeşte sursele de proteine

Oamenii sunt obsedaţi de proteine. Unii mănâncă iaurt grecesc dimineaţa. Alimentele cu un conţinut ridicat de proteine merg, într-un fel, mână în mână cu cofeina, îţi vei epuiza glandele suprarenale şi vei accentua îmbătrânirea. Dacă tu doar mănânci toate acele proteine, ceea ce se întâmplă este că ficatul şi rinichii tăi vor începe să dea greş: apare insficienţa hepatică şi insuficieţa renală.

Nutriţionista Kimberly Snyder spune ă oamenii realizează că aminoacizii care se găsesc în proteine sunt foarte sensibili la căldură. Aşa că să presupunem că mănânci un burger şi te gândeşti că beneficiezi de 15 grame de proteine, dar tu de fapt obţii din el doar 7 sau 8 grame, iar restul este un material toxic care te îmbătrâneşte. Însă dintr-un smoothie verde precum cel preparat după reţeta de mai sus, vei obţine 9 grame de proteine.

5. Stăpâneşte cititul corect al meniului

Începe cu o salată atunci când ieşi în oraş, spune nutriţionista. Nu alege variante "fiţoase" pentru aperitiv sau o supă. Însă fă o alegere inteligentă: iei o cină bazată pe proteine sau o cină cu mult amidon din alimente? Să presupunem că vrei carne de pui. Combinaţia corectă este pui şi broccoli, nu pui şi cartofi, sau pui şi orez sau peşte şi orez. Nutriţionista spune că ea îşi comandă o farfurie întreagă cu legume.

Însă dacă iei cina la o oră extrem de târzie, nu uita regula de aur: nu mânca proteine animale cu cel puţin o oră sau două înainte de culcare. Dacă vrei să te culci la ora 23.00, atunci nu poţi mânca la ora 22, mai spune Kimberly Snyder, nutriţionista lui Channing Tatum şi a soţiei lui. Sursa.

Galerie foto
Tag-uri: , , , , , , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Diete
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
29 mar