Timothée Chalamet

Timothée Chalamet îl va interpreta pe legendarul muzician...

Citeste mai mult»
Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger spune că săptămâna trecută i-a fost...

Citeste mai mult»
Bruce Springsteen

Bruce Springsteen va primi cea mai prestigioasă...

Citeste mai mult»
daddy

Proprietăţile rapperului Sean "Diddy" Combs din Los...

Citeste mai mult»
Anne Hathaway

Anne Hathaway a suferit un avort spontan într-o perioadă...

Citeste mai mult»
buchete

Cele mai populare flori pentru buchetele de mireasă

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Regele Charles este "frustrat" de ritmul său de...

Citeste mai mult»
olivia

Actriţa Olivia Colman spune că ar fi plătită mai bine...

Citeste mai mult»
Cameron Diaz

Actriţa Cameron Diaz, în vârstă de 51 de ani, şi soţul ei...

Citeste mai mult»
covaci

Liderul trupei Phoenix, Nicu Covaci, operat de urgenţă pe...

Citeste mai mult»
shakira

Shakira a lansat un nou album, intitulat „Las Mujeres Ya...

Citeste mai mult»
somn

Poziția de somn care poate provoca hipertensiune...

Citeste mai mult»
Oprah Winfrey inainte

Oprah Winfrey mărturiseşte că, timp de 25 de ani, a fost...

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Regele Charles al III-lea se simte ''foarte bine'', a...

Citeste mai mult»
tatoiu

Monica Tatoiu, atac la adresa Erikăi Isac și a piesei...

Citeste mai mult»
Aaron Taylor-Johnson

Actorul britanic Aaron Taylor-Johnson, marele favorit...

Citeste mai mult»
finlanda

Finlanda, ''cea mai fericită ţară din lume'' pentru al...

Citeste mai mult»
ceara

Sezonul estival se apropie, ce poți face pentru a avea...

Citeste mai mult»

Firea: Nu am discutat despre europarlamentare; acum...

Citeste mai mult»
fam

Cum poți alege pantofi de damă eleganți și confortabili?

Citeste mai mult»
Printul William & Kate Middleton

Familia regală britanică infirmă speculaţiile despre Kate...

Citeste mai mult»
Elon Musk

Elon Musk sugerează că faptul că foloseşte ketamină pe...

Citeste mai mult»
stormy

Fosta actriţă porno Stormy Daniels îşi prezintă versiunea...

Citeste mai mult»
Kate Middleton

Prințesa de Wales și prințul William, văzuți la o fermă...

Citeste mai mult»

Cum poți alege pantofi de damă eleganți și confortabili?

Citeste mai mult»
Naomi Campbell

Cariera îndelungată în lumea modei a lui Naomi Campbell,...

Citeste mai mult»
meta

O psiholoagă care sfătuia Meta a demisionat pentru că...

Citeste mai mult»
Pierce Brosnan

Pierce Brosnan a pledat vinovat pentru drumeţie în afara...

Citeste mai mult»
Meghan Markle

Meghan Markle a lansat un brand de lifestyle

Citeste mai mult»
Olivia Munn

Actriţa Olivia Munn a dezvăluit că a făcut dublă...

Citeste mai mult»
florin

Florin Salam, ridicat şi dus la audieri, sub acuzaţia de...

Citeste mai mult»
Matthew Perry

Testamentul actorului Matthew Perry a fost făcut public

Citeste mai mult»
camilla

Regina Camilla a primit propria păpuşă Barbie şi a glumit...

Citeste mai mult»
ponor

Cătălina Ponor, din nou mamă: “A doua noastră medalie”

Citeste mai mult»
al pacino

Al Pacino va lansa un volum de memorii în octombrie

Citeste mai mult»
bagaj

Lista pentru bagajul de maternitate: 3 lucruri absolut...

Citeste mai mult»
alergie

6 tipuri de alergii și ce trebuie să știi despre ele

Citeste mai mult»
bronsiolita

Un tratament preventiv privind bronșiolita are o...

Citeste mai mult»
gina

Smiley, declarații sincere despre despărțire și iubire:...

Citeste mai mult»
Al Pacino tată

De ce nu a menționat Al Pacino toţi nominalizaţii la...

Citeste mai mult»

Noutati tonice de Martie in functie de zodie

De în Sport 9 mar 2010
Luna martisorului este foarte "alerta" ca sa spun asa; are scris mare in frunte "bomba de energie", iar produsele care vin sa intareasca ideea de sanatate si vitalitate curg unul dupa altul, inca de la primii pasi ai primaverii la noi. In mod cert, acest sezon vrea sa aiba grija de tine si de familia ta! Vrea sa te bucure cu noutati, dar sa-ti ofere si un martisor nou, sanatos si tonic perfect pentru tine, pentru ca este recomandat de zodia ta!
Vine, vine primavara (caci inca o mai asteptam, se lasa cam greu asteptata), se asterne-n toata tara, floricele pe campii, hai sa le-adunam copii! Mi-a venit pur si simplu sa cant! Astazi sunt vesela, desi vremea de afara imi zornaie a frig in urechi, iar soarele primavatic care ar trebui sa ne incalzeasca sufletele se lasa asteptat. M-a cuprins sentimentul floral de primavara! Am primit, m-am bucurat, am mirosit si admirat minunatele flori care au venit in intampinarea noastra, a femeilor inca de la 1 martie incoace...acum este timpul sa trecem la alte "flori", care pe langa bucuria achizitionarii lor, ne aduce un plus de sanatate si vitalitate. Sau poate de aroma si gust? Am noutatile pe toate gusturile si necesitatile, insa nu eram hotarata cum sa le impart si cum sa fac sa ajunga la cine trebuie ele, adica la tine, pentru ceea ce ai tu nevoie exact!

Si cum de ceva timp m-am pus bine cu astrele, ele nu ezita sa-mi raspunda si chiar sa imi justifice temeinic alegerile. Ele ar face orice pentru binele vostru si nu v-ar incalca niciodata increderea. Asadar, iata care sunt noutatile primei luni de primavara si zodiile care au nevoie de ele!

Berbec


Hmm, pericol la orizont! S-ar putea sa cazi in capcana asteniei de primavara in prima parte a sezonului, iar nivelul tau de energie este aproape de zero! Esti supusa unui pericol permanent de a cadea in ghearele unei boli, insa noi spunem "stop" si nu te lasam sa-ti provoci singura, sau cu un strop de "ajutor" din partea primaverii, neplaceri intr-o perioada in care ar trebui sa fim mai vesele si sanatoase ca niciodata. Tot ce pot sa spun este ca cei de la Secom s-au gandit la toate problemele, dar mai ales la solutii pentru a preveni astenia si implicatiile ei.

Stii cum arata sau cum se simte sanatatea la pachet? Secom iti dezvaluie reteta...


Alive! (fara fier) de la Secom te va ajuta sa-ti pastrezi energia la cele mai inalte cote. Este un adevarat cocktail de substante necesare corpului tau. Contine 16 vitamine, 13 minerale, 18 aminoacizi, 10 acizi grasi Omega-3/6/9, 24 de extracte din fructe si legume, 13 extracte din plante verzi, 12 enzime digestive, 12 extracte de ciuperci medicinale, 16 antioxidanti. Toate concentrate intr-un supliment natural care te va face sa uiti de starile de oboseala sau de apatie. Recapata-ti pofta de viata.

Myco Defense de la Secom este un produs natural 100%. Facut dintr - un amestec de ciuperci medicinale. Folosite de mii de ani in China si Japonia pentru proprietatile lor medicinale exceptionale. Acesta ajuta organismul sa se apere de potentialii dusmani. Ii creste imunitatea si energia. Ii reduce nivelul colesterolului. Si inhiba dezvoltarea tumorilor.

Cum poti functiona perfect? Porneste de la un organism puternic in fata bolilor. Intareste-ti toate cele sapte componente ale sistemului imunitar: circulator, limfatic, epidermic, respirator, sistemic, celular, digestiv. Apeleaza la o solutie unica. SystemWell® Ultimate Immunity de la Secom. Cel mai puternic si eficient produs natural cu actiune imunostimulatoare. Toate sistemele imunitare vor fi in armonie. Iar apararea organismului nu va avea niciun cusur. Intareste-te in fata bolii.

Detoxifiaza-te! Elimina toxinele provenite din alimentele contaminate! Pentru ca organismul tau nu are capacitatea de a se curata de unul singur, trebuie sa ii dai o mana de ajutor. Cum? In ce fel? Thisilyn Mineral Cleansing Kit de la Secom este un produs natural complex. Cu o formula perfect echilibrata pentru detoxifierea organismului. Acesta capteaza toxinele din intestine. Si accelereaza eliminarea digestiva a acestora. Ajuta in plus la mentinerea sanatatii microflorei intestinale.

Vitamina C - niciodata in exces pentru organismul tau. Tocmai pentru ca el nu o produce singur si nici nu este capabil sa-si faca rezerve, alimentatia ii este singura solutie ajutatoare. Sa fie fructele si legumele suficiente? Din nefericire nu. Tocmai de aceea un aport de vitamine ar fi ideal. Vitamina C de la Secom este extrasa din Acerola – fructul cu cel mai ridicat continut de vitamina C, iar bioflavonoidele din citrice si macesele ii potenteaza actiunea. Datorita lor, efectul antioxidant contribuie la distrugerea radicalilor liberi. Se echilibreaza sistemul imunitar. Oasele sunt mult mai protejate. Iar rezistenta organismului impotriva infectiilor creste considerabil.Taur

Si Taurul scartaie la capitolul sanatate in martie, chiar daca - aparent - este in cea mai buna forma! Ai mare grija daca esti nascuta sub acest semn zodiacal, pentru ca orice depasire "legala" a nivelului de stresul va avea consecinte puternice asupra ta! Pune-te in garda cu 2 produse care iti asigura o viata fara griji...medicale!

5 HTP si Gaba –  fara grija zilei de maine

Esti genul care-si face griji insistent. Ai mari asteptari de la tine. De la altii. Si de multe ori esti dezamagita. Ai atacuri de panica. Anxietatea – aceasta frica intensa si irationala foarte des intalnita, de altfel, poate fi prevenita. Astfel incat atunci cand este cazul, sa poti face diferenta intre ea si o simpla teama. 5-HTP de la Secom este un supliment alimentar. Care contine serotonina – denumita si “substanta fericirii”. Este antidepresiv, imbunatateste calitatea somnului si stimuleaza memoria. Un alt tratament complementar si natural 100 % este GABA. Noutatea Secom. Care poate reduce simptomatologia in tulburarile anxioase (oboseala, iritabilitatea, aparitia afectiunilor digestive, cardiovasculare si multe altele).Gemeni

Este timpul ca perioada grea sa mai ia si sfarsit, mai ales ca te-ai confruntat suficient cu mici sau mari probleme medicale! In martie vei fi mult mai in forma si vei avea parte chiar de o "pastila" de vitalitate! Si daca stai bine ca tonus, noi iti recomandam sa iti imbunatatesti masa zilei, responsabila cu energia, cu cele mai sanatoase si energice cereale de la Nestle. Cunoastem foarte bine delicioasele produse si diversitatea lor, insa, mai nou cei de la Nestle s-au gandit si la copiii tai, integrand in produsele dedicate lor, jocuri strategice si educationale pe calculator. O distractie si un mic dejun sanatos pentru cei mici, dar si un rasfat culinar pentru tine!

Ofera-le micilor tai eroi un mic dejun la “inaltime”, iar tie inca un rasfat gustos!

Una dintre principalele preocupari ale parintilor a fost intotdeauna cum sa isi convinga copii sa nu sara peste micul dejun si cum sa le formeze obiceiuri alimentare corecte. Incepe fiecare zi cu un mic dejun echilibrat alaturi de copilul tau, asigurandu-i nutrientii esentiali unei cresteri sanatoase si armonioase. Dar nu uita ca de la primele minute ale diminetii, micutul tau se gandeste mai ales la jocuri si distractie.

Pentru a iti da o mana de ajutor, Nestlé a pregatit o surpriza copilul tau – toate pungile de cereale integrale pentru copii sunt insotite de unul dintre cele 4 CD-uri cu jocuri educative care, cu siguranta, ii va capta pe loc interesul. Acestea ii vor stimula atentia distributiva si orientarea in spatiu si il vor ajuta sa inteleaga cat de important este sa manance sanatos pentru a iesi invingator din orice situatie.Rac

Stai bine cu sanatatea in aceasta perioada! Probabil ca ai fost grijulie si ca ti-ai luat toate masurile, pentru a te bucura in voie de acest sezon. Si daca tot nu trebuie sa iti bati capul in privinta tonusului, atunci ai liber la zambit continuu. Si pentru a te asigura ca zambetul tau este perfect, trebuie sa ai in dotare o dentitie fara cusur. Daca este inca stadiul de "slefuire", cei de la Colgate iti vin in ajutor cu cele mai revolutionare produse in materie de "periat" frumusetea, stralucirea si puterea dintilor tai! Bucura-te in voie de primavara, zambind fara niciun fel de piedica!

Inovatii pentru un zambet perfect si o respiratie proaspata - exact ca primavara!


Colgate-Palmolive lanseaza pe piata din Romania doua produse inovatoare: pasta de dinti Max Fresh Beads si periuta de dinti Colgate 360 Actiflex, pentru ca tu sa ai un zambet atragator.

Atinge o noua dimensiune a prospetimii cu noua pasta de dinti Max Fresh Beads! Inovatia Colgate Max Fresh Beads consta in mini granulele de apa de gura din componenta acesteia, ce se dizolva in momentul periajului si “lucreaza pentru tine”, oferindu-ti o respiratie extrem de proaspata.

Particulele de apa de gura improspateaza intreaga gura, iar substantele active, aflate in componenta noii paste de dinti de la Colgate Max Fresh Beads, indeparteaza placa bacteriana si protejeaza dantura impotriva aparitiei cariilor.

Simte prospetimea apei de gura in timpul periajului, cu noua pasta de dinti Colgate Max Fresh Beads, ce contine mini granule de apa de gura!

Periuta Colgate 360 Actiflex  - Curata in toate directiile, pentru o igiena completa a intregii guri!

Periuta Colgate 360 Actiflex este special conceputa pentru a curata in toate directiile si pentru a indeparta bacteriile de pe: dinti,  limba, obraji, gingii.

Capul periutei este flexibil, miscandu-se stanga-dreapta pentru o curatare profesionala de jur imprejurul dintilor si in spatiile interdentare, in timp ce peria speciala pentru obraji si limba indeparteaza mult mai multe bacterii decat o periuta de dinti obisnuita. Leu

Sanatatea ta este cam in depresie, dupa cate constata astrele! Nu resimti in niciun fel trecerea de la sezonul geros, la cel primavaratic. Te gandesti ca nu ai niciun motiv pentru a te bucura de aceasta transformare a naturii! Starea ta este destul de monotona si rezida in aceeasi manifestare de "niciodata destul de in forma sau de sanatoasa"! Ai nevoie de un stimul, de un ajutor care sa te scoata din aceasta stare, inainte de a da mana cu pericolul medical ce abia asteapta sa te prinda in ghearele lui. Vitamina C este o solutie la-ndemana si foarte eficienta! Insa pentru a avea efectul scontat, exista un secret in privinta ei, pe care cei de la Cetebe l-au aflat si ti l-au oferit si tie spre administrare.

Secretul  zilnic al unui corp imbatabil!

Inceputul primaverii reprezinta una dintre perioadele cele mai propice imbolnavirilor, iar organismul tau trebuie pregatit pentru a face fata cu brio trecerii de la un sezon la altul. Vremea schimbatoare te imbie sa te imbraci primavaratic, iar racelile de sezon te pandesc odata cu sfirsitul iernii.

Vitamina C este unul dintre cei mai puternici aliati in lupta cu raceala si gripa, ajutandu-te sa-ti intaresti sistemul imunitar. Insa organismul uman nu poate sintetiza singur vitamina C, si mai mult decat atat, dupa aproximativ patru ore de la administrarea vitaminei C, ce nu s-a stocat, se elimina. Prin urmare, pentru a da organismului tau doza de energie si de rezistenta de care are nevoie, trebuie sa apelezi la un ajutor.

Cetebe C Immunity Plus, produs dezvoltat de compania GlaxoSmithKline, se bazeaza pe o tehnologie revolutionara sub forma de Capsule cu Eliberare Prelungita, special concepute pentru a furniza treptat vitamina C impreuna cu zincul, pe durata a 8 - 12 ore. Printre avantajele oferite de o simpla capsula de Cetebe C Immunity Plus se numara intarirea sistemului imunitar, neutralizarea radicalilor liberi (agenti care fragilizeaza corpul, atacand molecule esentiale, printre care ADN-ul), reducerea severitatii si duratei simptomelor din raceala.Fecioara

Psihic, stai destul de bine, dar nici fizic nu esti departe de o stare optima! Te prezinti bine in aceasta perioada, dar ai grija la capcane, sa nu cazi prada lor, pentru ca va fi vai de tine! Insa daca esti cumpatata, poti savura fara griji un super sandwich cu snitzel deluxe vienez, oferit de restaurantele Viva.

Sandvisul „Schnitzel Deluxe”, un altfel de snitel vienez


Noul sandvis „Schnitzel Deluxe” reprezinta o combinatie speciala de ingrediente: condimentele orientale, precum curry-ul, dau chiflei o nuanta galbena. Aceasta este o gustare ideala pentru cei cu gusturi fine,  pentru clientii aflati mereu „in miscare”, care isi doresc o clipa de ragaz la VIVA.

Pentru prima data, restaurantele VIVA din statiile OMV si PETROMV ofera o gustare inovativa, o reinterpretare a preparatului culinar austriac national. Servit intr-o chifla crocanta cu curry, noul sandvis „Schnitzel Deluxe” se prezinta ca o gustare „cosmopolita”,  cu o felie savuroasa de carne de pui, felii crocante de ardei iute si un sos fin de mustar cu miere.

Alaturi de  sandvisul mediteranean „Pollo e Pesto” - din pui gustos, rosii proaspete si busuioc -  si „VIVA Fan Sandwich” - cu paine crocanta cu masline, cel mai fin prosciutto, mozarella, rosii coapte si crema de branza -, sanvisul „Schnitzel Deluxe” completeaza oferta VIVA.

Balanta

Simplu: daca te simti bine, inseamna ca nu ai probleme, daca te simti rau, este cazul sa te mergi la medic, pentru ca numai asa lucrurile se vor rezolva; in rest - totul este pe plus in cazul tau! Nu stai rau nici cu tonusul, nici cu conditia fizica. Si pentru a te bucura si mai mult de sanatate, te invitam sa explorezi si savurezi produsele organice de pe noul magazin Naturame, cu specific. Avem si 3 recomandari pentru tine!

Alege un stil de viata sanatos si echilibrat, prin Naturame!

Produsele Naturame sunt atent selectionate, iar producatorii alesi au notorietate pe pietele de provenienta ale produselor. Produsele organice din gama sunt certificate de catre unul sau mai multe organisme internationale de profil precum: Bio-Siegel (Germania), Ecocert (Franta), Agriculture Biologique (Franta). In plus, majoritatea produselor din gama Naturame sunt certificate de organisme independente, care doresc si sustin conservarea culturilor locale, creand comunitati puternice, care se autosustin – precum certificarea Demeter de agricultura bio-dinamica, sau eticheta Fair Trade, care promoveaza pretul corect oferit producatorilor din tari in curs de dezvoltare.

CharityGift.ro, primul magazin online in care toate produsele contin o donatie, gazduieste, incepand cu luna februarie, peste 120 de produse din gama de alimente bio Naturame – ce ofera un stil de viata sanatos si echilibrat pentru tine si familia ta. Produsele Naturame vor putea fi cumparate de pe magazinul online caritabil, la adresa mentionata mai sus, iar 10% din pretul fiecarui produs cumparat va fi donat automat catre Hospice Casa Sperantei, initiatorii ingrijirii paliative in Romania. Iata si 3 recomandari ale magazinului:

Vin bio rosu Shiraz Moonlight - Africa de Sud (29.99 lei)

Vin organic rosu, usor, sec, dar puternic aromat, care aminteste de trandafirii din Provence.
Obtinut in regiunea Western Cape, raul Olifants, Africa de Sud, din struguri organici Shiraz.

Ulei bio premium extravirgin de masline cu gust fructat - 500 ml (47.99 lei)

Ulei organic de masline cu gust puternic fructat. Uleiul de masline este bogat in acid oleic, un acid gras mononesaturat ce are o actiune benefica asupra sanatatii, reducand riscul bolilor de inima.

Ciocolata bio Praline cu lapte (12.49 lei)
Ciocolata organica catifelata, cu o umplutura cremoasa cu lapte, obtinuta din ingrediente organice din Republica Dominica si Paraguay.

Scorpion

Sanatatea se joaca cu tine in aceasta perioada si iti cam joaca feste, cei drept! Insa exista si vesti bune! Se pare ca ai gasit calea catre relaxarea de care duceai lipsa! Nu pot sti exact cum s-a intamplat asta, dar se pare ca esti norocoasa, cel putin asa zic astrele! Iar daca problemele medicale ce ar putea aparea sunt dureroase si apar la gat, umeri, spate, coapse si solduri, noi iti aducem solutia care, pe langa faptul ca "ia durerea cu mana", te si relaxeaza: noul produs uPapa Hug de la OSIM.

Masaj in ritmuri Taiko cu un produs inovator de indepartare a durerilor

Beneficiati de masaj in ritmuri Taiko cu ajutorul produsului OSIM uPapa Hug pentru a indeparta durerile de gat si de umeri. Acesta transmite lovituri impuls care patrund adanc in muschi pentru o inlaturare eficienta a durerilor.

Masajul intens revigorant oferit de OSIM uPapa Hug ajuta la indepartarea durerilor de gat, umeri, spate, fese si coapse  mai eficient decat un masaj de tip tapotament. Puterea punctelor simetrice ale masajului asigura o alinare intensa, calmand muschii incordati, pentru a va imbunatati circulatia sangelui si a avea mai multa energie dupa fiecare masaj.

Sagetator

Relaxarea face parte din viata ta in primavara aceasta, ceea ce este foarte bine, pentru ca inseamna ca nivelul de stres este sub control, iar problemele medicale se mai impiedica un pic de tine, dar fara prea mari puteri. Si cum o cafea inseamna intotdeauna relaxare, iti recomandam cateva suprize de la Doncafe cu gandul la sarbatoarea pascala care se apropie cu repeziciune de noi..

Ca sa te relaxezi cu gandul la Pastele care se apropie rapid...

In perioada Sarbatorilor de Paste, Doncafé iti aduce gustul autentic al cafelei proaspat macinate si o noua editie de cesti si farfurioare de colectie in cele patru pachete speciale de la Doncafé Gold, Doncafé Selected, Doncafé Elita si Doncafé Elita Instant.

Revigoreaza-ti diminetile cu gustul intens al cafelei prajite si macinate Doncafé Elita in cele doua cesti viu colorate sau savurand cafeaua Doncafé Elita Instant, preparata usor cu ajutorul linguritei si canii oferite cadou.

In momentele cheie ale zilei, lasa-te rasfatata de atingerile de vin si savoarea unica, dulce-caramelizata a cafelei rafinate Doncafé Gold. Ceasca si farfuria de colectie din pachetul special Doncafé Gold te vor incanta prin eleganta si bun gust.

Nu trebuie sa fie un eveniment iesit din comun pentru a impartasi cu cei apropiati clipe de neuitat alaturi de Doncafé Selected. Cele doua cesti asortate oferite cadou sunt o invitatie deschisa la discutii interminabile si confesiuni reciproce.

Fie ca-ti doresti dimineti energizante, un rasfat personal sau ocazia de a-i impresiona pe cei dragi, cadourile Doncafé de Paste sunt solutia ideala.

Capricorn

Cateva tensiuni psihice si sanatatea ta s-ar putea ruina! Atentie! Fii propria stapana a emotiilor si manageriaza-ti nivelul de stres, astfel incat sa eviti problemele care ti-ar putea distruge tonusul, si asa cu greu construit! Sau mai bine, fii mai abila si preintampina problemele, ferindu-te de ele cu ajutorul unui produs pe baza de ghimbir, miracol in sanatatea ta!

Si cand efectele neplacute ale primaverii isi fac aparitia, elimina-le din calea ta!


Ghimbirul din Gama Tonus produsa de Arkopharma este un supliment natural indicat in aceasta perioada a anului deoarece combate anemia, actionand ca un tonic, redand energia si tonusul general al organismului.

Primavara este o perioada grea pentru organism, deoarece acesta trebuie sa se obisnuiasca cu un nou stil de viata si cu un nou comportament alimentar, acomodare care adesea este precedata de binecunoscuta astenie de primavara.

Insomnia, tonusul scazut, starile de nervozitatea, senzatia de ameteala si de slabiciune in intreg corpul sunt semne specifice asteniei de primavara. Pentru combaterea asteniei este indicat sa se apeleze la suplimente naturale, ce au ca principal beneficiu cresterea tonusului si eliminarea toxinelor

Ghimbirul din Gama Tonus produsa de Arkopharma ajuta la eliminarea toxinelor si la accelerarea procesului de ardere a grasimii.

Varsator

Esti destul de surescitata si mereu in priza, nereusind sub nicio forma sa faci fata tuturor situatiilor tensionate; mai mult decat atat, esti captiva in aceste imprejurari si evident, manipulata de ele. Problemele medicale cauzate de stres nu vor ezita sa apara, una dintre ele fiind chiar colesterolul, o problema din ce in ce mai grava a zilelor noastre. Iata o solutie care nu necesita restrictii culinare sau diete speciale! Deja vezi viata cu alti ochi!

Colesterolul sub control

Prea mult colesterol in sange? Chiar daca este o substanta vitala pentru organism, colesterolul in exces dauneaza. Odata patruns in peretii arterelor, oxideaza si formeaza adevarate depozite. Iar urmarile desprinderii lor pot fi fatale – atacuri vasculare cerebrale, infarct sau tulburari ale circulatiei sangelui. Cholesterol Blend de la Secom este un supliment alimentar care reduce nivelul sanguin al colesterolului prevenind aparitia accidentelor vasculare cerebrale si afectiunilor cardio-vasculare. Regleaza nivelul tensiunii arteriale, ritmul cardiac. Si imbunatateste circulatia sanguina periferica si limfatica.

Prima zi cu Cholesterol Blend? Primul pas catre un viitor sanatos. Fara regimuri alimentare stricte. Sau grija colesterolului crescut. Natural 100%.

Pesti

Esti plina de energie in acest sezon, insa este cazul unei curatenii de primavara in organismul tau. Ai tot amanat dieta de detoxifiere, numai gandul la planificarea ei, la dieta necesara, parca obosindu-te. Nici nu este nevoie s ate gandesti ca nu vei mai manca nu stiu cate zile o prajiturica, pentru ca acum exista Depurativo Antartico.

O altfel de detoxifiere…


Una dintre cele mai eficiente metode de detoxifiere a organismului este consumul unor mixuri din plante medicinale si alge marine, mixuri obtinute cu ajutorul procedeului Decottopia (extragerea substantelelor esentiale din plante, fara a le distruge proprietatile curative). Acest procedeu este secretul unei minoritati protestante din zonele piemonteze Langhe, din Italia, a devenit patrimoniul unei familii de cultivatori de plante medicinale, iar din 1911 baza oricarui produs Balestra & Mech.

Specialistii in nutritie au demonstrat ca algele marine reprezinta, pe langa un nutriment natural cu nenumarate efecte benefice asupra sanatatii, remediul natural pentru eliminarea metalelor grele din organism, precum Mercurul sau Plumbul. Acidul alginic, continut de algele marine (in special de cele brune) actioneaza in mod detoxifiant si depurativ in toate patologiile legate de intoxicatia cu metale grele. Alga numita Durvillea antarctica este cea ce contine acid alginic in proportie de 48%, fiind cea mai eficienta in stoparea radicalilor liberi responsabili cu procesul de imbatranire si degenerare a celulelor. Actiunea acidului alginic se manifesta prin absortia substantelor nocive ce se gasesc in radicalii liberi si ajuta la eliminarea lor, evitand astfel inmagazinarea lor in structurile osoase. Acidul alginic si sarurile minerale continute de Durvillea antarctica, precum seleniul, zincul, magneziul, calciul, asociate cu plante precum Ridichea-neagra, Menta, Lemnul-dulce, Anghinarea, Coada-calului, Brusturele, Papadia, Rubarba, Ghintura-galbena, Roinita, China, Ienuparul, Pir-tarator, Socul, Anasonul, Patrunjelul, Strugurii-ursului si Unguras  au o eficienta actiune antioxidanta, actionand in prevenirea problemelor cardiocirculatorii, hepatice si in nefropatii
Tag-uri: , , , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Sport
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
28 mar