armani

Giorgio Armani nu mai exclude vânzarea imperiului său de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift a lansat un nou album, gata să doboare toate...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon, decorat de Ucraina pentru sprijinul său în...

Citeste mai mult»
Harry Styles

O admiratoare a lui Harry Styles, încarcerată după ce i-a...

Citeste mai mult»
Printesa Diana

Rochii ale prinţesei Diana, expuse la Hong Kong înainte...

Citeste mai mult»
bon jovi

Un serial documentar despre Bon Jovi oferă detalii despre...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William participă la primul său angajament public...

Citeste mai mult»
prezentare

Casa de modă Dior a prezentat la New York o colecţie...

Citeste mai mult»
Monica

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre provocările...

Citeste mai mult»
amalia

Moştenitoarea tronului olandez a fugit în Spania din...

Citeste mai mult»
celine dion

Un documentar despre boala de care suferă Céline Dion va...

Citeste mai mult»
vin

Un restaurant din Italia oferă o sticlă de vin gratuită...

Citeste mai mult»
chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu...

Citeste mai mult»
Guy Ritchie

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o...

Citeste mai mult»
Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»
ulei

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Harry şi Meghan vor produce două seriale Netflix despre...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William şi fiul său cel mare, George, au asistat...

Citeste mai mult»
portofel

Alegerea portofelului de damă din piele în funcție de...

Citeste mai mult»
Sebastian Stan

Sebastian Stan se transformă în tânărul Donald Trump în...

Citeste mai mult»
Bjorn Ulvaeus

Bjorn Ulvaeus a reflectat asupra succesului şi...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutelă...

Citeste mai mult»
Alec Baldwin

Împuşcături mortale la filmările "Rust" - Alec Baldwin "a...

Citeste mai mult»
Jonathan Majors

Actorul Jonathan Majors scapă de închisoare pentru...

Citeste mai mult»
michael douglas

Michael Douglas a aflat, în cadrul emisiunii "Finding...

Citeste mai mult»
powerball

Un jucător la loteria Powerball a câştigat un jackpot de...

Citeste mai mult»
Sacha Baron Cohen si Isla Fisher

Sacha Baron Cohen şi Isla Fisher divorţează după 13 ani...

Citeste mai mult»
Reese Witherspoon

Compania actriţei Reese Witherspoon va produce un serial...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon a fost plasat sub 'tutelă consolidată'

Citeste mai mult»
gineco

Menopauza: Ce este, când apare și care sunt simptomele

Citeste mai mult»
Lenny Kravitz

Lenny Kravitz va concerta pe scena principală de la...

Citeste mai mult»
aldi

Celebrul chitarist american Al Di Meola revine în...

Citeste mai mult»
Baba Ramdevv

Cel mai important guru yoga din India, avertizat de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift este miliardară, potrivit clasamentului...

Citeste mai mult»
Billie Eilish

Billie Eilish, Nicki Minaj, Stevie Wonder, REM şi alţi...

Citeste mai mult»
canabis

Canabisul în scop recreaţional, legalizat în Germania, în...

Citeste mai mult»
scortisoara

Metoda cu scorţişoară care te ajută să slăbeşti mai repede

Citeste mai mult»

Numerologia iti dezvaluie ce-ti rezerva "drumul vietii"

De în Monden 10 feb 2010
Din punct de vedere al numerologiei, "drumul vietii" este dat de suma tuturor numerelor care alcatuiesc data de nastere si inglobeaza toate trasaturile de personalitate ale nativului si modul in care se va desfasura calatoria acestuia prin viata.

 Cum se calculeaza? Insumeaza numerele reprezentate de ziua, luna si anul tau de nastere (Aceasta ordine trebuie neaparat respectata!) Sa luam exemplul unei persoane nascute pe 23 octombrie 1972 : 23 + 10 + 1972 = 2005. Adunam cifrele care alcatuiesc acest numar si rezulta 7. Acesta este asadar numarul care dicteaza "drumul vietii". Daca prin insumarea cifrelor care compun acest numar final rezulta 11 sau 22 ne vom opri aici, fara sa mai insumam cifrele componente deoarece avem de-a face cu un numar de baza, care nu mai poate fi redus.

Trebuie spus ca numerele de baza sunt sigurele care fac exceptie de la regula reducerii datei de nastere sau a numelui la un singur numar. In general numerele de baza exercita o influenta asemanatoare cu a numerelor la care pot fi reduse (2 respectiv 4) insa acestea se manifesta mult mai puternic.

Acum ca stim aceste notiuni de baza in numerologie, sa trecem la interpretarea numerelor care dicteaza "drumul vietii"

1

Cei nascuti sub influenta acestui numar au calitati de leader iar prin natura lor sunt inclinati catre individualism, inedependenta si succes pe plan profesional. Multe cadre militare de succes si lideri politici de renume s-au nascut sub influenta acestui numar. Printre trairile pozitive induse de 1 se numara entuziasmul creator si dorinta nativului de a-si fixa un ideal inalt. Acesta va initia proiecte noi si nu va ezita sa accept provocarile. Energia sa este duala: fizica si psihica, ambele ajutandu-l sa abordeze cu maturitate problemele si sa ia decizii in cunostinta de cauza.

Dand dovada de foarte multa originalitate, cei nascuti sub obladuirea numarului 1 au talente de inventatori sau pot veni cu sugestii inovatoare chiar si in activitatile de rutina. Nativul are mare incredere in sine si in deciziile sale, in schimb uraste rutina si situatiile in care se simte controlat, prin urmare va face in asa fel incat in timp sa nu aiba superiori, devenind propriul stapan. In general omit detaliile, preferand sa-si faca o imagine mare, de ansamblu, asupra situatiei insa nu trebuie sa ne gandim ca sunt genul de oameni care trateaza lucrurile cu superficialitate, din contra au o capacitate incredibila de a analiza lucrurile si de a-si face o opinie "la rece".

Sunt extrem de prietenosi si de amabili iar compania lor este dorita in societate. Au darul conversatiei si datorita firii lor pacifiste pot intermedia si solutia conflicte. Acest dar se explica prin faptul ca nativii uarsc situatiile conflictuale si ca in general firea lor este emotiva si nu le place sa vada suferinta sau ura.

Exista si cateva trasaturi negative pe care nativii trebuie sa le tina sub control. Astfel, cei care nu depun eforturi sustinute pentru a deveni lideri si se marginesc in a-si construi un ideal pornind de la premise false, vor ajunge sa fie condusi si se vor lasa influentati de cei cu un caracter mai puternic decat al lor. O alta trasatura negativa rezulta din faptul ca majoritatea celor nascuti sub influenta numarului 1 tind sa devina dominatori si sa-si impuna propriile pareri desi, in sinea lor, sunt de multe ori nemultumiti de propriile realizari.

2

Este un numar predestinat persoanelor generoase, capabile de gesturi umanitare si care pun accent pe intelegere si altruism. Sunt totodata buni ascultatori, gata sa vina in ajutorul celorlati cu un sfat si cu o fapta buna. Buni diplomati, acestia vor pune un accent mai mare pe comunicare si abnegatie decat pe forta pentru a solutiona un conflict. Sunt totodata intuitivi, avantgardisti, idealisti si, pana la un anumit punct, vizionari. Preocupati sa gaseasca in orice un sens si o logica, se vor apleca asupra originii lucrurilor, vor face conexiuni si vor strange informatii care sa le foloseasca pe viitor. Gandesc profund iar viziunile lor sunt largi. Pe plan profesional dar si sentimental sunt onesti si echilibrati, inspirand incredere prietenilor si colaboratorilor lor. Carisma lor ii magnetizeaza pe cei din jur care le prefera compania. Se fac placuti prin faptul ca, oriunde s-ar afla, sustin armonia si chiar compromisul facut in virtutea intelegerii dintre oameni.

In relatiile cu ceilalti se poarta cu mult tact si nu le place sa domine si nici sa fie dominati. Pentru ceea ce intreprind din proprie initiativa nu asteapta recompensa si nici aprecieri.

Persoanelor nascute sub influenta acestui numar nu le place neaparat rutina cat ideea de siguranta, prin urmare nu-si vor asuma riscuri mai mari decat cele carora stiu ca le pot face fata. Pe langa aceasta precautie innascuta se adauga abilitatea de a analiza cu acuratete situatiile, astfel incat deciziile pe care acesti nativi le vor lua vor fi in majoritatea cazurilor in cunostinta de cauza si, pe cat posibil, obiective.

Pe plan profesional sunt cat se poate de perfectionisti si de devotati muncii lor si chiar daca nu sunt neaparat tentati de postul de leader calitatile si realizarile lor sunt apreciate de catre superiori.

Pe de alta parte, persoanele care beneficiaza de influenta acestui numar pot avea momente in care sa-si piarda complet rabdarea, devenind excesiv de nervoase si de tensionate. Din fericire aceste momente sunt rare si vin in opozitie cu temepramentul lor calm si pacifist. Un alt defect este hipersensibilitatea acestor nativi: atenti la oameni, la situatii si la detalii, ezita in a lua decizii importante, in special daca acestea implica mai multe persoane. Se mai poate intampla ca nativii influentati de numarul 2 sa cada in depresie sau sa se simta nefolositori sau departe de a-si atinge idealul. Sunt insa trairi de moment care, de cele mai multe ori, au la baza temeri nefondate, intretinute de firea sensibila a acestor persoane.

Adevaratul obstacol pe care trebuie sa-l infrunte este apatia, starea de pasivitate in care nativii risca sa cada atunci cand nu gasesc in ei insisi suficienta energie pentru a trece peste aceste frustrari.  Prin urmare acestia au doar doua alternative: sa se lase prada pesimismului oarecum mistic indus de numarul 2 sau sa-si impuna sa traiasca pozitiv, bucurandu-se de binefacerile acestui numar, care nu sunt putine. Se simt impliniti atunci cand, prin munca sau ideile lor, ajung sa se puna in sluja societatii si a oamenilor.

3

Nativii aflati sub influenta numarului 3 se caracterizeaza prin creativitate si prin abilitati excelente de comunicare. Un nativ cu adevarat inzestrat va dezvolta in paralel abilitati ce tin de domeniul artelor (pictura, grafica, teatru si film, muzica). Cei nascuti sub influenta cifrei 3 pot deveni scriitori sau oameni de presa talentati. Printre cei nascuti sub influenta cifrei 3 se numara cei mai mari oameni de teatru si televiziune si, in general, persoane cu un mare har artistic, care ajung sa aiba o influenta considerabila asupra celor din jur.

Partea pozitiva a cifrei trei este data de armonie, frumusete si generozitate. Misiunea nativului este de a impartasi cu ceilalti lucrurile frumoase din viata sa. In general pentru acesti nativi drumul vietii este unul lin, fara prea multe obstacole iar obiectivele pe care acestia si le propun sunt, in cele mai multe dintre cazuri, usor de atins.

Persoanele influentate de cifra trei nu sunt preocupate de partea financiara si nici de bunurile materiale. Principiul dupa care acestia se ghideaza este unul simplu: am bani - ii cheltuiesc; nu am bani - strang cureaua. In fond sunt genul de persoane care, atunci cand intra in posesia unor sume mari de bani nu stiu cum sa se descurce. In orice caz, tocmai datorita acestei aparente indiferente fata de partea financiara, nativii cifrei trei nu vor avea niciodata probleme cu banii.

Trei este totodata cifra care conecteaza oameni. Persoanele nascute sub influenta lui trei sunt extrem de sociabile si de prietenoase, tonice si dispuse sa asculte problemele celorlalti. Cu mici exceptii, starea de spirit a acestora va fi mai mereu una optimista, stimulandu-i astfel intr-un mod pozitiv si pe cei din anturajul sau.

Pe de alta parte, nativii cifrei trei sunt sensibili iar daca se intampla sa fie raniti se pot retrage in sine ca intr-o cochlie, rupand o perioada orice canal de comunicare cu cei din jur. Cu toate acestea, este de apreciat faptul ca majoritatea nativilor perefera sa abordeze in mod direct problemele cu care se confrunta pe parcursul vietii, constienti fiind ca nici in dragoste, nici in familie, nici in cariera nu exista "numai lapte si miere".

Pe plan sentimental, "numarul trei" este foarte devotat, pretinzand acelasi lucru de la partenerul sau de viata. Infidelitatile, chiar si cele "nevinovate" ii pot lasa in suflet rani adanci pe care nu le va uita intreaga viata. Cand iubeste, starile stare de spirit sunt fluctuante: acum este plin de energie pentru ca imediat sa se simta singur sau neinteles, prin urmare partenerul sau de viata trebuie sa fie cat se poate de ingaduitor. Acesta este si notivul pentru care relatiile in care acesti nativi sunt implicati cunosc perioade in care suisurile si coborasurile se succeda in mod ametitor.

In cariera nu suporta rutina si nu se simt bine atunci cand sunt provocati sau supervizati mai mult decat este cazul. Prefera in schimb sa vada in superiorul lor un partener de incredere, care sa le aprecieze munca atunci cand e cazul si de la care sa aiba intotdeauna ceva nou de invatat. Acesta este si motivul pentru care nativul nu agreeaza compania colegilor si amicilor cu personalitati sterse, care nu au nimic de demonstrat si nicio poveste de spus. Mai mult decat atat, nativul cifrei trei nu poate lucra eficient in echipa cu persoane care se pierd in detalii sau care se mobilizeaza extrem de greu.

Firea lui exuberanta si fantezista il face pe acest nativ sa se avante cu mult curaj in lumea ideilor iar creativitatea il va garanta succesul in domenii ce pun accent pe simtul artistic.

Exista si cateva influnte negative ale cifrei trei: nativul va fi tentat sa se bucure de viata la maxim ceea ce-l va impinge catre actiuni superficiale, uneori chiar frivole si necumpatate. Prinsi in acest iures, nativii risca sa-si neglijeze adevaratele valori si sa uite scopurile pe care si le-au propus in viata. Odata pierduta busola, le va fi greu sa se stabileasca intr-un loc sau sa ramana mai multa vreme langa o persoana, fiind mai degraba tentati sa urmareasca intreaga viata un ideal imprecis. Nativii trebuie sa se tempereze atunci cand tind sa devina prea critici, nerebdatori, temperamentali sau excesiv de entuziasti fata de o anumita situatie.

4

Ce nascuti sub infleunta cifrei patru sunt extrem de minutiosi in tot ceea ce fac si au un talent deosebit in a planifica lucruri. Le place sa repare, sa construiasca, sa se implice, intr-un cuvant sunt genul de oameni practici, cu picioarele pe pamant. La scara mai mare, rolul lor pe drumul vietii este de a pune bazele unei societati mai bune si de a face viata oamenilor mai usoara. Acesta este si motivul pentru care proiectele mari, de amploare, nu-i sperie ci ii motiveaza sa faca lucruri grandioase care necesita munca sustinuta. Intr-o anumita masura le place sa primeasca sarcini pe care le vor duce intotdeauna la bun sfarsit, insa nu sunt genul de oameni care sa primeasca ordine de la un superior incompetent sau prea plin de el. De foarte multe ori insa este posibil ca el sa fie in pozitia de leader, coordonandu-i pe ceilalti. In aceasta postura este extrem de exigent, atat cu angajatii si colaboratorii sai dar mai ales cu el insusi, fiind in sine un perfectionist.

Nu le este teama sa ia decizii: o data pasul facut, nu mai exista cale de intoarcere pentru ei, indiferent daca drumul pe care au decis sa-l urmeze se va dovedi intr-un final a fi unul ocolitor sau plin de obstacole. De multe ori, dorinta de a duce un lucru la bun sfarsit devine obsesie iar nativii risca sa devina dependenti de munca. Partea buna este ca au calitati de manager si stiu intotdeauna ce inseamna munca de calitate. Sunt totodata buni strategi si organizatori datorita capacitatii lor de a vedea orice lucru si situatie in ansamblu. Sunt genul de persoane care nu pornesc la lupta fara a avea in minte un plan bine elaborat si nu este exclus sa apeleze la o lista "to do" pentru a-si stabili prioritatile. Nativii cifrei patru abordeaza problemele intr-o maniera directa, fara ocolisuri si amanari. Deloc surprinzator, aceste persoane se pot concentra in conditii de stress prelungit si intr-un mod cu totul paradoxal reusesc deseori sa realizeze lucruri de exceptie pe ultima suta de metri, de parca tocmai apropierea dead-line-ului i-ar motiva sa-si depaseasca limitele.

Pe plan sentimental sunt echilibrati si loiali, "motorasul" care face o relatie sa dureze. Au un numar relativ mic de prieteni adevarati, insa atunci cand ajung sa se ataseze de o persoana aceasta relatie poate dura o viata intreaga.

Numarul patru este asociat de regula cu puterea Pamantului, de la care nativii isi trag de altfel stabilitatea si simtul realitatii. Misunea lor in viata este de a veni in ajutorul celorlalti, de a termina ce au inceput ceilalti si nu au avut puterea sa termine. Chiar daca nu-si doresc neaparat sa se afirme si sa straluceasca in societate, nativii cifrei patru reprezinta de multe ori treptele pe care cei dragi lor se sprijina pentru a avansa in viata sau in cariera.

Printre defectele acestor nativi se numara faptul ca pot deveni recalcitranti si refractari sau excesiv de cicalitori atunci cand lucrurile nu ies exact cum s-ar fi asteptat. Obsedati de ideea de a face lucrurile perfect, acestia se incapataneaza sa vada totul dintr-un singur punct de vedere propriu, riscand astfel sa dea cu piciorul eventualelor oportunitati care se ivesc pe parcurs.

5

Cuvantul cheie al acestui numar este "libertatea", prin urmare nativii nascuti sub influenta lui 5 sunt curajosi, energici si se caracterizeaza prin spirit de aventura. Rapid in gandire si in reactii, sunt cu un pas inaintea celorlalti. Misiunea lor in viata este de a cauta raspunsuri la intrebarile care ii framanta pe ei dar si pe cei din jur. Nativii isi doresc sa fie liberi atat pe plan sentimental cat si spiritual, prin urmare nu suporta o partenera posesiva sau cenzura unui sef orgolios.

Are abilitati de comunicare innascute si reuseste sa-i mobilizeze pe cei din jur in actiuni umanitare. Poate fi considerat un fel de magician al cuvintelor, capabil sa vanda morcovi pana si gradinarului! Aceasta calitate il propune fara indoiala pentru domeniul vanzarilor sau al marketingului.

Pe plan profesional nativul gandeste si munceste intr-un ritm extrem de rapid, prin urmare se plictiseste rapid de munca de rutina si de regula nu suporta ideea de dead-line. Sunt in general persoane optimiste, care prefera sa traiasca prezentul fara sa-si bata capul cu grijile zilei de maine. Este foarte important sa-si gaseasca o slujba care sa-i permita o anumita libertatea de miscare dar care sa-i valorifice in acelasi timp talentele si abilitatile. Nu se da inapoi atunci cand vine vorba de a-si asuma responsabilitati sau de a a aplica pentru o slujba mai buna, chiar daca aceasta presupune mai multa munca si mai multe atributii. Nativul va face fata cu usurinta provocarilor pe care le presupune statutul de leader gratie capacitatii sale de a analiza obiectiv situatiile cu care se confrunta si de a lua rapid decizii.

Dragostea de aventura isi va lasa amprenta asupra vietii nativului influentat de numarul 5. Calatoriile, drumetiile, descoperirile fac parte din placerile pe care nu si le va refuza nici macar atunci cand va avea o familie.

O trasatura negativa a acestor nativi consta in faptul ca iubesc atat de mut adrenalina incat uneori se vor expune unor riscuri mai mari decat situatia o cere: fie vor investi mai mult intr-o afacere asumandu-si riscul unui eventual esec, fie vor fi tentati sa parieze la loto sau la jocurile de noroc, insa nu vor face din aceasta un viciu.

Asa cum spuneam, in dragoste nu-i place sa fie "legat" de o persoana. A nu se intelege de aici ca ar fi adeptul relatiilor pasagere sau ca ii place sa-si schimbe des partenerele, insa persoana de langa el trebuie mai intai sa-i inteleaga temperamentul si, nu in ultimul rand, sa aiba incredere in el. Intr-o relatie este fidel si intelegator.

Nativii cifrei 5 sunt persoane talentate in multe domenii, insa pot deveni indecisi ce cariera sa imbratiseze iar acesata ezitare risca sa-i faca sa-si piarda directia in viata. Cei care rateaza startul pe plan profesional pot pierde ani buni din viata osciland intre mai multe joburi si institutii pana sa ajunga in final sa se decida asupra domeniului pe care vrea sa-l urmeze.

Impulsiv, superficial, grabit sa treaca linia de sosire pentru a o lua de la capat, nativul cifrei 5 risca de multe ori sa trateze problemele vietii personale cu superficialitate. 6

Nativii cifrei sase sunt adeptii adevarului, ai onestitatii si ai transparentei. Sunt foarte atasati de familie iar instinctele materne sau paterne (dupa caz) sunt mult mai bine conturate, aceastia asumandu-si cu succes rolul de "cap al familiei". Dorinta de a ajuta si de a menaja se observa si in relatie cu cei din jur: nativul cifrei sase se bucura atunci cand poate sa se faca util printr-un sfat sau dand o mana de ajutor celor care au nevoie. Casa, familia si prietenii reprezinta centrul existentei sale. Sunt genul de oameni dispusi sa ofere mai mult decat primesc, fara sa pretinda ceva in schimbul ajutorului dat. Chiar si in situatii delicate, acesti nativi reusesc sa-si pastreze controlul si sa gandeasca "la rece".

In relatia de cuplu pun mare accent pe armonie si intelegere si sunt dispusi sa faca anumite compromisuri atat timp cat stiu ca si partenerul sau va fi capabil, la un moment dat, de acelasi lucru. In familie are uneori tendinta de a deveni dominator insa acest lucru rezulta tot din dorinta de a proteja. Intelepciunea si echilibrul de care da insa dovada reprezinta garantiile unei vieti de familie fericite si implinite. Capacitatea de a se transpune in situatia celor din jur si atenta analiza a situatiilor cu care se confrunta il vor ajuta totodata sa se faca iubit de copiii sai care il vor privi mai degraba ca pe un prieten sau frate mai mare decat ca pe un parinte autoritar. Asumandu-si prea multe responsabilitati atat pe plan familial cat si social, nativul cifrei sase risca sa se puna mai mult in sluja celorlalti neglijandu-si propriile nevoi.

Pe plan profesional nu se decurca bine in conditii de stress prelungit si se simt incorsetati, singurul efect, deloc de dorit fiind intarzierea proiectului dincolo de dead-line-ul stabilit. Prin urmare este mai recomandabil pentru ei sa-si fixeze de la bun inceput niste directii de comun acord cu superiorul lor, urmand sa fie lasati mai poi sa lucreze in ritmul lor. In relatie cu ceilalti colegi este amabil si de incredere, incapabil sa urasca, sa barfeasca sau sa invidieze.

Exista si cateva aspecte negative asociate numarului sase insa acestea se manifesta izolat si tin mai mult de personalitatea fiecarui nativ in parte. Astfel, nativii pot deveni excesiv de critici atat cu ei insisi cat si cu ceilalti, tendinta derivata din dorinta de a face lucrurile cat mai bine. La polul opus, nativii care in timp incep sa se simta coplesiti de responsabilitatile pe care ei insisi le-au luat asupra lor, vor ajunge intr-un punct in care vor incerca sa se "descotoroseasca" de aceste poveri. Aceasta rasturnare de situatii Ii va face mai devreme sau mai traziu sa se simta vinovati insa consecinta deciziilor pripite luate de nativi se vor rasfrange intr-o masura mai mica sau mai mare asupra prietenilor, familiei si apropiatilor. 7

Este cifra persoanelor dornice sa descopere lucruri noi, sa analizeze oameni si situatii, sa observe si sa traga concluzii. Au darul de a evalua cat se poate de obiectiv oameni si situatii, fara sa se insele prea mult.  Din aceasta cauza isi fac prieteni foarte greu insa prieteniile pe care le leaga pot dura o viata.

In general sunt persoane sarmante si placute, chiar daca nu vor sa se afiseze prea mult la petreceri sau evenimente mondene. Aceasta atitudine "rezervata" poate fi gresit inteleasa ca o distantare voita de ceilalti insa este vorba doar de dorinta nativului de a se ascunde in spatele unui scut sau a unei masti care sa-i protejeze adevaratele sentimente.
Nu trebuie sa-l judecati: in fond nu este nicio graba in a-l descoperi pe cel de langa tine asa cum este el in realitate.

In multe situatii nativul cifrei sase este solitar, preferand sa se pastreze la o anumita distanta de iuresul lumii de afara. Din acest punct de vedere nu este un om al prezentului, regratand de multe ori ca nu s-a nascut intr-o perioada mai putin marcata de viteza si provocarea curselor contra-cronometru cu care un om al secolului al XXI-lea a inceput deja sa se obisnuiasca. Chiar daca izolarea nativului nu trebuie inteleasa ca ruperea legaturilor cu societatea, exista momente in care acesta isi doreste sa ramana singur pentru a-si pune ordine in ganduri.

Adevarata putere a numarului sapte rezulta insa din modul in care nativii isi folosesc inteligenta si cunsotintele pentru a-i ajuta pe ceilalti dar si pentru a reusi in viata. Numarul sapte, in esenta lui, reprezinta intelepciunea prin urmare nativii care se bucura de influenta sa vor da dovada de maturitate in gandire inca de la varste fragede. In egala masura, nativii cifrei sapte se bazeaza pe intuitie atunci cand trebuie sa rezolve o problema si doar rareori se intampla sa dea gres in aprecierile pe care le fac. Atunci cand trebuie sa ia o decizie nu ezita si nu se pierd in detalii. Este valabil si pentru obiectivele pe care si le propun sa le atinga: odata directia stabilita, este foarte greu sa-i abati de la drumul lor oricate argumente pro si contra ai incerca sa le aduci. Au incredere in fortele proprii si in capacitatea lor de decizie.

Sunt parteneri de incredere si de cursa lunga : nu parasesc campul de lupta inainte de a fi siguri ca batalia este pierduta. Cu toate acestea adaptabilitatea nu este punctul lor forte iar nativii au nevoie de un timp ceva mai lung pentru a se obisnui cu schimbarile aparute in viata lor.
 
Exista situatii in care nativii cifrei 7 pot deveni pesimisti, delasatori, certareti sau foarte secretosi - acestea sunt cateva dintre trasaturile negative care ii pot caracteriza, generate desigur de numarul care le guverneaza "calea vietii". O astfel de persoana care nu poate sa se puna in pielea celor din jur risca sa devina negativista si chiar egosita, aplecata mai mult spre sine si mai putin spre ceilalti. Iata de ce multi nativi influentati de aceasta cifra prefera sa ramana singuri decat sa esueze intr-o relatie de cuplu.

Principiul dupa care acesti nativi ar trebui sa se ghideze ar suna cam asa: "poarta-te cu cei din jur asa cum vrei sa se poarte si ei cu tine". Din fericire insa, asa cum spuneam, toate aceste trasaturi sunt izolate comparativ cu celelalte aspecte pozitive pe care aceasta cifra le induce.

8

Este o cifra a puterii iar drumul in viata al acestui nativ are cateva repere clare: a conduce, a organiza, a da o directie, a guverna. Din randul nativilor acestei cifre fac parte cei mai mari conducatori ai lumii, politicieni si diplomati. Vorbim asadar despre persoane foarte ambitioase si bine orientate in viata, care isi vor folosi talentele si energia pentru a-si atinge scopurile. Persoanele care se bucura de influenta lui opt s-au nascut pentru a fi leaderi si acest lucru se observa din modul in care isi organizeaza viata si mediul in care traiesc si lucreaza. O alta calitate consta in faptul ca stiu sa-i aprecieze corect pe cei din jurul lor, iar cea mai mare parte a succesului lor este garantata de munca sustinuta. Asa se face ca opt este in general cifra celor dependenti de munca. Din postura de manageri au capacitatea de a-i magnetiza pe cei din jur, de a le insufla un scop comun si de a-i mobiliza pentru atingerea lui. Ceea ce este de apreciat la nativii cifrei opt este ca toate aceste calitati de leader pe care le-am mentionat mai sus nu sunt dobandite ci fac parte cumva din natura acestor persoane.

Cifra opt se caracterizeaza prin satisfactia de a trai in prezent si in miezul lucrurilor, ceea ce presupune curaj si initiativa din partea nativilor. In concluzie, cifra opt este "leaganul" oamenilor puternici, hotarati si care isi doresc un statut material si finaciar situat deasupra majoritatii. Asa se face ca majoritatea preocuparilor acestor nativi sunt legate de bani, putere si posesiuni materiale.

Chiar daca nativii cifrei opt nu ajung intotdeauna intr-o functie de conducere ei se vor remarca prin rezultatele muncii lor, iar daca acestea nu le sunt recunoscute vor fi cu atat mai motivati sa porneasca pe cont propriu.

Intr-o relatie sunt deschisi, onesti si cat se poate de fermi. Putin mai rezervati fata de cel de langa ei, nativii cifrei opt nu-si lasa intotdeauna sentimentele la vedere, dintr-o dorinta de autoconservare putin exagerata sau pentru simplul fapt ca sunt prea ocupati cu latura profesionala pentru a da atentiei emotiilor. Uneori tendinta nativilor este de a compensa lipsa manifestarilor afective prin acte de generozitate, pe principiul : "un dar face mai mult decat o mie de cuvinte". Nativii ar trebui sa inteleaga ca exista un timp pentru a munci, altul pentru a culege roadele, altul pentru a medita, altul pentru a iubi si ca toate aceste "felii" de viata nu ofera satisfactie decat luate impreuna.

O alta trasatura negativa a cifrei 8 consta in faptul ca nativii risca sa se transforme in niste mici dictatori, inclinati spre a le impune si celor din jur modul lor de a gandi si de actiona. Acest lucru se datoreaza temperemantului puternic si ferm care ii caracterizeaza.

Atunci cand ajung sa puna foarte mare acent pe latura profesionala iar succesul devine o obsesie, risca sa ramana celibatari si neimpliniti din punct de vedere familial. Sfatul care se impune in acest caz este sa-i abordeze pe cei din jur cu mai multa ingaduinta, sa nu raporteze totul la persoana lor, pentru ca niciun om nu este identic cu celalalt.

9

Nativii cifrei noua au pasit pe drumul vietii plini de compasiune pentru cei din jur. Toti cei aflati sub influenta acestei ultime cifre sunt generosi, onesti si de incredere. Faptul ca nu se lasa influentati de tipare si de prejudecati ii ajuta sa relationeze excelent cu cei din jur si sa sara in ajutorul celor care au nevoie de ajutor. Drumul lor in viata este influentat de ideea de responsabilitate, fata de cei din jur si fata de soarta omenirii in general.  

Satisfactiile materiale ii lasa oarecum indiferenti, fiind mai mult interesati de implinirea spirituala. Din acest punct de vedere nativilor cifrei noua le va fi destul de greu sa se imbogateasca, deoarece fie ca nu-si vor dori in mod exceptional aceest lucru fie ca vor renunta la posesiunile materiale de dragul unui principiu.

Datorita generozitatii si spritului lor mereu tanar nativii cifrei noua isi fac cu usurinta prieteni. In general vorbim despre nativii cifrei noua ca despre niste persoane magnetice, sociabile si de incredere care fac o impresie buna oriunde s-ar afla. Exista si o alta consecinta pozitiva a acestei atitudini fata de semeni: persoanele nascute sub influenta cifrei noua isi pot gasi cu usurinta de lucru in domeniul dorit, datorita carismei de care dau dovada.

Pe plan sentimental acestia vor intampina anumite dificultati in relatie cu un partener concentrat mai mult pe probleme materiale, nefiind pe aceeasi lungime de unda cu acesta. Daca partenerul da dovada de intelegere si rabdare, atunci relatia poate fi una echilibrata si de viitor.

Nativul cifrei noua este sensibil si din aceasta cauza poate fi usor ranit. Pe de alta parte, dorinta sa de a intelege viata in cele mai intime aspecte ale ei la care se adauga un potential artistic innascut il pot recomanda pentru o cariera de succes in lumea artelor. Pentru nativii cifrei noua arta este o modalitate de a-si exterioriza trairile si emotiile creatoare intr-o forma dictata de temperamentul fiecaruia, prin pictura, muzica, sculptura sau teatru.

Pentru acesti nativi drumul vietii are si o implicatie filozofica, de a gasi un sens si o finalitate in ceea ce li se intampla atat lor cat si celor din jur. Judecatorii, liderii spirituali, medicii si profesorii se numara asadar printre nativii cifrei noua. Mai greu vom gasi o persoana nascuta sub influenta acestei cifre in postura de director de vanzari, de bancher sau de politician pentru simplul motiv ca ii lipseste si energia dar si abilitatea de a obtine beneficii de la cei din jur. Dand cei mai bun pentru cei din jur si asteptand reciprocitate, nativilor le va fi greu sa accepte ca unele persoane nu se pot ridica pur si simplu la nivelul asteptarilor lor si se vor simti tradati. Idealisti fiind, le va fi in general greu sa accepte realitatile dure ale vietii. Toate aceste calitati mentionate mai sus trebuie incurajate insa nativii trebuie sa constientizeze faptul ca din cand in cand trebuie sa-si faca timp sa savureze si micile placeri ale vietii pentru a se considera cu adevarat impliniti.
Tag-uri: , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 2

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

...faca timp sa savureze si micile placeri ale vietii pentru a se considera cu adevarat impliniti. Sursa: feminis.ro Well, kinda true. Sunt lucruri care se aplica si pentru mine, sunt lucruri care imi flateaza ego-ul. Nu prea imi place ca zice ce...
onutta21 (09.08.2011, 20:15)

Corect.cifra 7 se potriveste

Răspunde-i
Spune-ţi părerea
Alte articole din Monden
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
20 apr